![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum pot sa fac cursor orizontal?
Last Updated: Jul 08 2014 16:09, Started by
DeepInSoul
, Jul 08 2014 13:41
·
0

Posted 08 July 2014 - 15:09

Posted 08 July 2014 - 15:09

Deci pana la urma ai inteles ca este mai benefic sa incerci singur. Nu pot decat sa ma bucur!
|
Posted 08 July 2014 - 15:12

In cearca singur ca poate re usesti si nu mai dai nici un ban
|
Posted 08 July 2014 - 15:13

Posted 08 July 2014 - 15:16

Posted 08 July 2014 - 15:29

Omule cati ani ai?
Chiar nu vezi ca esti luat la misto pe aici? Bine ca spui ca nu stii unde sa cauti cand ti s-a dat de la inceput un link cat se poate de explicit ca sa intelegi cum functioneaza scrollbar-ul. Google ai? Engleza stii? http://stackoverflow...ontal-scrollbar Pune mana si invata html/css ca nu e atat de greu. Eventual niste engleza.. |
Posted 08 July 2014 - 15:35

Omule cati ani ai? Chiar nu vezi ca esti luat la misto pe aici? Bine ca spui ca nu stii unde sa cauti cand ti s-a dat de la inceput un link cat se poate de explicit ca sa intelegi cum functioneaza scrollbar-ul. Google ai? Engleza stii? http://stackoverflow...ontal-scrollbar Pune mana si invata html/css ca nu e atat de greu. Eventual niste engleza.. |
Posted 08 July 2014 - 15:42

ce ti-am dat ar trebui sa te ajute. daca nu te descurci nici cu aia atunci lasa-te pentru moment..pune mana pe o carte/tutorial pana inveti bazele..sunt mii pe internet si din toate inveti cate ceva util.
|
|
Posted 08 July 2014 - 15:54

ce ti-am dat ar trebui sa te ajute. daca nu te descurci nici cu aia atunci lasa-te pentru moment..pune mana pe o carte/tutorial pana inveti bazele..sunt mii pe internet si din toate inveti cate ceva util. <div style ="style="width: 20px; height:30px; border:1px solid black; overflow:auto;"> <!-- various of text here that can makes it go out the border--> </div> Stiu si eu cate ceva in HTML..am pus asta in index dar nu are efect.. |
Posted 08 July 2014 - 16:03

da, nu stii html.
stii sa dai copy-paste. nici engleza nu stii. <!-- various of text here that can makes it go out the border--> intre div-uri trebuie sa pui tot continutul site-ului tau. |
Posted 08 July 2014 - 16:09

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users