Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator
 

Problema Joomla

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Stefanmitrea01

Stefanmitrea01

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 03.02.2014
Buna ziua am nevoie urgent va rog frumos de o persoana care se pricepe la joomla si poate sa ma ajute sa rezolv urmatoarea problema: Am o baza de date din care vreau sa extract anumite date folosesc Joomla Mysql Manager si cand vreau sa imi afiseze imi apare eroarea Fatal error: Cannot redeclare class JModel in /home/ultramar/public_html/components/com_jmm/jmm.php on line 40
Va multumesc !!!

#2
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,046
  • Înscris: 26.04.2007
ia legatura cu provider-ul hostului unde ai site-ul.
Daca te pricepi vezi ce vrea acel PHP la linia 40 si uita-te cu phpMySQLadmin (daca ai MySQL) in baza si vezi ce este acolo...
"Cannot redeclare" asta inseamna ca este deja acolo ceva...poate doar trebuie editat ceva in baza.
Nu esti singurul oricum

#3
Stefanmitrea01

Stefanmitrea01

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 03.02.2014

View PostMihai_3, on 01 iulie 2014 - 10:38, said:

ia legatura cu provider-ul hostului unde ai site-ul.
Daca te pricepi vezi ce vrea acel PHP la linia 40 si uita-te cu phpMySQLadmin (daca ai MySQL) in baza si vezi ce este acolo...
"Cannot redeclare" asta inseamna ca este deja acolo ceva...poate doar trebuie editat ceva in baza.
Nu esti singurul oricum

Tot eu sunt...
ASta e lina 40
}
class JModel extends JModelLegacy

La orice scot din baza de date imi face la fel..
{

Edited by Stefanmitrea01, 01 July 2014 - 10:40.


#4
Jimie

Jimie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 527
  • Înscris: 13.04.2005
Poti incerca sa modifici linia respectiva cu:

if (! class_exists(JModelLegacy))  {

class JModelLegacy extends JModel {}

}

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate