Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ciudatenie STB

Screen Mirroring pe TV Philips mo...

Scut metalic sub motor - recomand...
 Se poate vira la stanga in aceast...

Credit pe 5 ani achitat intr un an

Muzee inchise in lunile de concediu

Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...
 La craterul vulcanului Vezuviu

Centru recuperare alcoolism / dep...

Sistem desktop buget 5000 lei

Pensionare la 45 de ani clovn, da...
 Cum se varuieste un perete pe car...

The Feeling - Sewn

Cine e producatorul dispozitivulu...

Mostenire auto
 

Camere IP si softul de gestionare

- - - - -
  • Please log in to reply
72 replies to this topic

#37
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
multumesc
stateam cu mana pe mouse sa fac comanda

#38
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
Am terminat de amenajat , acel spatiu unde trebuia sa instalez acest sistem de supraveghere video.
Deocamdata problema este la POE. Camerele alimentate merg, dar cele pe care trebuie sa le alimentez prin switchul TL-SG1008P, nu merg. Nu le vede scanerul IP, si nici ledul care ar trebui sa arate prezenta alimentarii POE, nu e aprins.
O sa mai joc maine pe la ele sa vad ce le pot face. Daca sunt ceva idei, cu placere le primesc.

ps.
Problema este ca alimentarea camerelor este dificila, din cauza distantelor aeriene (dar nu imposibila)
De adaugat ca switchul si camerele sunt compatibile standardului POE 802.3af

Edited by 1qlee, 24 September 2014 - 20:22.


#39
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
In prima faza, conecteaza camerele in switch printr-un patch scurt, de 1M. Daca nici asa nu merge, e cam uracioasa treaba (eu am patit-o cu un switch de 24PoE de la HP si a trebuit sa inlocuiesc switchul).

Daca merge, vinovat este cablul. Acum depinde de cablul folosit...

#40
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
Cablul folosit este un cablu ftp, cel fara cablu de sustinere aeriana, dar cu protectie , folie etc (trece printr-un pod plin cu cabluri de curent). Oricum este unul enervant de gros, ca abia am reusit sa mufez. E luat de la dedeman.Oricum , sfatul tau il voi aplica maine la munca (acolo e amplasat), si voi folosi chiar cablul livrat la NRV (parca) de 1m

ps
la camerele exterioare, adica la camereleIP la care chiar am nevoie de POE, am cablu ftp, cel cu sustinere aeriana

#41
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
Gata, iar m-ai salvat.
Merge. AM pus un cablu scurt si mergea. Am tăiat, remufat , și merge. Meriți un butoi de bere.
Rămâne sa întind firele exterioare si sa îmi fac treaba.

Multumesc

Edited by 1qlee, 25 September 2014 - 20:03.


#42
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Cu placere! Sincer sa iti spun ma gandeam sa nu fie cablul in sine de vina, pentru ca multe sunt facute cu aliaje proaste pe perechile folosite la PoE si care nu se folosesc in mod normal la LAN (Albastru si Maro).

La mufare ai respectat standardul?

#43
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
la toate mufarile am folosit acelasi tip de mufare
[ http://garadenord.home.ro/images/RJ45_calc-sw.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by 1qlee, 25 September 2014 - 20:57.


#44
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Standard TIA-568B. Este perfect!

#45
dante22

dante22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 12.12.2007
va salut....sa zicem ca am o retea de 10 pc-uri legate intre ele prin mai multe switch-uri. Imi ingreuneaza traficul  daca introduc 4 camere ip in aceeasi retea din aceeasi clasa de ip-uri pe care le urmaresc dupa un pc?  Voi simti o scadere a vitezei in retea datorita acestor camere?

#46
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Ca le urmaresti, e una. Dar trebuie sa le si inregistrezi. In functie de constructia/arhitectura/dimensionarea retelei, s-ar putea sa "simti" diferente.

Edited by dexterash, 12 November 2014 - 17:18.


#47
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
Practic la mine e cam asa arhitectura.
Netul vine dintr-un router (dintr-un alt spatiu) la mine in spatiul in care am instalat sistemul de supraveghere, tot intr-un router (netul de la RDS, cel de 1G).
LA mine in spatiu este cam asa:
De router am legat un switch cu 8 porturi cu 4POE. Aici am legat 6 camere IP si NRV-ul. A 7-a camera am conectat-o la router (pentru ca in switch nu mai era loc)
Daca vizualizez la TV (monitorul legat prin VGA la NRV), totul se vede perfect, nesacadat, si clar.
Daca vizualizez de la PC (legat tot de router), la vizualizarea individuala pe cate o camera, totul decurge perfect )
Daca ma conectez de la PC la IP NRV-ului, pentru a vizualiza toate camerele direct din NRV, se vede usor sacadat, dar suportabil. In schimb, daca in acelasi timp doresc sa navhighez pe internet, netul merge foarte rau. Daca inchid conexiunea cu NRV-ul, totul revine la normal.
A nu se intelege ca inchid sistemul de supraveghere. Doar conexiunea intre PC si NRV.
CU alte cuvinte, daca nu vizualizezi prin conexiunea PC-NRV, sistemul merge linistit fara sa-l simti, iar netul e perfect. Inregistrarile din NRV se vad perfect.

