Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WTF !Comunicare cu animale mo...

Convertit sistem de navigați...

Nu am sunet pe hdmi

Întrebare alunita
 Schimbare tabla acoperis

Trotineta Bolt cu reducere de 3 lei

Aragaz cu plita pe gaz si cuptor ...

Cablu FFC
 Poco F6/F6 Pro

Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA
 Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...

salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...

Sfaturi achizitie auto ~10k€
 

generator de energie electrică

- - - - -
 • Please log in to reply
83 replies to this topic

#37
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,646
 • Înscris: 30.07.2003

View PostAndrei2753965, on 30 iulie 2014 - 13:41, said:

- Presupunând că v-aş ridica "valul de pe ochi", odată ce v-aş arăta calea de urmat, ce se va întâmpla după aceea?
Mai intai protejeaza-ti mecanismul printr-un organism specializat. Asa fac toti pe lumea asta. Pe urma poti sa dai si detalii dar tu esti autorul cu patalama. Fara asa ceva oriunde te-ai duce nu vei putea explica, cere bani ori ce mai doresti fiindca va trebui sa oferi detalii ori nimeni se poate arata interesat doar pe vorbe si indiferent ce se intampla tu poti dovedi ca esti autorul.

View PostAndrei2753965, on 17 iulie 2014 - 11:17, said:

deşi sistemul este foarte lesne de construit, eu nu am făcut-o pentru că nu am condiţii.
Ideile nu pot obtine un brevet de inventie dar pot fi protejate oarecum: http://www.osim.ro/servicii/plic.html

Edited by neagu_laurentiu, 30 July 2014 - 14:19.


#38
Quantum

Quantum

  verklarung

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 15,543
 • Înscris: 24.05.2005

View PostAndrei2753965, on 17 iulie 2014 - 11:17, said:

deşi sistemul este foarte lesne de construit...
Desi intr-o alta viata am stiut fizica foarte bine, intre timp am uitat... Acum as putea sa  construiesc si sa lansez o asemenea intreprindere, daca principiile tale sunt valide. Poate discutam despre asta.
Sau poate nu discutam si ma implic serios in arta, iar tu desenezi acest vis cu altcineva, poate.

#39
ARPA

ARPA

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,610
 • Înscris: 05.10.2013
Daca sistemul nu ar fi dificil de construit dupa cum se afirma  si poate nici scump( nu s-a estimat aproximativ costurile) ,ar putea cineva sa finanteze initiatorul pt construirea unui model mic pt a se vedea daca functioneaza .

#40
loock

loock

  Unas

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 18,683
 • Înscris: 29.03.2006
Eu intreb altceva.

De ce s-ar apuca cineva serios, sa faca un device primitiv, din alte motive decat pur artistice ?
(Apropo, sa nu se inteleaga ca motivatia artistica nu ar fi suficienta. Este arhisuficienta, si ar fi si plina de ironie postmoderna, realizarea unui artist, care sa dea peste nas celorlalti...)

Este undeva o lege, care stipuleaza ca trebuie sa urmarim de ochii lumii, o anumita cronologie a dezvoltarii ???
Ca sa le para oamenilor mai credibil ?
Sa nu vina niste nebuni sa zica ca este tehnologie de la extraterestrii ?

Toate astea sunt prostii.

Cine are capacitatea intelectuala necesara, pt. a concepe in sec 21. un generator mecanic capabil de performante cu totul iesite din comun ( ba chiar si in sec 20, discutabil poate si inainte), poate sa conceapa la fel de bine si unul solid-state, chiar si pe principii diferite.

Daca nu poate sa conceapa in secolul 21 un model solid state, aproape sigur nu poate sa conceapa nici unul mecanic, unul intradevar capabil de performantele visate...

Oricum, abordarea mecanica, poate avea in principal mai multe directii de abordare, aparent diferite, dar in practica ele extrag energie dintr-o sursa comuna.
- Una din abordari, este cea care antreneaza si extrage energie de punct zero, printr-un artificiu cuantic, respectiv combinarea intr-un sistem foarte ingenios, a unor magneti. ( cu subliniere mare pe ingenios, fiind necesar un IQ iesit din comun, cobinat cu un tip de gandire analitica+combinatorica+logica+educata+antrenata, iar de un nivel iesit din comun, chiar daca conceptul este extrem de simplu odata complet revelat, rezolvarea presupune un grad de rafinament extrem)

-Alta abordare, diferita, se bazeaza pe antrenare si extragere de energie de punct zero, prin depasirea unor praguri de energie cinetica, praguri care sunt insa si praguri cuantice, sau pseudocuantice, si apoi extragerea acestei energii, antrenand simultan extragere de energie de punct zero, prin utilizarea unui convertizor de o conceptie speciala.

A doua abordare, este ceva mai complicat de pus in practica, fara a fi extrem de greu, insa poate pune probleme mari legate de rezolvarea poluarii fonice ( una din solutiii, rezolva ca un bonus si problema poluarii fonice, insa rafinarea conceptului, aparent stupid de simplu odata revelat, la fel ca si celalalt amintit mai sus, necesita iar un rafinament iesit din comun.

Asa cum aminteam si mai sus, cine are capacitatea sa conceapa in sec 21 variante mecanice capabile de asa ceva, este capabil sa conceapa si solutii solid state.

Edited by loock, 31 July 2014 - 23:12.


#41
cristy_s6

cristy_s6

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 41
 • Înscris: 02.02.2008
Posibilitatile de a iti proteja ideea sunt numeroase (una din ele fiind chiar cea indicata de cei care urmaresc topicul - Dl. Neagu ). Cat priveste ideea in sine - am vazut pe you tube destule asa zise "inventii" care mai de care mai "zbuciumate" dar cu efect ...zero !
Asta in ceea ce priveste generarea de curent electric. Pot sa iti spun ca din tot ceea ce am citit si datu' cu parerea a tuturor celor cu care am intrat intr-o conversatie legata de free energy - am ajuns la o concluzie clara : este posibil !!!
Iar drumul de urmat este unul singur - cu certitudine !
Cale este cea a REZONANTEI !
In istoria noastra - a romanilor - avem unul din cei mai mari savanti - care a aratat in scrierile sale ( si din cate imi aduc aminte intr-una din inventiile sale !) - ca asemanarea intre curentul electric si fluide este aceea ca se pot "identifica una prin alta" !!!
Este vorba de regretatul GOGU CONSTANTINESCU !
Deci, daca va fi cineva care sa reuseasca sa introduca intr-un sistem o anumita cantitate de energie care sa poata prin propria ei forta sa ajunga sa "autorezoneze" - si apoi vom putea controla acest efect - atunci vom avea energia pe care o cautam ...
Asta este - cred eu - POSTULATUL pe care Gogu Constantinescu ni l-a lasat noua mostenire...
De aici trebuie plecat - consider ca restul "cautarilor" este doar o pierdere de timp - posibil sa mai fie - totusi - si a alta cale - pe care eu nu am "vazut-o"...!
P.S. - Nici nu am avut "intentia" sa cred altceva...!

Edited by cristy_s6, 02 August 2014 - 09:38.


#42
edy_wheazel

edy_wheazel

  Superior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 51,063
 • Înscris: 31.07.2007

View PostAndrei2753965, on 11 iulie 2014 - 21:17, said:

"Țară frumoasă și bogată - pierdut popor responsabil - îl declar nul" - memorabilă formulare. Am să o folosesc în diverse ocazie.

In momentu' in care vii si scrii "am descoperit un super generator da' nu pot sa dau detalii" la ce te astepti? De-ai stii cati sunt pe forumu' asta care au reinventat roata da' a iesit patrata ...

View PostAndrei2753965, on 17 iulie 2014 - 11:17, said:

Respectiv: în urma concluziilor de fizică și matematică pe care le-am descoperit în urma operării cu anumite chestiuni filosofice la care am lucrat și încă lucrez.


Asta-i o alta problema, filozofii in general au o idee aparte de ce inseamna fizica.

#43
cristy_s6

cristy_s6

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 41
 • Înscris: 02.02.2008
Dle EDY - paradoxul - este tocmai acesta - formularea unui concept cu adevaruri demonstrate si enunturi alambicate - care, pot creea confuzie !
sau enuntul unui adevar care, luat ca atare de altcineva si care - tocmai prin enuntarea conceptului in sine adevarat / creeaza pareri si dialoguri - culmea acestor paradoxuri este ca pot "naste" si idei !
Deci, ce pot sa spun ?
Poate, poate, s-o "naste" ...!
Nu comentez "conceptul" alambicat - intrucat este "acel ceva" ce nu poate fi comentat !

#44
edy_wheazel

edy_wheazel

  Superior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 51,063
 • Înscris: 31.07.2007
Vorbim despre un generator ce produce energie electrica. Implica mecanica, electrotehnica si fizica, nu paradoxuri si concepte alambicate.

#45
cristy_s6

cristy_s6

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 41
 • Înscris: 02.02.2008
Corect si tocmai de aceea nu am vrut sa fac un comentariu...
Raman doar parerile...
Dar revenind la generator - free energy - putem sa luam doar ideea  !
Restul este ...misterul povestii !
Un sfarsit de saptamana placut !

#46
Andrei2753965

Andrei2753965

  New Member

 • Grup: Members
 • Posts: 23
 • Înscris: 21.04.2013
... Quantum,

putem discuta. Adresa mea de e-mail este [email protected] - dacă ai talent în arta desenului, al schiţelor, lucru care mie îmi lipseşte cu desăvârşire, te rog încearcă să faci nişte schiţe prevalându-te de textul de mai jos.    

Spunând că în UC nu există starea de inerţie, este de văzut situaţia simplă în care eu stau acum şi scriu acest text. Eu sunt în starea de inerţie, în raport cu restul de obiecte ce sunt în mişcare acum pe Terra. Dar Terra se roteşte în jurul liniei imaginare N-S, adică se mişcă, asta însemnând că sunt în mişcare şi eu (deşi spuneam anterior că eu stau şi scriu).
Simultan cu mişcarea mea care vine pe via faptului că Terra se roteşte în jurul axei N-S, eu sunt într-o a doua stare de mişcare, şi este vorba de mişcarea pe care mi-o imprimă Terra cauză a faptului că ea, Terra, este un corp care cade. Ambele stări de mişcare la care mă obligă Terra, înseamnă o traiectorie pe parcursul căreia, la momentul x, eu ocup (în spaţiu) locul x; apoi: la momentul y, ocup locul y etc., etc. Traiectoria mişcării mele este, aşadar, spiralată, cum, dealtfel, spiralată este mişcarea fiecărul punct de pe Terra, deşi ştiinţa oficială spune că Terra se deplasează pe o orizontalitate statică, şi urmează o orbită eliptică în jurul Soarelui.
Dincolo, însă, de mişcarea spiralată a oricărui punct de pe Terra, Terra - în calitatea ei de efMg - cade ea însăşi urmând o traiectorie spiralată. Explicaţia acestui fapt ar fi aproximativ aceasta: dat fiind că avem de a face cu o bulă gazoasă (MAt - m atmosferic) în interiorul căreia avem a doua sferă, dar, de data aceasta, o sferă parţială, adică MAc - întreg acest complex fiind echilibrat cauză a modului în care este distribuit volumul de materie solidă de pe Terra (aşazisul "uscat") - observăm cum în jumătatea Terrei numită emisferă nordică, se află proporţia majoritară de materie solidă (în general, materie cu o densitate mai mare decât a apei). Aşadar, această poziţionarea, în proporţie majoritară, a materiei solide, în emisfera nordică, este factorul responsabil de faptul că Terra cade cu partea de glob căreia noi îi spunem emisferă nordică, înainte. Orice corp în cădere, căzând întotdeauna cu centrul lui de greutate, înainte. Şi nu vorbim de centru de greutate, sau greutate pur şi simplu, în sensul ştiinţei oficiale. Ci, pur şi simplu, vorbim de volumuri (v) şi densităţile (d) lor + chestiunile ce revin din înţelesul formulei UC = C {[(n X efmc = efMc n) = (n X efmc = efMc n)] cc [(n X efmg = efMg n) = (n X efmg = efMg n)]} cc [(n X efPMmg = efPMMg n) = (n X efPMmg = efPMMg n)]. Orice v/d = n, ca să poată fi, local şi temporar, în situaţia de inerţie, având nevoie să fie suportat de un v/d = n superior. Inexistenţa unui v/d = n superior, provocând "căderea" oricărui v/d inferior. Obligă la acest lucru, m, în funcţie de P lui, şi, desigur, numai în cazul obiectelor ce sunt de evaluat ca efmc sau efMc. Deoarece efmg în general, când m în care se află nu este de d aptă să le "ţină" laolaltă, pentru a forma un efMg de evaluat ca şi efMc, nu vor cunoaşte fenomenul de "cădere", ci se vor risipi imediat, pierzându-se în m - o trăsătură oarecum similară propagării pe care am văzut la PM, cu diferenţa că, acolo şi când se poate vorbi de p a efg oarecare, în efmc/efMc oarecare, trebuie să vorbim şi despre faptul că acest tip de p a efg este foarte lent, şi local.
Căderea Terrei este pe direcţia Steaua Polară. La echilibrul dintre emisfera nordică, şi cea sudică, există un dezechilibru dintre două jumătaţi ale Terrei - jumătăţi posibil de individualizat, dacă e să facem o secţiune a globului pe traiectul N-S. Respectivul dezechilibru generând fenomenul numit precesie. Adică: situaţia în care linia imaginară în jurul căreia s-ar roti un corp (ce cade, în cazul nostru) nu merge săgeată către punctul SP (punctul la care ar urma să ajungă acel corp în cădere). Ci este divagată de la SP. Astfel că, în timp ce S, adică punctul din coada liniei imaginare, rămâne aproximativ acelaşi, N, adică punctul opus lui S, se deplasează şi descrie un cerc perpenticular cu linia imaginară dreaptă SP-S.
Cu mai simple cuvinte, spus, aşazisul centru de greutate al Terrei se află în emisfera nordică, dar divagat de la linia imaginară S-SP, fapt ce produce o uşoară lăsare într-o parte a planetei. Iar această uşoară lăsare pe o parte, rezultă imposibilitatea căderii efMg/efMc în linie dreaptă. La probabilitatea foarte redusă că ar putea să existe în natură efMg/efMc într-atât de bine echilibrate, încât aşazisul centru de greutate să fie exact pe linia S-SP, mai există, apoi, şi "frecarea" cu m, această f însemnând cu totul altceva decât P m. Dacă P m = forţa care învinge sau este învinsă de v/d efmc sau efMc, f = conflictul (local şi temporar) dintre efmg participante la m, şi anumite porţiuni din suprafaţa exterioară a corpului în cădere.
Vorbim de un conflict local şi temporar, care - în funcţie de densitatea m - poate influenţa, şi influenţează deplasarea corpului oarecare. f şi cauza fenomenului numit precesie, imprimând corpurilor ce cad în aşazisul spaţiu cosmic,  o a treia forţă, adică eb - unde eb reprezintă un fenomen care, pe Terra, vine indicat cu expresia efect bumerang. eb, aşadar, alterează căderea de tip liniară, şi conduce la căderea continuu divagată de la căderea liniară pe care am aştepta-o, ca, în felul arătat, să se ajungă la căderea constant spiralată.
Terra, prin urmare, se deplasează - în raport cu deplasarea Soarelui, şi aproximativ în acelaşi plan de orizontalitate a ambelor corpuri - pe un traseu de înainte şi înapoi, fapt ce implică rostogolirea ei pe sensul V-E. Rostogolire ce, de asemenea, este un produs al f cu m, iar anotimpurile sunt consencinţa faptului că mişcarea de cădere a Soarelui, urmează o spirală contrară celei pe care o efectuează Terra. Astfel că, periodic, ambele corpuri - Terra şi Soarele - se îndepărtează şi se apropie reciproc unul de altul.

#47
Andrei2753965

Andrei2753965

  New Member

 • Grup: Members
 • Posts: 23
 • Înscris: 21.04.2013
... cristy_s6,
pentru că a venit vorba de Gogu Constantinescu, se spune că ar fi avut, la un moment dat, tangenţă cu problematica dată de cutiile de viteze în general - eu nu cunosc foarte bine această problematică, nici nu-mi bat prea tare capul cu ea. Aş gândi în mare, însă, că viciul cutiilor de viteze în general vine de la timpii în care roata dinţată ce transmite mişcarea la ansamblul generator al lucrului mecanic scop final, este obligatoriu decuplată de la sursa ce-i imprimă mişcare - în aceşti timpi vine schimbat cuplajul, în maniera că unul dintre cei doi protagonişti, adică:
1. Roata dinţată ce transmite mişcare la ansamblul generator al lucrului mecanic scop final;
2. Roata dinţată ce imprimă mişcare protagonistului de la punctul 1.;
una dintre piesele 1., şi 2., aşadar, va avea un număr mai mare sau mai mic de dinţi, astfel că, intermediat de numărul de rotaţii ca produs al raportului: număr de dinţi piesa 1. : număr de dinţi piesa 2, mişcarea de rotaţie a roţii dinţate ce transmite mişcarea la ansamblul generator al lucrului mecanic scop final, va avea pe minut o viteză mai mare sau mai mică.
Vorbim deci de timpii de decuplaj, în care roata dinţată ce imprimă mişcare protagonistului de la punctul 1., iese din sarcină, astfel că, până la momentul în care intră din nou în sarcină, avem o cantitate de energie cosumată inutil (motorul funcţionând în gol). Iar, pe de altă parte, piesa de la punctul 2., nemaifiind sarcină, ajunsă deci pe liber, pierde imediat din mişcarea pe care o avea iniţial (când se vrea reducerea vitezei, aceasta se cheamă frână de motor, dacă nu mă înşel). Frâna de motor presupunând, în primul rând, şocurile fizice inevitabile cuplării din nou a celor două piese, dat fiind că una va avea un anume număr de rotaţii, în timp ce a doua va avea un număr mai mare sau mai mic de rotaţii. Şi, implicit, până să repunem iarăşi cele două piese la cuplajul care să transmită o mişcare de o viteză constantă a ansamblului generator al lucrului mecanic scop final, astfel să ajungem la mişcarea de o viteză pe care ne-o dorim, apar din nou nişte cantităţi de energie consumate inutil (motorul va trebui să fie accelerat, sau să funcţioneze în gol).
Problematică pe care nu ştiu dacă am descris-o chiar bine, în cele de mai sus, cred că ar putea fi rezolvată, deşi, sincer să fiu, e mai mult o intuiţie. Dacă este cineva interesat de subiect, sunt dispus să aprofundăm subiectul, nefiind interesat să-mi arog paternitatea unei eventuale, să-i zicem, inovaţii a principiului cutiilor de viteze în general. Voi arăta ceea ce-mi trece prin cap, şi cu asta basta. Cunoscătorii în domeniu, dacă vor fi de găsit pe acest forum, vor vedea despre ce este vorba, şi vor judeca dacă am sau nu ceva dreptate. Ce se va mai întâmpla după aceea, dacă se va adeveri că am dreptate, nu mă interesează. Cutia de viteze în general nu e, pentru mine, un lucru cine ştie ce important.

În privinţa rezonanţei, nu cunosc detalii, dar îmi cam sună a vrăjeală. Sigur, dacă e să judec strict din punctul de vedere al semnificaţiilor cuvântului rezonanţă, n-ar fi imposibil ca, în spatele acestui cuvânt, să existe un înţeles la care Cogu Constantinescu a ajuns. Să zicem: un înţeles de soiul următorului principiu fizic, aşadar: asupra unui lichid introdus într-un labirint de galerii comunicante, dacă şi când o forţă acţionează prin intermediul unei guri de galerie, independent de poziţia şi îndepărtarea acelei guri de galerie, forţa implicată va avea exercitări asupra întregului lichid deci efectele de aşteptat la toate celelalte guri de galerie, independent de poziţiile şi îndepărtările (distanţele) lor unele în raport cu altele, vor fi identice (efecte de genul, să zicem, deplasării unui piston). Enunţul principiului arătat, cu ceva creier, poate să ne ajute în a face multe chestii. Lipsa aproape totală a posibilităţii de a comprima lichidele, devenind o proprietate exploatabilă.

Da. Dacă se reuşeşte introducerea într-un sistem a unei cantităţi de energie, care, apoi, să fie consumată cu un rost bine determinat, şi dacă reuşim să controlăm ceea ce ne dau înţelesurile expresiilor "introducerea într-un sistem a unei cantităţi de energie", şi "energie care vine consumată cu un rost bine determinat", într-adevăr: vom putea spune că am găsit tipul de a genera energie pe care îl căutăm.  

Edited by Andrei2753965, 03 August 2014 - 11:01.


#48
cristy_s6

cristy_s6

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 41
 • Înscris: 02.02.2008
Andrei, am inceput o discutie pe acest topic - deschis pentru un generator electric...
Dar pentru ca ai inceput o discutie legata de teoria relativitatii simple - amestecata cu o teorie mai veche (exista chiar si cateva machete care raspund exact la aceasta - una fiind a unui mai putin cunoscut filozof roman !) - legata tocmai de aceasta idee cu privire la "caderea" permanenta a tuturor planetelor din univers - deci si a sistemului solar-implicit si a pamantului !
Tot "acolo" se spune in continuare ca totul se ...invarteste si ca - chiar daca universul cade - el va ajunge dupa aproximativ 26000 de ani in ...acelasi loc !
O fi universul infinit dar ...
Cat priveste "caderea" - aceasta a fost descrisa - cum ai spus mai sus - intr-adevar sub forma aproximativ exacta a unei traiectorii de bumerang cu o parte ( cea mai grea ) inclinata in jos ...
NU prea am inteles de ce trebuia sa ne "amintesti" astfel de teorii  - poate sunt totusi bune pentru a invata si altii.
Eu sunt "scolit" in institutii tehnice si nu umaniste - si cam tot ce stiu / vis a vis de filozofie si arta / am invatat tragand cu urechea pe la altii...
Pentru ca ai deschis "discutia" despre "cutia de viteze" a lui Gogu Constantinescu - pot sa iti spun ca (lasand teoria cutiei de viteze manuale la o parte - descrierea este corecta ) aceasta a fost ca o lucrare de laborator pentru el pentru a demonstra practic teoria sonicitatii !
Cei ce doresc sa citeasca despre el - pot sa spun doar ca sunt putine date insa pot accesa pe langa Wilkipedia, Google Patents si o serie de carti ramase prin biblioteca Academiei...

#49
suca_a_lu_zapacitu

suca_a_lu_zapacitu

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 71
 • Înscris: 17.07.2014
Care sunt costurile pentru alimentarea lui si ce putere scoate.
De ex ; Cat ma costa lichidul (sau ceva asemanator ) care il mentine la puterea nominala si ce pot alimenta cu el . Un exemplu cu energia (atatia kWh ) ar fi mai concludent.
As vea macar un amanunt de acest gen.

#50
crs12decoder

crs12decoder

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 523
 • Înscris: 27.12.2005
Si eu m-am gandit la ceva, mai mult ca sigur nu s-a patentat inca:

[ https://scrubsandflipflops.files.wordpress.com/2014/08/hampster.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by crs12decoder, 11 November 2014 - 01:55.


#51
Dihorul Razboinic

Dihorul Razboinic

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,322
 • Înscris: 01.10.2006

View Postcrs12decoder, on 11 noiembrie 2014 - 01:54, said:

Si eu m-am gandit la ceva, mai mult ca sigur nu s-a patentat inca:

[ https://scrubsandflipflops.files.wordpress.com/2014/08/hampster.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Din pacate cred ca s-a patentat. Dar incearca cu hamsterul intors la 180 grade, sunt sanse mai mari sa obtii brevet.

#52
barbu78

barbu78

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,590
 • Înscris: 03.11.2011
Despre ce... despre ce ce... ce vorb... vorb... vorbiti?
Ci... cici... cicine zi... zizice... ce... cece?
Posted Image

Edited by barbu78, 20 November 2014 - 23:56.


#53
eugenrau

eugenrau

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 465
 • Înscris: 27.02.2008

View PostAndrei2753965, on 11 iulie 2014 - 20:40, said:


Bună seara!
Am descoperit o modalitate de generare electricitate în baza unor principii apte să facă să funcţioneze un sistem mecanic facil de construit, la costuri foarte mici, cu randamente foarte bune. Nu e vorba de un perpetuum mobile, dar proiectul meu va genera energie electrică nelimitat, fără să consume combustibili fosili deci fără să genereze poluare, şi fără să fie condiţionat de factori cum ar fi puterea apei, a vântului, a intensităţii radiaţiilor solare.    
Vreau să vând proiectul meu. Mai am şi altele - idei care vizează domenii cum ar fi aeronautica şi robotica.    
Atat vreau sa stiu, ce scoala ai terminat? Totusi tu poti sa treci de la o idee sau concept la altul si sa le combini, asemanator cum o cutie ar schimba vitezele fara consum de energie.De fapt am uitat, cumva mananci in fiecare zi.

Edited by eugenrau, 20 February 2015 - 23:29.


#54
Andrei2753965

Andrei2753965

  New Member

 • Grup: Members
 • Posts: 23
 • Înscris: 21.04.2013

View Posteugenrau, on 20 februarie 2015 - 23:01, said:

Atat vreau sa stiu, ce scoala ai terminat? Totusi tu poti sa treci de la o idee sau concept la altul si sa le combini, asemanator cum o cutie ar schimba vitezele fara consum de energie.De fapt am uitat, cumva mananci in fiecare zi.

... eugenrau,
erau deja terminate. Şcolile. Când m-am dus eu pe-acolo. Terminate în sensul că munca la construcţia lor se sfârşise. Nu ştiu exact de când. Chiar eşti un Eugen din acela rău? Întrebarea e: cât de rău?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate