![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Usa de termopa nu se incuie
Last Updated: Aug 26 2023 20:38, Started by
JesusInDaHood
, Jun 27 2014 10:18
·
0

Posted 27 June 2014 - 10:18

Buna ziua. Mi.am montat ieri niste usi de termopan, si cand le.am verificat cu baietii totul mergea bine. Acum, am vrut sa plec de acasa si usa nu se mai incuie... Daca era o usa de interior, nu eram asa de deranjat, dar este pe exterior si asta inseamna sa las casa complet descuiata. Pur si simplu rotesc de cheie si aceasta nu se misca de la un punct, chiar cand ar trebui sa incuie usa. Am incercat si cu manerul ridicat in sus, si cu el in stare libera si nu se incuie.
Multumesc de ajutor si scuzati eventualele greseli. |
Posted 27 June 2014 - 10:21

ridica tare si brusc de maner si tine l ridicat in sus. apasa de la capatul manerului ca sa ai forta mai mare
lasa mi un nr de tel |
Posted 27 June 2014 - 10:23

Deschide usa , ia o surubelnita , desfa toata "fieratania" unde este broasca !
In urma prelucrarii , a cazut span(de plastic) de la usa de termopan si a blocat mecanismul de inchidere . Edited by tidicristi, 27 June 2014 - 10:23. |
Posted 27 June 2014 - 10:36

Posted 27 June 2014 - 10:38

Ok , a fost cu noroc , eu asa am gasit la o usa montata de citeva zile .
|
Posted 27 June 2014 - 10:43

nu ridicase de maner cu suficienta forta si bumbii nu inchideau perfect
|
Posted 27 June 2014 - 10:47

Multumesc inca o data. Se poate da tc, pentru ca s.a rezolvat.
|
Posted 27 June 2014 - 11:36

exista geamuri care nu se pot regla? eu am un geam care nu inchide pe toata suprafata chederului si la balamale nu am reglaje de apropiere, am doar pt sus-jos vertical asa
scuze de off dar am vazut ca moderatorul se pricepe, poate imi dai un sfat, merci |
Posted 27 June 2014 - 11:39

Ti-ai pus usa termopan si la intrarea in casa?
Nu e cam periculos si prea usor de spart? |
|
Posted 27 June 2014 - 11:47

xcit, on 27 iunie 2014 - 11:36, said:
exista geamuri care nu se pot regla? eu am un geam care nu inchide pe toata suprafata chederului si la balamale nu am reglaje de apropiere, am doar pt sus-jos vertical asa scuze de off dar am vazut ca moderatorul se pricepe, poate imi dai un sfat, merci am vorbit cu un coleg montator si mi a zis ca totul se poate rezolva numai ca trebuie sa vada exact problema. cheama un montator istet si eu zic ca te rezolva onlyone, on 27 iunie 2014 - 11:39, said:
Ti-ai pus usa termopan si la intrarea in casa? Nu e cam periculos si prea usor de spart? multi isi pun la casa usa de intrare din pvc din urmatoarele motive: nu face condens, arata bine si are aceeasi culoare ca tamplaria. un hot destept nu sparge niciodata usa de intrare si se baga doar la geamurile din spate(sau o laterala putin vizibila) unde exista risc scazut sa fie vazut de vecini Attached Files |
Posted 27 June 2014 - 13:49

xcit, on 27 iunie 2014 - 11:36, said:
exista geamuri care nu se pot regla? Adică, dacă e armătura prea subțire, planul cercevelei și cel al tocului nu mai sunt drepte, deci nu mai calcă la fel peste tot. Dacă e feroneria prost proiectată, fără suficiente puncte de închidere la fel, nu presează peste tot chederul. Ușa mai necesită reglaj. S-a lăsat și mai trebuie săltată. Ușile din PVC se dilată/contractă la soare/diferențe de temperatură mai mult decât altele(aluminiu, sau metalice), mai ales cele colorate. Dacă sunt făcute ca lumea, cu armătură bună, balamale și profile solide nu sunt probleme cu ele. Edited by Digix, 27 June 2014 - 13:51. |
Posted 27 June 2014 - 16:32

Posted 27 June 2014 - 16:38

Normal, anormal, altfel, fără ridicare, nu e suficientă putere să "lipească" ușa de toc numai prin rotirea cheii.
|
|
Posted 27 June 2014 - 17:03

Posted 27 June 2014 - 19:16

Aia e tot un fel de fereastră până la urmă. Ai mânere pe ambele părți, sau doar interior?
|
Posted 27 June 2014 - 20:20

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users