Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probabil inselatorie pe OLX

Copil cu temperament sangvinic

ADA TEL SERVICES

inlocuire bara fata clio 4
 Ce avem de platit in 2024 la cump...

La mulți ani @Arader!

La mulți ani @gabiroa!

La mulți ani @gerbil!
 La mulți ani @Therockstar!

Suspect Frauda Informatica

Scari interioare

Parcare gratis Romexpo
 Limbaj de programare RUST

Despre titularizare si definitiva...

date personale angajat

Intelectualii Romaniei
 

Galaxy S3 Neo - discutii generale

- - - - -
  • Please log in to reply
2274 replies to this topic

#2233
faurionutz

faurionutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 17.03.2007

View Postbbogdanmircea, on 08 februarie 2017 - 11:22, said:

Din pacate problema cu semnalul GPS foarte slab sau deloc a aparut din nou ... e varza telefonul asta la capitolul semnal de orice fel .
Nush ce sa zic o sa mai desfac odata carcasa si sa vad contactele de la antena de GPS, dar foarte dezamagitoare partea asta ...

Nu cred ca e de la contacte, toate S3-urile par sa aiba probleme cu receptia gps

#2234
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 642
  • Înscris: 14.12.2007
Samsung Galaxy S3 Neo suporta hd voice? Daca nu,se poate verifica/activa cu vreun cod? Am versiunea de soft 4.4.2.

Edited by mike-5, 20 February 2017 - 10:32.


#2235
Maxy21

Maxy21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 24.07.2013
Mai are cineva modelul asta de telefon ? Mai ales daca e dual sim.

#2236
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013
Il am eu. Doar ca am varianta single sim. De ce?

Din ce stiu, nu suporta hd voice :)

#2237
Maxy21

Maxy21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 24.07.2013
Eu am s3 neo dual sim cu android 4.3 si trebuie sa il duc in service (mai are o luna garantie) si imi e cam ... pentru ca daca il duc nu vreau sa imi puna android 4.4.

Intrebarea ar fi daca are cineva pe el android 4.4 daca sunt restrictii cu mutatul fisierelor pe cardul de memorie in sensul ca nu poti muta/copia fisiere pe card asa cum vrei tu. De exemplu daca descarc ceva cu opera pot muta fisierul sau ramane unde l-a descarcat aplicatia respectiva. Al meu are 16 gb memorie interna, este cumva memoria interna partajata gen 16gb=4gb aplicatii,4 gb foto/video, 4gb etc, 4gb etc ?

Nu vreau sa il rootez asa ca nu vreau sa ma teezesc cu o prastie si asa 16 gb sunt putini dar fac fata ca alerg fisierele cand pe card cand in memoria interna.
Stiu ca suna ca faza cu drobul de sare dar si frica pazeste pepenii.

Multumesc.

Scuze pentru eventualele greseli de scriere dar ma grabesc si oricum tastatura asta are vointa proprie.

#2238
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013

View PostMaxy21, on 08 martie 2017 - 16:29, said:

Eu am s3 neo dual sim cu android 4.3 si trebuie sa il duc in service (mai are o luna garantie) si imi e cam ... pentru ca daca il duc nu vreau sa imi puna android 4.4.

Intrebarea ar fi daca are cineva pe el android 4.4 daca sunt restrictii cu mutatul fisierelor pe cardul de memorie in sensul ca nu poti muta/copia fisiere pe card asa cum vrei tu. De exemplu daca descarc ceva cu opera pot muta fisierul sau ramane unde l-a descarcat aplicatia respectiva. Al meu are 16 gb memorie interna, este cumva memoria interna partajata gen 16gb=4gb aplicatii,4 gb foto/video, 4gb etc, 4gb etc ?

Nu vreau sa il rootez asa ca nu vreau sa ma teezesc cu o prastie si asa 16 gb sunt putini dar fac fata ca alerg fisierele cand pe card cand in memoria interna.
Stiu ca suna ca faza cu drobul de sare dar si frica pazeste pepenii.

Multumesc.

Scuze pentru eventualele greseli de scriere dar ma grabesc si oricum tastatura asta are vointa proprie.
Se poate scrie si pe card si pe telefon cu aplicatia ,,fisierele mele,, . Aplicatia nativa a telefonului. Cu es file explorer am impresia ca nu merge

#2239
Maxy21

Maxy21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 24.07.2013
Multumesc

#2240
Furiosa

Furiosa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 20.02.2017
Salutare, am de ceva timp un S3 neo I9301I cu android 4.4.2 si am achizitionat de curand un tv sony 4k si nu gasesc pe S3 neo Mircacast sau Screen Mirorring...Ma poate ajuta cineva? Se poate instala vreo aplicatie daca nu are in setari? Multumesc anticipat!

#2241
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013

View PostFuriosa, on 23 martie 2017 - 18:05, said:

Salutare, am de ceva timp un S3 neo I9301I cu android 4.4.2 si am achizitionat de curand un tv sony 4k si nu gasesc pe S3 neo Mircacast sau Screen Mirorring...Ma poate ajuta cineva? Se poate instala vreo aplicatie daca nu are in setari? Multumesc anticipat!
Din pacate telefonul nu dispune hardware de asemenea functie :)

#2242
Furiosa

Furiosa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 20.02.2017
Multumesc! Deci se pare ca va trebui sa schimb si telefonul ☺

#2243
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013

View PostFuriosa, on 23 martie 2017 - 22:35, said:

Multumesc! Deci se pare ca va trebui sa schimb si telefonul ☺
Cam da... Din pacate... Din ce am citit pricesorul ar fi problema pentru care nu avem aceasta functie.

#2244
Maxy21

Maxy21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 24.07.2013
Salut ma intereseaza ce versiune de android face problemele respective (android systemui oprit) cand actualizarile din google play sunt activate ? bănuiesc ca e android 4.4 dar ma intereseaza si celelalte detalii gen versiune banda,versiune nucleu, numar versiune.

eu am s3 neo dual sim si l-am facut pachet si trimis la deoanero (mai aveam garantie 5-6 zile) si banuiesc ca  pune 4.4 (eu avand 4.3) vreau sa stiu ce e de facut ca nu vreau sa imi faca figuri dupa expirarea garantiei.  l-am trimis pentru schimbare baterie si reparatie in zona incarcatorului/usb ca ma tot #_÷& la melodie cand il bagam la incarcat tot ma zornaie cu incarca,incarca,incarca pana apucam sa il asez pe birou.

vad ca la statusul de pe site scrie "reparat" inca nu m-au contactat.

Edited by Maxy21, 31 March 2017 - 15:34.


#2245
Maxy21

Maxy21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 24.07.2013
stie cineva cum pot verifica in baza codului imei pentru ce tara/regiune este destinat produsul ?

Multumesc

#2246
Florinake69

Florinake69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 09.11.2008
Salut, am schimbat de curand displayul la un Samsung Galaxy s3, totul a mers ok cu exceptia camerei frontale care  nu porneste i-mi da eroare, am incercat toate variantele posibile pana la resetare setari din fabrica si nimic, am inlocuit si camera cu una noua degeaba aceiasi eroare apare :(

#2247
stephano

stephano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,893
  • Înscris: 27.01.2008
Salut am luat de la cineva un s3 neo și văd ca nu merge pe 3 g.pe 2g am semnal .când intru în setări rețea am wcdma/automat.wcdma și 2 g.Dacă la dau doar pe wcdma nu mai am semnal.

#2248
Kata13133

Kata13133

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 06.03.2016
Nu-mi mai amintesc exact, caci am schimbat tel. Aveai 3 variante. Daca vrei 3g alege varianta cu automat. Apoi cand activezi datele mobile, in funtie de semnal, vei avea 3g. In fapt, la mine aparea semnul h+.

#2249
stephano

stephano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,893
  • Înscris: 27.01.2008
La o c鉼tare automata a rețelelor g鉺ește doar Telekom, Orange și Vodafone. DIgi nu ..care este doar 3g.și dac le las numai wcdma dispare semnalul.

#2250
Kata13133

Kata13133

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 06.03.2016
Sincer, nu stiu cum ss te ajut. Nu-l mai am ca sa trstez. Au sunt pe orange si nu am avut niciodata problema asta. Il lasam pe automat si functiona. Sau daca aveam nevoie sa tina bateria mai mult il treceam pe 2g.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate