![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
IP -ul
Last Updated: Aug 10 2007 20:49, Started by
burito
, Dec 27 2005 11:32
·
0

Posted 27 December 2005 - 11:32

![]() Aș dori lămuriri în legătură cu schimbarea IP-ului.În ultima vreme cineva sau ceva îmi schimbă IP-ul, binențeles că net-ul nu îmi merge.Am luat legătura cu administratorul(sau cum io zice la cel care se ocupă de rețea) și mi-a zis că intenționat mi-au tăiat internetul pentru că calculatorul meu trimitea "pachete"către alte calculatoare fără ca acestea să le fi cerut.Eu unul în afară de a copia filme de la cei din rețea nu am făcut.Cum pot afla sau mai bine zis cum mă pot feri de astfel de probleme. ![]() |
Posted 27 December 2005 - 11:41

Simplu: instalezi un firewall.
Probabil ca ai avut/ai un trojan care facea trafic nesolicitat. |
Posted 27 December 2005 - 11:50

![]() Aș dori lămuriri în legătură cu schimbarea IP-ului.În ultima vreme cineva sau ceva îmi schimbă IP-ul, binențeles că net-ul nu îmi merge.Am luat legătura cu administratorul(sau cum io zice la cel care se ocupă de rețea) și mi-a zis că intenționat mi-au tăiat internetul pentru că calculatorul meu trimitea "pachete"către alte calculatoare fără ca acestea să le fi cerut.Eu unul în afară de a copia filme de la cei din rețea nu am făcut.Cum pot afla sau mai bine zis cum mă pot feri de astfel de probleme. ![]() |
Posted 27 December 2005 - 15:07

Pune BitDef8 pro plus si daca vreun program din calculatorul tau incearca sa fac trafic iti sare firewall-ul lui si te atentioneaza...asta daca nu cumva ti-a zis pana acuma si tu i-ai dat voie. Cauta in firewall-ul bitdefenderului si vezi acolo toate programele care fac trafic...daca vezi ceva suspect, da-i deny.
Ar mai fi indicat sa mai scanezi si cu un ad-aware & stuff...da un search pe forum ca s-a mai discutat si de alte programe anti-spyware Edited by anakrusis, 27 December 2005 - 15:08. |
Posted 29 December 2005 - 19:30

dap faza asta o stiu si eu pt ca lucrez la o firma de net ... chestia ca ai niste virusi care trimit pachete non-stop cat ai calc deschis si providerul ti`a blocat netul ca sa iei masuri fiindca acesti virusi cam blocheaza switcurile si se mai si raspandesc
![]() |
Posted 20 July 2007 - 14:35

bogdan_world are dreptate dak dai update zi de zi si scanezi u cu manuta ta nu il lasi sa scaneze automat nu vei mai avea prob asa am patit si eu si akma uite nici o problema sper ca ma vei asculta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 July 2007 - 15:04

bogdan_world are dreptate dak dai update zi de zi si scanezi u cu manuta ta nu il lasi sa scaneze automat nu vei mai avea prob asa am patit si eu si akma uite nici o problema sper ca ma vei asculta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 10 August 2007 - 20:49

eu nu cred ca ii nici un virus...eu zic ca are IP dinamic si gata...mare lucru..i se schimba IP la fiekre 20 de min sau cam ashea cv
Edited by Kung-fu, 10 August 2007 - 20:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users