Eu am aratat mai sus ceea ce vad eu, si cum se comporta la mine, practic, tot sistemul expus mai sus in topic. Nu stiu cum ar trebui sa se comporte teoretic.
Inca odată vreau sa-i multumesc lui Dexterash pentru sfaturi, pentru ca fara sfaturile lui nu cred ca as  fi avut sistem de supraveghere facut de mânuțele mele, si mai probabil as fi chemat un "Dorel" care mi-ar fi montat sistemul, mi-ar fi explicat in 2 cuvinte totul si nu as fi inteles mare lucru,  si bineinteles si camerele inferioare cu probabil multe incompatibilitati.
A se vedea de la ce sistem am plecat in primul post, si la ce am ajuns. Un sistem foarte stabil, si totul se vede foarte bine (chiar si noaptea)

#48
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

View Post1qlee, on 12 noiembrie 2014 - 21:19, said:

Daca ma conectez de la PC la IP NRV-ului, pentru a vizualiza toate camerele direct din NRV, se vede usor sacadat, dar suportabil. In schimb, daca in acelasi timp doresc sa navhighez pe internet, netul merge foarte rau. Daca inchid conexiunea cu NRV-ul, totul revine la normal.
A nu se intelege ca inchid sistemul de supraveghere. Doar conexiunea intre PC si NRV.
CU alte cuvinte, daca nu vizualizezi prin conexiunea PC-NRV, sistemul merge linistit fara sa-l simti, iar netul e perfect. Inregistrarile din NRV se vad perfect.
Mai este o chestiune: s-ar putea ca PCul tau sa nu aiba destule resurse incat sa decodeze/afiseze toate camerele. Poti verifica simplu asta: deschide SmartPSSul si vezi ce incarcare ai la CPU.

#49
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
Dap, cred ca e de la PC. E un laptop  Dell cu i3. Sta intre 80 si 90%
http://oi57.tinypic.com/2d99w5g.jpg
oricum , nu ma deranjeaza, ca doar nu stau deschis nonstop cu el. Daca e o urgenta, renunt la PSS cateva minute cat imi fac treaba. In rest le folosesc simultan, ca pentru navigare pe net si sa lucrez la servici cu el (lucrez cu office), merge.

Sacadarea de care vorbesc, se produce si datorita faptului ca folosesc doar main stream, in loc de sub stream

Edited by 1qlee, 13 November 2014 - 07:00.


#50
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

View Post1qlee, on 13 noiembrie 2014 - 06:32, said:

Dap, cred ca e de la PC. E un laptop  Dell cu i3. Sta intre 80 si 90%
http://oi57.tinypic.com/2d99w5g.jpg
Ah, ok! Nu de alta, dar nu am dat peste situatii in care SmartPSS sau PSS sa faca figuri/blocheze Internetul sau altele.

#51
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
LA mine si cu smartul si cu explorer merge cam la fel (la CPU). Interesant este ca atunci cand deschid PC sta pe la 70, iar dupa o ora maxim, 90%. Deci il mai incarca ceva. Oricum, Sunt multumit, tinand cont ca sunt 7 camere, si se pare ca solicita aproape la maxim switchul, mai ales ca merg mai mult pe  main Steam. Si nu mai socotim ca, camereIP sunt destul de  mari. Cred ca incarcarea pe camera oscileaza in jurul valorii de 3500k.

#52
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Cam 4Mbps la 720p si 8Mbps la 1080p este "necesarul".

#53
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
acum merge excelent cu smartPSS pentru ca in comparatie cu iexplorer ai optiunea de a seta sub-stream pe monitorul impartit in cele 7 camere. Marele avantaj este ca atunci cand dai dublu click sa faci fullscreen o camera, intra automat in mainstream si se vede perfect. Nici nu se simte traficul facut de ele.


acum revin cu o intrebare:
Care ar fi solutia sa ma conectez o camerele IP/NRV  care se afla dupa 2 routere si un switch? Adica un router se afla in prelungirea altui router. Folosind PORT-FORWARDING pe amandoua routerele sau doar pe cel ce am legata camera IP?
Multumesc!

Edited by 1qlee, 12 January 2015 - 15:16.


#54
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
In ambele routere ai de facut forwarding. In primul din router in router, in celalalt din router in camera.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate