![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Proiect Script Upload Fișiere
Last Updated: Jul 12 2014 19:15, Started by
sftpdt
, Jul 11 2014 21:58
·
0

Posted 11 July 2014 - 21:58

Pe baza cunoştinţelor mele PHP, de câteva ore lucrez la un script de upload fişiere
![]() Până acum am făcut sistemul de logare / înregistrare: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5OPldKaJ7KQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Designul e din IPB 4, deoarece mi se pare destul de ok / modern. Păreri? ![]() Mâine sper să termn sistemul de administrare (posibilitate de upload doar dacă ai cont, de a bana utilizatori, etc). Edited by sftpdt, 11 July 2014 - 22:22. |
Posted 11 July 2014 - 22:34

Este facut de tine de la 0?
Felicitari, arata foarte bine. Multa bafta cu el. |
Posted 11 July 2014 - 22:37

Posted 12 July 2014 - 08:36

N-ar fi mai util un proiect care sa aibe totusi o finalitate mai practica?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users