Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai

UPGRADE interfon de bloc Electra?
 

Pandispan cu fructe

- - - - -
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#37
Mocebon

Mocebon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,625
  • Înscris: 06.10.2006

View Post-Diana-, on 14 iulie 2014 - 15:26, said:

Vrei sa faci prajitura cu 1 singur ou?
Sa nu-mi zici ca vrei sa faci si o tava plina. Posted Image
Si eu care credeam ca fac prajituri low-cost, insa ma intreci. Posted Image
Pai nu-i vorba de economie (si in niciun caz la... un ou), plus ca nu te apuci sa faci compromisuri cand gatesti acasa.
Dar reteta la care m-am oprit eu este asemanatoare acesteia: http://www.laurasava...implu-economic/
Am adaptat-o insa pentru negresa, am umblat la cantitatile de ulei, zahar si unde am mai crezut eu ca e cazul.
Nu coc in tava din aia de aragaz, iar din alea lungi, de cozonac, nu am... folosesc o cratita si e ok.
Prajitura iese foarte pufoasa, creste ca lumea, dar, cand e calda mai ales, se simte un pic acel miros de ou.
Poate ca unora le place, dar eu nu-l suport... de asta ma gandeam sa folosesc un singur ou si tot asta e cauza pentru care am cautat retete cu cat mai putine oua.

View Postcrisstonne, on 14 iulie 2014 - 16:11, said:

Exact, ouale fac diferenta intre aluatul de paine, dens si aluatul de ,,prajitura '', pufos.
Conteaza si alte ingrediente, cum ar fi laptele sau uleiul.

Edited by Mocebon, 14 July 2014 - 16:36.


#38
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,696
  • Înscris: 06.10.2012
Vezi ca s-ar putea ca gustul ala de care zici, sa nu fie de la ou, ci de la praful de copt.
Eu nu suport mirosul/gustul de praf de copt, sau mai bine zis...nu il suportam cand il stingeam in zeama de lamaie.
Acum, de cand il pun in faina, nu se mai simte nimic.
Ouale nu se prea simt, din cate stiu eu...

Iar apropo de ingrediente, eu folosesc cam toate de la Pilos, deci marca ieftina.
Altele-s secretele pandispanului: de ex sa tii ouale la temperatura camerei inainte de a le mixa, macar 2-3 ore ca sa se incalzeasca, sa amesteci intr-un anume fel albusurile cu galbenusurile, gen miscari perpendiculare etc...restul nu mai spun. :D

*ca nu mai am timp. :P

#39
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,178
  • Înscris: 13.01.2011

View Post-Diana-, on 14 iulie 2014 - 16:58, said:



*ca nu mai am timp. Posted Image


Iar faci pandispan... Posted Image

#40
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,696
  • Înscris: 06.10.2012
Fac pandispan din hartii la ora asta, sunt inca la job. :)

#41
Mocebon

Mocebon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,625
  • Înscris: 06.10.2006
Acum, vrei nu vrei, tre' sa faci altul, daca zici ca s-a bucurat de un asa mare succes.
De data asta lasi economia si bagi ingrediente la greu, ca mai ai vreo douazeci de cereri si de pe forum.

Ma cam ia cu fiori cand imi imaginez cum incepe reteta, adaptata pentru portie tripla:
24 oua...

#42
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,178
  • Înscris: 13.01.2011
Bagi un carton de oua, direct... Posted Image Posted Image

Sa ai la indemana o caldare, pentru toata compozitia si doua zile liber de la servici, pentru copt Posted Image

Edited by crisstonne, 14 July 2014 - 18:55.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate