Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Colecționari de baterii.

Depanare telecomanda IR

Posibila frauda - mail de la adre...
 Recomandare telefon premium

Xiaomi Redmi Note 11 versiunea st...

memorie 8gb

Indicatorul mouse este centrat in...
 Dilema instalare puffer cu o sesp...

Sfat SRL sau PFA

Pozitii LED sau Bec incandescent....

MyheritageDNA - transport probe
 Up Multibeneficii

Baterie sau redresor? Care e defe...

Preot filmat cand fura bani cu um...

Implementarea unei scheme de nota...
 

Div-uri

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
LucianMihai13

LucianMihai13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 09.06.2014
Se poate targeta în div-uri? Adică în frame știu cum se face dar lucrez la ceva în care îmi trebuiesc div-uri. Sper ca ma puteți ajuta

#2
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,218
  • Înscris: 10.08.2005
Mai pe larg te rog.

#3
LucianMihai13

LucianMihai13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 09.06.2014

 MarianG, on 07 iulie 2014 - 21:52, said:

Mai pe larg te rog.

Am incercat sa iau pagina html cat mai simplificata:
[ http://www.i.imgur.com/i9qiYLS.png? - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...ml4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title></title>
<!-- Sitlul-->
<style type="text/css">
html{overflow-y:scroll;}

body,p,input {
font-family:verdana,helvetica,arial,sans-serif;
background-repeat: no-repeat;
display: block;
background-image:);
}
body {
font-size:14px;
color:#555555;
background-attachment: fixed;
background-repeat: no-repeat;
background-position: center center;
background-image: url(imagini/bg-texture.jpg);
}
#page {
width:1000px;
box-shadow: 0px 10px 20px 3px #d3d3d3;
height: 1000px;
background-color: #FFF;
margin-bottom: auto;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}
#maincol {
width:auto;
float:none;
clear: both;
height: 900px;
margin: auto;
}
#header {
width:1000px;
height:150px;
background-repeat:no-repeat;
background-image: url(imagini/anted.png);
margin: auto;
}
#spatiu {
margin-bottom: 5px;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
height: 3px;
}
#subsol {
height: 20px;
width: 1000px;
background-color:#2b3d95;
margin-bottom: auto;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
box-shadow: 0px 10px 20px 3px #d3d3d3;
}
#submeniu {
width:1200px;
height: 50px;
margin-right: auto;
margin-bottom: auto;
margin-left: auto;
}
}
.coala {
width:333px;
float:right;
border-top-color: #CCC;
border-bottom-color: #CCC;
border-left-color: #CCC;
height: 200px;
margin-top: 10px;
font-size: 18px;
}
.container {
position:relative;
width:650px;
height:450px;
margin-top: 10px;
}
#slider img {position:absolute; display:none; border-radius:3px;}
</style>  
<!-- Zona pagini-->
<div id="page">
<!--Zona header--><div id="header"></div></a><!-- Sfarsit zona header-->
<div id="spatiu"></div>
  <div class="coala">
<!--Sedinta 3-->
<img src="imagini/s3.jpg"></img>
<!--Sfasit sedinta 3-->
</div>
<div class="coala">
<!--Sedinta 2-->
<a href="s1.html" target="" ><img src="imagini/s2.jpg"></img></a>
<!--Sfarsit sedinta 2-->
</div>
<div class="coala">
<!--Sedinta 1-->
<img src="imagini/s1.jpg"></img>
<!--Sfarsit Sedinta 1-->   
</div>
  <div id="continut">text</div>
</div>

<div style="clear:both;"></div>
</div>
<div id="subsol"><span style="text-align:center; font-size:15px;"><center><font color="#FFFFFF">&copy</font></center></span></div>
</div>
</div>
</body>

#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,218
  • Înscris: 10.08.2005
si getElementById - nu merge?

#5
Nemesis-

Nemesis-

    Zeitsă

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,253
  • Înscris: 23.05.2011
NU se poate.
da exista ajax pt asha ceva

#6
LucianMihai13

LucianMihai13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 09.06.2014

 Nemesis-, on 07 iulie 2014 - 22:26, said:

NU se poate.
da exista ajax pt asha ceva
Și cum pot face asta in ajax?

#7
Balescu_Ovidiu

Balescu_Ovidiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 05.03.2014
http://www.w3schools...jax/default.asp

#8
LucianMihai13

LucianMihai13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 09.06.2014

 Nemesis-, on 07 iulie 2014 - 22:26, said:

NU se poate.
da exista ajax pt asha ceva
La propunerea ta de a încerca să fac cu ajax m-am mai documentat și am încercat așa:
Am trei documente:
documentare.html:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<link href="js-css/documentare.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<title></title>
<style type="text/css">
#anted {
background-image: url(imagini/anted.png);
background-repeat: no-repeat;
height: 150px;
width: 1000px;
}
body {
font-size:14px;
color:#555555;
background-attachment:fixed;
background-repeat: no-repeat;
background-position: center top;
background-image: url(imagini/bg.jpg);
}
</style>
<script type="text/javascript" src="js-css/jquery_1.6.1.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
$(document).ready(function() {
  // cand se apasa pe un link cu class="lnk", preia adresa din "href"
  // preia continutul de la acea adresa si-l include in tag-ul cu id="content"
  $('a.lnk').click(function() {
	var url = $(this).attr('href');
	$('#content').load(url);
	return false;
  });
});
--></script>
</head>
<!-- Zona pagini-->
<div id="page">
<div id="anted"></div>
  <div id="spatiu"></div>
  
			<div id="coala"><!--Sedinta 3-->
   <a href="S/s3.html" class="lnk">s3</a>
   </div><!--Sfasit sedinta 3-->
   <div id="coala"><!--Sedinta 2-->
   <a href="S/s2.html"  class="lnk">s2</a>
   </div><!--Sfarsit sedinta 2-->
   <div id="coala"><!--Sedinta 1-->
			<a href="S/s1.html"  class="lnk">s1</a>
		   
   </div><!--Sfarsit Sedinta 1-->  
	 <div id="content">Text</div>

   <div id="subsol">
	<span style="text-align:center; font-size:15px;">
	  <center>	<font color="#FFFFFF">  &copy </font>		  </center>
	</span></div>
   </div>
</div>
</body>
</html>

Documentare.css:
html{overflow-y:scroll;}

body,p,input {
font-family:verdana,helvetica,arial,sans-serif;
background-repeat: no-repeat;
display: block;
}
body {
font-size:14px;
color:#555555;
background-attachment: fixed;
background-repeat: no-repeat;
background-position: center center;
background-image: url(imagini/bg-texture.jpg);
}
#page {
width:1000px;
box-shadow: 0px 10px 20px 3px #d3d3d3;
height: 1000px;
margin-bottom: auto;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
background-color: #fff;
}
}
#maincol {
width:auto;
float:none;
clear: both;
height: 900px;
margin: auto;
}
#spatiu {
margin-bottom: 5px;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
height: 3px;
}
#subsol {
height: 20px;
width: 1000px;
background-color:#2b3d95;
margin-bottom: auto;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}
.container {
position:relative;
width:650px;
height:450px;
margin-top: 10px;
}
#slider img {position:absolute; display:none; border-radius:3px;}
#anted {
background-image: url(imagini/anted.png);
background-repeat: no-repeat;
height: 150px;
width: 1000px;
}
#content {
height: 800px;
width: 1000px;
}
#coala {
width:333px;
float:right;
border-top-color: #CCC;
border-bottom-color: #CCC;
border-left-color: #CCC;
height: 50px;
margin-top: 10px;
font-size: 18px;
}

Și fișierul jquery_1.6.1.css

Dar nu merge ce este greșit?

#9
Nemesis-

Nemesis-

    Zeitsă

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,253
  • Înscris: 23.05.2011
ce nu merge? ce eroare ai in consola?
si de ce folosesti jquery 1.6.1 cand exista deja 2.1.1 ?

#10
LucianMihai13

LucianMihai13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 09.06.2014

 Nemesis-, on 14 iulie 2014 - 18:29, said:

ce nu merge? ce eroare ai in consola?
si de ce folosesti jquery 1.6.1 cand exista deja 2.1.1 ?
Trebuie normal ca dupa ce dau click pe „s1/s2/s3” să mi-se targeteze in patratul negru cu „text”, dar inloc de asta se deschide in _blank.
[ https://i.imgur.com/muGkPet.png?1?7546 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate