Nou la U.P.C. din data de 07.07.2014: Look Plus HD (164) și LooK TV(165).
Last Updated: Jul 12 2014 14:33, Started by
RODigitalum-megafanro
, Jul 07 2014 02:52
·
0

Posted 07 July 2014 - 02:52

Nou la U.P.C. din data de 07.07.2014: Look Plus HD (164) și LooK TV(165).
Attached Files |
Posted 07 July 2014 - 05:47

LookTv are o emisiune interesanta pentru mine care va reveni in curand pe micile ecrane Sau cel putin asa am auzit....in rest traiasca meciurile, au oamenii la ce sa se uite.
|
Posted 07 July 2014 - 07:26

Sunt curios daca in afara de meciuri din Liga I o sa existe si alt continut "premium" in grila altfel foarte modesta a celor 2 canale Look SD/HD.
|
Posted 07 July 2014 - 09:53

Nu e chiar deloc foarte modesta, sunt destule emisiuni faine ... doar ca nu e grila de rating. Nu ma uit eu la posturi romanesti prea mult, dar Look TV e pe 2 la mine dupa ProTV ca timp alocat.
Edited by utopium, 07 July 2014 - 09:57. |
Posted 07 July 2014 - 11:38

Nu e chiar deloc foarte modesta, sunt destule emisiuni faine ... doar ca nu e grila de rating. Nu ma uit eu la posturi romanesti prea mult, dar Look TV e pe 2 la mine dupa ProTV ca timp alocat. |
Posted 07 July 2014 - 12:13

Cand ziceam continut "premium" ma gandeam la alte competitii sportive de oarece interes sau ceva filme, seriale recente ca de emisiuni proprii serioase nu se poate pune problema dat fiind ca studioul lor este ca o debara.Ma gandeam ca cine a preluat canalele Look chiar vor sa faca un brand serios pe piata din RO nu doar sa le foloseasca pentru a transmite Liga I, dar cum lumea oricum da banul (cine-l da) doar pt. Liga I restul programului nu conteaza
Edited by MD, 07 July 2014 - 12:22. |
Posted 07 July 2014 - 12:21

Pai daca tot vorbesti de Maruta, Ziua Buna e clar preferabila lui Maruta sau Simona Gherghe: nu subiecte de cancan ci serioase, invitati pe partea muzicala incomparabil mai de calitate, Lele e suficient de "distractiva" si concurenta nu are parte de umor in emisiune. La fel Gherman (emisiunea "zilnica") e peste Badea (care de cand e toata ziua cu Basescu in gura e super plictisitor) si trateaza subiecte mult mai serioase (plus ca e axat pe Transilvania ceea ce pentru cei de aici e un plus) si nici nu o ia pe aratura asa de grav cum o face Banciu. Brandu' lu' chinezu aduce oameni faini in studio (Nae Caranfil, Nicu Alifantis, Ivan Patzaichin, Andi Vasluianu, Vizante, Topescu, etc), as zice ca tinde ca invitati spre Garantat 100% dar fara invitati muzicali. Povestile Romaniei mi se pare iar interesanta, desi n-am vazut prea multe editii. Iar Tonik Show e si ea emisiune de umor "zilnica", ceea ce e un avantaj fata de ce au altii.
Despre ProTV nu cred ca sunt multe de zis, ai ApropoTV, Romania te iubesc, Romanii au talent, Vocea Romaniei, Masterchef, eu zic ca sunt destule chestii faine ... plus de obicei cele mai bune filme dintre televiziunile publice. Nu te pune nimeni sa te uiti la Maruta si Stirile de la ora 5.
Cand ziceam continut "premium" ma gandeam la alte competitii sportive de interes sau ceva filme, seriale recente ca de emisiuni proprii serioase nu se poate pune problema dat fiind ca studioul lor este ca o debara. Edited by utopium, 07 July 2014 - 12:25. |
Posted 07 July 2014 - 13:26

confunzi termenul de "public" cu cel de "generalist". publice sunt doar tvr-urile! celelalte "e" private
|
Posted 07 July 2014 - 14:05

Ok, receptionati cele doua canale HD fara sa aveti in Contul UPC EO Extra fotbal activa?
|
|
Posted 07 July 2014 - 14:06

La mine e activa optiunea Extra Fotbal, receptionez cele doua posturi.
|
Posted 07 July 2014 - 14:14

Eu le vad fara eo de rigoare deocamdata. Se pare insa ca se va reorganiza grila (scria cineva pe aria UPC HD) si dupa asta le va receptiona doar cine are subscriptie
![]() |
Posted 07 July 2014 - 14:17

Eu zic ca iau drumul optiunii-naluca de 5 lei cu canale extra HD. Se baga la toata lumea, 10 lei/luna, cine nu le vrea suna sa i le scoata sau reziliere.
|
Posted 07 July 2014 - 17:19

La mine e activa optiunea Extra Fotbal, receptionez cele doua posturi.
Eu zic ca iau drumul optiunii-naluca de 5 lei cu canale extra HD. Se baga la toata lumea, 10 lei/luna, cine nu le vrea suna sa i le scoata sau reziliere. |
|
Posted 08 July 2014 - 21:08

Doamne ferry! Si acum dupa "relansare" , rebranduire a lui look plus, tot reluarile din 2012-2013 sint vedetele grilelor celor 2 posturi?! Arpi, ti-a luat fufa aia tanara mintile de tot! Ma dezamagesti si s-ar putea sa nu mai tin steagul alb-visiniu sus prea multa vreme. Forza CFR Cluj, deocamdata...
|
Posted 11 July 2014 - 23:15

ATENTIE
Suntem fericiti sa te anuntam ca in urmatorii 5 ani la UPC vei trai spectacolul meciurilor din Liga 1. •Cu pachetul tau actual de televiziune poti urmari o mare parte din meciuri pe Look PLUS •Acum, cu noua optiune suplimentara Extra Fotbal iti oferim acces la inca 3 canale: o Look TV o Look TV HD o Look PLUS HD Astfel, cu aceasta optiune, vei putea sa te bucuri de toate meciurile din Liga 1 si la calitate HD. Noua optiune Extra Fotbal a fost adaugata abonamentului tau. In luna iulie iti oferim gratuit optiunea, urmand ca din 1 august aceasta sa fie tarifata cu 10 lei/luna (TVA inclus) Daca doresti sa o dezactivezi, o poti face foarte usor, alegand una din urmatoarele metode: •Trimite un sms cu codul tau de client la numarul 1719 (numar cu tarif normal) •Suna la 0800 080 872 (numar gratuit din orice retea) •Acceseaza pagina extra.upc.ro La UPC vei avea parte intotdeauna de servicii si continut de cea mai buna calitate. Multumim Echipa UPC eu consider asta nesimtire imi activeaza fara sa stiu si trebuie sa muncesc daca vreau sa dezactivez... |
Posted 11 July 2014 - 23:46

Cod de abonat trimis la 1719, 2 secunde dureaza si ai scapat
![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users