Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Configurare router TP-Link (trans...

O ecuație

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 Complex termogenic opinii ( Arzat...

Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...
 Nedumerire produs

Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

inceput de drum Uber/Bolt pe SRL
 

Problema WebCAM

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005
Salut,
Recent am cumparat un webcam de la un prieten care cica lui nu ii mergea bine, ceea ce si mie mi-se intampla, webcamu nu pare sa fie problema pentru ca la alt prieten am dus-o acasa si am incercat sa vedem daca si lui ii merge tot asa nasol(adica nu se vede clar). Eu si cu tipu de la care am webcamul avem Windows XP SP2, iar cel la care am incercat-o are Windows XP SP1, sa fie oare din cauza sistemului de operare? Are rost sa il schimb si sa imi pun SP1? Vi s-a intamplat vreodata chestia asta? Daca da.. cum ati remeditat-o?

Mentionez faptul ca am instalat driverul pentru camera


Va multumesc   :worthy:

#2
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Da mai multe amanunte .. ce inseamna "nu se vede clar"? De unde stii ca la ala de la care ai cumparat-o se vede "bine" ... ai vazut cu ochii tai sau numai din spusele lui. Pune niste capturi de la camera sa vedem si noi!

#3
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005
Pai am zis ca si la de la care am cumparat-o se vedea neclar(adica mici impuritati,o nuantza de gri,sensibila la lumina puternica), si da.. am vazut cu ochi mei cum LA ALT PRIETEN ii mergea ff bine(m-am gandit ca poate este de la windows ceva, sau sa fie ceva la placa de baza sau USB?)

#4
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Calitatea mai este influentata si de driverele de la camera , de la placa video,usb, de codeck-urile instalate pe sitem,virusi, de antivirusi care ruleaza in background si nu in ultimul rand de LUMINA !

#5
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005
driver de la camera - de pe cd de la camera
placa video fx 5500
usb -e bun
codecs - nu stiu aici ce am instalate si ce nu(ce imi recomanzi?)
virusi - nu am
antivirusi - nu am

#6
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Codecs:
-AC3filter
-XviD
-DivX 6.1 codec

#7
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005
ok mersi

#8
il13aap

il13aap

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 04.06.2003
salutare!am si eu o problema asemanatoare cu aceeasi camera,numai ca la mine nu se vede deloc.imaginea este neagra complet,nu se vede nimic.placa video am un fx5200,placa de baza un km266pro,windows xp cu sp2 la zi,antivirus mcafee,driverul de la camera este cel de pe cd,codecuri ace mega codecs 6.03.ce sfaturi imi puteti da sa o fac sa mearga?

#9
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Incearca sa pui totul pe curat Windows, drivere (sa nu uiti de usb pentru placa ta de baza) eventual cauta pe net cele mai noi, renunta la ace mega codecs - face destule probleme si baga:
-AC3filter
-XviD
-DivX 6.1 codec

#10
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005
il13aap sa imi zici daca tie iti merge dupa ce iti bagi codecurile, ca mie nu :)

#11
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Uite AICI ! Downloadeaza cel mai nou driver de la camera ta si vezi daca merge.

#12
il13aap

il13aap

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 04.06.2003

View Postbynetics, on Dec 30 2005, 00:09, said:

il13aap sa imi zici daca tie iti merge dupa ce iti bagi codecurile, ca mie nu :)
nici mie nu imi merge.am bagat codecurile pe care mi le-a spus doruneo si tot nu vrea.am bagat si cel mai nou driver de la philips si tot nu vrea.am imaginea neagra.si inca o chestie,am vazut ca dupa ce instalezi driverul lor trebuie sa iti porneasca aplicatia philips vcheck.la mine nu porneste,nici macar nu mi-o instaleaza.astept si alte sugestii.

#13
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005

View PostDoru_Neo, on Dec 30 2005, 09:24, said:

Uite AICI ! Downloadeaza cel mai nou driver de la camera ta si vezi daca merge.

pt camera mea nu am gasit nici un driver acolo, decat manualul ala... apropo si mie imi face cand instalez cica driveru de pe cd imi scrie 0%, apare chestia aceea ca trebuie s-ar putea sa fie nevoie sa resetez comp, si apoi dai Ok si nu se intampla nimic, nu lucreaza,nu nimic....  :death:

#14
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Cu driverele de la PCVC820K/00 ai incercat ?

#15
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005
da, tot asa... face figuri ca tot trebuie sa o scot si sa o bag la loc... posibil sa fie bushit portu USB? ca apare cateodata verde,gri,cu dungi colorate, si rareori merge bine

#16
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Uite ce am gasit pe un forum francez
si aici  

#17
bynetics

bynetics

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 13.12.2005
din cate am inteles eu acolo trebuie facut update la chipset, nu stiu cu ce se mananca pt ca sunt || cu hardware :(

#18
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Eu zic asa sa incerci:
- Instaleaza Windows XP SP2 pe curat
- Fa un Update la Windows
- Instaleaza cele mai noi drivere pentru placa ta de baza de pe situl producatorului (chipset,sunet,usb..etc)
- Instaleaza cele mai noi drivere pentru placa ta video
- Instaleaza camera cu driverele de pe situl Philips
- Foloseste codecurile care ti le-am spus
- Foloseste cea mai noua versiune a antivirusului tau.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate