![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
steroizii anabolizanti si ejacularea precoce
Last Updated: Jun 23 2009 07:52, Started by
marianculturistul
, Dec 26 2005 00:33
·
0

Posted 26 December 2005 - 00:33

SALUT,PRACTIC CULTURISMUL DE 12 ANI,SI AM AUZIT LEGENDE DESPRE ABUZUL DE STEROIZI,AFECTEAZA POTENTA!!
EU NU CRED CA AU VREO LEGATURA! VOI CE CREDETI? Attached Files |
Posted 26 December 2005 - 00:43

marianculturistul, on Dec 26 2005, 00:33, said: SALUT,PRACTIC CULTURISMUL DE 12 ANI,SI AM AUZIT LEGENDE DESPRE ABUZUL DE STEROIZI,AFECTEAZA POTENTA!! EU NU CRED CA AU VREO LEGATURA! VOI CE CREDETI? Vara , la mare , cred ca numai daca esti mort poti sa ai probleme de potenta ! ![]() Iarna , recomand un vin rosu ... Eu zic sa nu mai folosesti steroizi , astia ataca mai multe , degeaba ai muschi daca nu mai ai ficat si inima-ti da rateuri... ![]() |
Posted 26 December 2005 - 00:59

nu esti destul de solid, ce dracu mai vrei steroizi?
![]() ![]() P.S. in poza te uitai la ceas? ![]() |
Posted 26 December 2005 - 01:01

Mosotti, on Dec 26 2005, 00:59, said: nu esti destul de solid, ce dracu mai vrei steroizi? ![]() ![]() P.S. in poza te uitai la ceas? ![]() ![]() |
Posted 26 December 2005 - 01:14

ABUZUL de steroizi...pai orice abuz ( fie si de vitamina C ) este nociv...
Nu ai si o poza din fata ? Poate asa ne putem da seama despre ce este vorba ! ![]() Apropo Mosotti , ce cauta topicul asta la editoriale ? Trebuie mutat la Arena sau la Fun ! ...parerea mea ![]() |
Posted 26 December 2005 - 09:59

steroizii anabolizanti sint foarte periculosi, inca ceva, masa ta musculara nu este uniforma ai tras aiurea de fiare si plus suplimentele anabolizante, e inestetic si exista pericolul ingrasarii, ai grija...
Edited by Domnita, 26 December 2005 - 10:09. |
Posted 26 December 2005 - 10:25

de acord. ala nu-i culturism ce prezinti tu in poze:)
e doar tras de fiare si atat. |
Posted 26 December 2005 - 12:43

Quote steroizii anabolizanti si ejacularea precoce, exista vreo legatura directa? Quote ABUZUL DE STEROIZI,AFECTEAZA POTENTA!! yo nu vad legatura intre ejacularea precoce si potenta ![]() daca ai spus steroizi nu mai trebuia sa spui abuz... steroizii, prin surplusul de testosteron adus in corp, duc la "lenevirea" testiculelor, acestea nemaiproducand spermatozoizi si ducand astfel la STERILITATE. o alta problema cu steroizii, e ca sunt FOARTE toxici pentru ficat si rinichi, multi "dopati" aflandu-se pe listele de asteptare pentru transplant. consumul de steroizi nu afecteaza potenta...ba dinpotriva, insa merita riscul??? yo cred ca NU. ![]() mutati topicul la MEDICAL STUFF ! |
Posted 26 December 2005 - 19:44

marianculturistul, on Dec 26 2005, 00:33, said: SALUT,PRACTIC CULTURISMUL DE 12 ANI,SI AM AUZIT LEGENDE DESPRE ABUZUL DE STEROIZI,AFECTEAZA POTENTA!! EU NU CRED CA AU VREO LEGATURA! VOI CE CREDETI? tot ce stiu e ca fratele prieteni tragea ca disperatu' de fiare intr-o vreme si lua si nenorociri din astea(scuze:sterozi ![]() ![]() Se poate incerca cu tenisul ca nu stiu ce face cu .......Era o vorba prin clasa a doua,parca. ![]() |
Posted 29 December 2005 - 20:14

Eu cred ca ar trebui intrebat un cadru medical de specialitate , parerile sau experientele personale nu au nici o importanta, in domeniu medical nu se merge pe afirmatii fara o baza statistica bine definita si studii indelungate pentru urmarirea subiectilor pe durate mari de timp, durate ce pot depasi 10-20 ani.
|
Posted 29 December 2005 - 20:39

FC72, on Dec 29 2005, 20:14, said: Eu cred ca ar trebui intrebat un cadru medical de specialitate , parerile sau experientele personale nu au nici o importanta, in domeniu medical nu se merge pe afirmatii fara o baza statistica bine definita si studii indelungate pentru urmarirea subiectilor pe durate mari de timp, durate ce pot depasi 10-20 ani. Pai daca el intreaba pe forum noi din amabilitate raspundem... ![]() Sa mearga la doctor ...dar iti spun sigur ca raspunsul e acelasi : orice abuz este daunator sanatatii . Daca este vorba de steroizi anabolizanti cu atat mai mult . ![]() |
Posted 17 March 2006 - 14:27

io ma intreb ce face tipa aia in planu indepartat pe poza...
|
Posted 22 July 2006 - 17:12

daca iei steroizi nu lua din prima zi cand te apuci de sala. am prieten care asa a facut si s-a marit nu zic nu, dar a explodat pielea putin pe el si acuma are vergeturi si nu e prea frumos.....
depinde acuma si ce anabolizanti iei...... am vazut unele pers care dupa 1 an de sala au luato 1-2 luni, si dupaia au mai facut 1-2 ani sa mentina masa, si nu au avut nici ceea mai mica problema. acuma depinde de prea multe chesti..... oricum a fost si reportaj pe hbo despre steroizi, si cica nu ar fi asa cum zic toti |
Posted 09 August 2006 - 23:38

Steroizii afecteaza potenta, e adevarat
![]() Pentru ce va trebuie steroizi? Ca sa va creasca muschiul mai repede decat pielea si sa vi se intinda (cam vreo 5-10 cm lungime si 1-2 latime, aspect de piele arsa care din cate am vazut se vindeca foarte foarte greu si lasa cicatrice ![]() Eu va recomand sa lucrati muschiul natural sau daca vreti rezultate mai rapide sa apelati la creatina dar sa o luati cu cap! Dar nu cu steroizi sau cu naposim. Ganditi'va si in viitor, cum o sa vi se lase pielea cand va lasati de sala si ganditi si la batranete cum o sa aratati daca acum bagati toate prostiile (steroizi) in voi ![]() |
Posted 10 August 2006 - 09:08

eminem4ever, on Aug 10 2006, 00:38, said: Steroizii afecteaza potenta, e adevarat ![]() tu nu faci diferenta intre POTENTA si FERTILITATE. consumul de steroizii duce la scaderea drastica a fertilitatii prin disparitia spermatozoizilor din lichidul seminal.[adica, nu mai poti avea mostenitori]. potenta sexuala[posibilitatea producerii copulatiei] este chiar stimulata de steroizi prin surplusul de testosteron adus in organism. sunt contra steroizilor. ![]() |
Posted 10 August 2006 - 10:43

macar sunt legali steroizii ???? eu cred ca nu
![]() ![]() |
Posted 17 August 2006 - 12:13

Steroizii afecteaza potenta, e adevarat ![]() Quote
Pentru ce va trebuie steroizi? Ca sa va creasca muschiul mai repede decat pielea si sa vi se intinda (cam vreo 5-10 cm lungime si 1-2 latime, aspect de piele arsa care din cate am vazut se vindeca foarte foarte greu si lasa cicatrice ![]() deci...concluzie...vergeturile nu au treaba cu steroizii. Quote
Eu va recomand sa lucrati muschiul natural sau daca vreti rezultate mai rapide sa apelati la creatina dar sa o luati cu cap! ![]() Quote
Dar nu cu steroizi sau cu naposim. Quote
Ganditi'va si in viitor, cum o sa vi se lase pielea cand va lasati de sala si ganditi si la batranete cum o sa aratati daca acum bagati toate prostiile (steroizi) in voi ![]() steroizii anabolizanti sunt pentru cunoscatori, folosirea lor in nestiinta de cauza poate avea efecte grave asupra organismului. magic-gabi, on Aug 10 2006, 11:43, said:
macar sunt legali steroizii ???? eu cred ca nu ![]() ![]() de ceva vreme au intrat in regimul drogurilor si comercializarea lor neautorizata se pedepseste conform legii. nu compara steroizii cu creatina ca nu au treaba una cu alta. er: k-user Edited by ciuly, 17 August 2006 - 15:00. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users