Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie SUV - 36k euro

Open AI nu (este) Skynet

Soft care face așa ceva

Funcționare boiler Ariston
 Liceul militar?

Ce ratie are soldatul roman?

Autoturism Euro 4 poate intra la ...

Ce credeți ca ar putea sa fi...
 Situatia telefoanelor in 2023 in ...

Casa Franța

Flori pe langa gard

Tranzacții suspecte
 Despre SHEIN

Montaj WC suspendat - casa struct...

Credit agricol

Transport in comun, Bucuresti
 

Asus Transformer Book T100

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#37
girti

girti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 161
  • Înscris: 03.04.2007
Buna ziua!
Am facut upgrade la Windows10 de la 8.1 si dupa cateva zile de folosire m-am hotarat sa fac Recovery - Remove everything. De aici a inceput problema. La restart imi da eroarea Inaccessible boot device si se restarteaza intruna. Ce pot sa fac?

#38
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Sa reinstalezi windowsul!

#39
girti

girti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 161
  • Înscris: 03.04.2007
Windows 10 sau Windows 8.1? Si cu licenta cum fac? Se poate recupera?

#40
girti

girti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 161
  • Înscris: 03.04.2007
Am rezolvat problema. Am recuperat fisierul install.wim, facand partitia vizibila, dar nu a trebuit la nimic. Am sters toatte partitiile, am instalat win10, s-a activat imediat, iar apoi am instalat toate driverele de win 8.1 dupa site-ul Asus. Office-ul l-am descarcat dupa site folosind serialul pe care-l aveam. Totul merge perfect.

#41
emyzarc

emyzarc

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 08.12.2015
Salut,

Am achizitionat si eu o tableta T100 si am o problema.
Incerc sa o conectez la un hub usb extern, cu alimentare separata, impreuna cu alte device-uri. Din pacate bateria nu se incarca atunci cand o tin conectata la acest hub. In schimb daca o pun direct la priza in incarcatorul ei nu are nicio problema. Exista vreo solutie prin care sa poate fi incarcata atunci cand e conectata la hub-ul USB?
Mentionez ca o folosesc pe post de tableta, fara tastatura.
Hub-ul usb pe care l-am cumparat este "Hub USB Logilink UA0124"
Merci anticipat pt ajutor

#42
Drag0n_X

Drag0n_X

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,690
  • Înscris: 17.04.2007
Salutare. am ocazia sa cumpar un  Asus Transformer Book T100TA-C1-GR dar vad ca are win 8.1 ii pot face upgrade la windows 10? ma refer sa ruleze versiunea full cea care e si pe PC. multumesc.

#43
acshu_d

acshu_d

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 20.01.2008
ziua buna.am si eu un transformer t100 si as avea nevoie de o mufa conectare tastatura.stie cineva unde as putea gasi?thx

#44
acshu_d

acshu_d

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 20.01.2008

View PostDrag0n_X, on 31 martie 2016 - 08:56, said:

Salutare. am ocazia sa cumpar un  Asus Transformer Book T100TA-C1-GR dar vad ca are win 8.1 ii pot face upgrade la windows 10? ma refer sa ruleze versiunea full cea care e si pe PC. multumesc.

eu am instalat pe a mea windows 10 si e ok.aceeasi versiune instalata si pe pc.

#45
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,796
  • Înscris: 25.08.2009
Va salut, am achizitionat si eu asus transformer book t100ta. Am luat-o sh, avea w10 instalat, office, etc. Mi s-a parut ca este ok, am uitat sa verific si camera. Cand am pornit-o din nou acasa, a inceput sa faca update, am lasat-o dar am observat ca skype nu detecteaza camera web. Dupa multe incercari, am reusit sa o folosesc dar mi-a disparut sunetul.
Am intrat pe saitul asus, pe chat, mi-am dat seria, etc..... si mi s-a spus sa descarc driverul pt w10 , mi s-a dat si linkul. Nu am salvat linkul deoarece pana sa imi raspunda,facusem update de driver si acum mergea camera. Intre timp s-a terminat programul de asistenta prin chat si neavand incotro, am ales sa instalez versiunea initiala. Mi-a instalat w8.1 si toate sunt ok , sunt multumit de cum merge. Ce ma intriga este ca intrand pe managementul discului (ssd 64GB) imi apar 5 partitii:
1.-100MB..... partitie de sistem EFI
2.-900MB..... partitie de recuperare
3.-OS (C:), 48,71GB, Criptat cu BitLock..... pornire sistem,Fisier pagina,dump pentru cadere, partitie primara
4.-450MB.....partitie de recuparare
5.-8GB.....partitie de recuparare.

Am cateva intrebari:
Ce pot sterge de aici pentru a avea la dispozitie mai mult din disc? Daca sterg tot discul si instalez w8 de pe o imagine descarcata, pierd licenta?
Am incercat sa instalez digionline din magazin, nu se poate instala, apare mesajul ca am conexiunea la internet prea lenta; nu e real, spedtest imi arata 48 Mbps. De ce nu pot instala?
De fapt mesajul cu conexiunea lenta apare si pentru alt program pe care am incercat sa-l instalez din magazin.

Edited by altuser09, 19 December 2016 - 06:07.


#46
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,796
  • Înscris: 25.08.2009
O parte din raspunsuri le-am gasit. Asus Romania support mi-a raspuns in legatura cu partitiile- sa le las asa. Mi-au spus sa caut Asus backtracker, sa fac salvare cu el.
In privinta aplicatiilor din microsoft store, m-au trimis la Microsoft Romania asistenta. Acestia dupa ce le-am dat id-ul afisat la proprietati windows 8.1, mi-au spus ca fiind un sistem de operare personalizat de clientul Asus, sa ma adresez tot lor. O sa incerc din nou cand voi avea timp.
Deci asus ma trimite la microsoft, microsoft ma trimite la asus. Pana la urma cred ca daca apelez la rusi sau la chinezi, se va rezolva..Posted Image
Sunt putin dezamagit de microsoft, sper sa nu fie o practica curenta a lor. De ce spun asta? In vara dupa ce am trecut de la w8 la w10, telefonul meu lumia 435 nu a mai vazut banda de 5GHz a retelei wifi de acasa (tp-link archer c2). M-au trimis la asistenta de peste ocean, acolo mi-au fost sugerati pasii pe care deja ii facusem, nu am obtinut nimic. NU ma deranjeaza ca folosesc doar banda de 2,4GHz, nu folosesc des telefonul in casa dar fiind produsul lor, speram ca ma pot ajuta, nu sa arunce pisica (moarta) in curtea altuia.

#47
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,796
  • Înscris: 25.08.2009
Am rezolvat singur, facusem o greseala la resetare, pastrasem unele date. Acum i-am dat factory reset cu clear (nu stiu daca am numit corect procedurile...), mi-am creat cont nou microsoft si m0am logat cu el. Pot instala aplicatii din store, sunt multumit de cum merge cu win 8.1.
Greseala a fost a mea.

#48
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,796
  • Înscris: 25.08.2009
Am facut update la w10 in urma cu un an, merge foarte bine.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate