![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Formatie Romaneasca: Urma
Last Updated: Jun 16 2006 15:07, Started by
ada80ro
, Dec 27 2005 00:37
·
0

Posted 27 December 2005 - 00:37

Am descoperit cu putin timp in urma o formatie romaneasca: Urma. Imi place la nebunie.
http://www.urma.ro/home.html Astept opiniile voastre. ![]() |
Posted 27 December 2005 - 00:51

ai descoperit bine
![]() foarte buna formatia, chiar imi plac melodiile ![]() |
Posted 27 December 2005 - 01:31

mai bine o baga cineva la rock, am avut si eu topicul cu kumm p-aici si a zacut ceva vreme, dupa ce s-a mutat la rock au inceput sa apara si comentariile ... nu prea am ascultat urma, doar o melodie ... imi place stilul ...
|
Posted 01 January 2006 - 15:02

Am ascultat ambele albume, i-am ascultat si la lansarea celui de-al doilea album cantand live, vocalul are o voce super si stilul e chiar de nota 10. Din pacate melodiile sunt prea asemanatoare.
|
Posted 22 February 2006 - 16:55

Am descoperit cu putin timp in urma o formatie romaneasca: Urma. Imi place la nebunie. http://www.urma.ro/home.html Astept opiniile voastre. :) |
Posted 08 March 2006 - 15:18

sunt foarte buni tipii. engleza lor are un accent oarescum stricat (daca ar canta pe romaneste ar fi fantastici) si, intr-adevar, stilul lor e prea omogen, toate melodiile suna asemanator si n-ar strica sa-si mai iasa din propriul tipar din cand in cand. dar sunt o speranta in jungla noastra muzicala.
|
Posted 16 June 2006 - 15:07

![]() sa va spun ca diseara, (16 iunie, da?), orele 21 e cantare Urma la La Preoteasa (Calea Plevnei 61) , pe terasa Old School (adicatelea in spatele cladirii) See u ![]() p.s. info si discutii despre trupa pe urma-forum.com Edited by tzontzi, 16 June 2006 - 15:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users