Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Fiscal / viza pe contract vanzare...

La multi ani @nicu131!

procura?

Xiaomi aduce pe piața din Ro...
 Ariana 22 ani din Ploiesti are ne...

Noul BMW seria 3:Sedan și To...

Tractor prin programul rabla

Care cada de baie e mai buna?
 Sfat upgrade ram și ssd

Sonoma 14.3 iMac i5 Late 2013

Reclama peste imagine Samsung 32M...

Radu Stefan Banica ft. Juno - Sam...
 Întrebare lichid de frana pe saboti

Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...

Priza aplicata cu intrerupator cu...
 

Galaxy S3 Neo - discutii generale

- - - - -
  • Please log in to reply
2274 replies to this topic

#2215
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013
Corect.. Eu am s3 neo... Deci nustiu... momentan raman pe motion rom :)

#2216
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.10.2009
Salut.problema cu incarcarea greoaie e mufa usb.eu am 2 neo si la unul am schimbat mufa ca nu se incarca decat foarte greu.la service tipul mi-a zis ca e o problema comuna la samsung.

#2217
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013
Si eu aceasi problema si il incarca la 2.1 A... Dureaza o eternitate. Dar e ok :) Sunt obisnuit. Il las peste noapte la incarcat iar ziua cand vad o priza sar direct pe ea. Fiecare secunda e importanta :))

#2218
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013
Am trecut la a5 :) Dar voi vizita si acest topic. Cat despre incarcare, in mare parte nici incarcatorul si nici bateria nu e de vina.. Mai mult e placuta de la telefon, acel loc usb care face contact.

#2219
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,258
  • Înscris: 14.02.2007
Ce stiti despre cyanogenmod are cineva pe s3 neo ? Ma refer la ceva cat de cat oficial si stabil ?

Edited by bbogdanmircea, 05 December 2016 - 17:05.


#2220
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.10.2009

View Postcalinjack, on 03 octombrie 2016 - 05:01, said:

Salut.problema cu incarcarea greoaie e mufa usb.eu am 2 neo si la unul am schimbat mufa ca nu se incarca decat foarte greu.la service tipul mi-a zis ca e o problema comuna la samsung.
salut.problema a aparut si la cel de al doilea telefon.tre sa-l duc si pe asta la service

#2221
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013

View Postbbogdanmircea, on 05 decembrie 2016 - 17:02, said:

Ce stiti despre cyanogenmod are cineva pe s3 neo ? Ma refer la ceva cat de cat oficial si stabil ?
Am avut eu. E stabil, mai putin 2 probleme. 1. Nu are incarcare offline
2. Uneori cand activezi wifi sau date ai lag cateva secunde pana isi incarca notificarile :)
Eu personal recomand motion rom, ori un alt rom bazat pe motion rom :) vazusem unu gen s7

Din pacate e o problema comuna la s3 - s3 neo.. va ca la a5 meu nu am patit asta.. dar la s3 da

#2222
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.10.2009
Nu d din mufa.nu se incarca din cablul usb intrerupt.si eroarea cu nivelul bateriei scazut brusc era din soft.s-s rezolvat cu hard reset

#2223
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,254
  • Înscris: 28.01.2007
Am nevoie de ajutor pls
Din senin fara sa fi instaat vreo aplicatie noua mi a aparut android com systemui s a oprit
Am incercat sa bootez in safe mode cum am citit volum +home+power si mi a aparut custom os warning
Nu am avut ce face si am continuat
Acum sta de 15 minute in "downloading.... do not turn off target"
Ce sa fac ???? Help

Edit : am scos bateria...acum ma "multumesc" dinnou doar cu systemui s a oprit :P
Am reusit sa intru in safe mode
Dezinstalat ce credeam ca ar face probleme...desi pana acum nu am avut probleme cu nicio aplicatie

Ce urmeaza ? Factory reset ?
Afurisitu...doar ce a iesit din garantie de o luna jumate :(

Edited by G_DD, 22 January 2017 - 01:34.


#2224
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013
Sau incearca sa reinstalezi firmware... Intra pe sammbil si cauti softul lui, intri in download exact cu ti-a aparut, iar cu odin dai flash. Sunt tutoriale si pe youtube.

