![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Site job-uri Grecia
Last Updated: Jul 01 2014 09:51, Started by
niposs
, Jun 27 2014 15:08
·
0

Posted 27 June 2014 - 15:08

Salut.
Cunoaste cineva site-uri de job-uri strict din domeniul IT Software sau modalitati de a gasit job-uri din acest domeniu in Grecia? Multumesc. |
Posted 27 June 2014 - 16:03

foarte multi greci au plecat sa lucreze in polonia - praga si brno in it, in grecia nu cred ca e asa fantastic
|
Posted 30 June 2014 - 07:31

Pentru ca nu erau calificati. Se cauta persoane calificate, grecii de obicei dupa liceu o las balta si stau pe banii parintilor.
|
Posted 30 June 2014 - 20:36

sunt calificati pe retelistica si alte domenii peste medie. lucreaza pentru at&t, verizon etc
am gresit mai sus - am vrut sa scriu cehia nu polonia. in bucuresti castigi mai mult in IT decat in grecia. Edited by onlyone, 30 June 2014 - 20:37. |
Posted 01 July 2014 - 09:51

sunt calificati pe retelistica si alte domenii peste medie. lucreaza pentru at&t, verizon etc am gresit mai sus - am vrut sa scriu cehia nu polonia. in bucuresti castigi mai mult in IT decat in grecia. In Bucuresti intr-adevar castigi mai bine, poate la fel. Sa nu uitam ca in Grecia au scazut enorm preturile la chirii, preturile la alimente sunt la fel, poate si mai avantajoase. In Bucuresti chiriile sunt scumpe, asta daca nu stai cu 2, 3 in casa iar cand mergi sa-ti faci cumparaturi, dai 2 mil si nu stii ce ai cumparat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users