Pandispan cu fructe
Last Updated: Jul 14 2014 18:54, Started by
-Diana-
, Jul 13 2014 20:31
·
0
#37
Posted 14 July 2014 - 16:27
-Diana-, on 14 iulie 2014 - 15:26, said:
Vrei sa faci prajitura cu 1 singur ou? Sa nu-mi zici ca vrei sa faci si o tava plina. Si eu care credeam ca fac prajituri low-cost, insa ma intreci. Dar reteta la care m-am oprit eu este asemanatoare acesteia: http://www.laurasava...implu-economic/ Am adaptat-o insa pentru negresa, am umblat la cantitatile de ulei, zahar si unde am mai crezut eu ca e cazul. Nu coc in tava din aia de aragaz, iar din alea lungi, de cozonac, nu am... folosesc o cratita si e ok. Prajitura iese foarte pufoasa, creste ca lumea, dar, cand e calda mai ales, se simte un pic acel miros de ou. Poate ca unora le place, dar eu nu-l suport... de asta ma gandeam sa folosesc un singur ou si tot asta e cauza pentru care am cautat retete cu cat mai putine oua. crisstonne, on 14 iulie 2014 - 16:11, said:
Exact, ouale fac diferenta intre aluatul de paine, dens si aluatul de ,,prajitura '', pufos. Edited by Mocebon, 14 July 2014 - 16:36. |
#38
Posted 14 July 2014 - 16:58
Vezi ca s-ar putea ca gustul ala de care zici, sa nu fie de la ou, ci de la praful de copt.
Eu nu suport mirosul/gustul de praf de copt, sau mai bine zis...nu il suportam cand il stingeam in zeama de lamaie. Acum, de cand il pun in faina, nu se mai simte nimic. Ouale nu se prea simt, din cate stiu eu... Iar apropo de ingrediente, eu folosesc cam toate de la Pilos, deci marca ieftina. Altele-s secretele pandispanului: de ex sa tii ouale la temperatura camerei inainte de a le mixa, macar 2-3 ore ca sa se incalzeasca, sa amesteci intr-un anume fel albusurile cu galbenusurile, gen miscari perpendiculare etc...restul nu mai spun. *ca nu mai am timp. |
#39
Posted 14 July 2014 - 17:07
#41
Posted 14 July 2014 - 18:15
Acum, vrei nu vrei, tre' sa faci altul, daca zici ca s-a bucurat de un asa mare succes.
De data asta lasi economia si bagi ingrediente la greu, ca mai ai vreo douazeci de cereri si de pe forum. Ma cam ia cu fiori cand imi imaginez cum incepe reteta, adaptata pentru portie tripla: 24 oua... |
#42
Posted 14 July 2014 - 18:54
Bagi un carton de oua, direct...
Sa ai la indemana o caldare, pentru toata compozitia si doua zile liber de la servici, pentru copt Edited by crisstonne, 14 July 2014 - 18:55. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users