#2225
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,254
  • Înscris: 28.01.2007
Mersi.
O sa dau reset mai intai dar tre sa imi pun pe laptop ce mai am pe acolo inainte
Culmea e ca 2 ani nu am avut probleme. A fost in garantie chiar la sfarsit si i au facut update de soft. Mai bine il lasau pe cel vechi...cred

Edited by G_DD, 22 January 2017 - 09:37.


#2226
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013
Incearca un reset. Daca nu, reinstall firware. Sau si mai bine, de ce nu pui un custom rom pe el? Te pot ajuta eu in caz de ai nevoie :) Detin acest model de telefon am instalat pe el cateva custom romuri. Mi se pare mai bun cu un custom rom. :)

#2227
Kata13133

Kata13133

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 06.03.2016
Azi am patit acelasi lucru. Dupa ce si-a actualizat cv programe, daca apasam lung pe tasta home, pentru a inchide prg active imi aparea aceeasi eroare cu android systemui oprit. Vazusem printre prg actualizate si pe google. Am intrat in aplicatii si i-am dat pt google sa-si dezinstaleze actualizarile. Surpriza, tel nu mai da acea eroare. Pana sa intru in google play sa-i debifez actualizarea automata pentru google, si l-a actualizat iar. Si eroarea a revenit, iar dupa stergerea actualizarii a disparut.

#2228
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 09.09.2013
E de la actualizare. Probabil, vor scoate un fix in curand. Se mai intampla.

#2229
G_DD

G_DD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,254
  • Înscris: 28.01.2007

View PostKata13133, on 22 ianuarie 2017 - 12:08, said:

Azi am patit acelasi lucru. Dupa ce si-a actualizat cv programe, daca apasam lung pe tasta home, pentru a inchide prg active imi aparea aceeasi eroare cu android systemui oprit. Vazusem printre prg actualizate si pe google. Am intrat in aplicatii si i-am dat pt google sa-si dezinstaleze actualizarile. Surpriza, tel nu mai da acea eroare. Pana sa intru in google play sa-i debifez actualizarea automata pentru google, si l-a actualizat iar. Si eroarea a revenit, iar dupa stergerea actualizarii a disparut.

Exact asa facusem si eu...lung pe home
Ma apucase disperarea ca dadusem de vreo 3 ori reset degeaba :(
Apoi am zis sa verific pe aici
Fac cinsteeee !!!
Asa e..de la google si vb ta pana sa ii dau sa nu se actualizeze automat a apucat sa faca update si iar probleme
Bine ca o rezolvaram
Tnks

#2230
lio11

lio11

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 08.01.2016
Salutare si MULTESC Kata13133 si G_DD !!! Acum 3 zile  inceput sa mi faca si mie ac fita si chiar cand  nervos si disperat am vrut sa scriu aici pe forum am vazut ce a scris G_DD acum 2 zile. Am dezinstalat actualizarile google si S3 si a revenit la normal. Acum sa caut sa blochez reactualizarea google cel putin o perioada ....

#2231
Kata13133

Kata13133

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 06.03.2016
Pentru a nu se mai actualiza automat eu fol:
Intra in magazin play, cauta aplicatia, in cazul nostru google, intri pe ea, apoi in coltul dreapta sua vei vedea trei puncte asezate pe verticala. Apesi pe ele si se deschide un meniu care cuprinde actualizarea automata. Implicit e bifata pt toate aplicatiile. Debifati si ...gata. De acum inainte va va arata aplicatia ca fiind disponibila pentru actualizare, dar veti decide voi dc o actualizati sau nu.
Daca nu ma insel, exista si posibilitatea de a debifa toate actualizarile, dar nu sunt sigur. Eu asta fol pt aplicatiile care nu-mi sunt necesare, pentru a nu incarca inutil memoria tel.

#2232
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,258
  • Înscris: 14.02.2007
Din pacate problema cu semnalul GPS foarte slab sau deloc a aparut din nou ... e varza telefonul asta la capitolul semnal de orice fel .
Nush ce sa zic o sa mai desfac odata carcasa si sa vad contactele de la antena de GPS, dar foarte dezamagitoare partea asta ...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate