![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Compatibilitate pe toate browserele
Last Updated: Jun 21 2014 15:05, Started by
Happi
, Jun 21 2014 04:26
·
0

Posted 21 June 2014 - 04:26

Salutare. Recent am facut un site in WordPress, in general lucrez in Mozilla, ma ajuta foarte mult Firebug si are un inspector foarte ok. Am terminat site-ul, am fost multumit de ceea ce am facut, insa in alte browserele ceea ce am facut eu "custom" nu afiseaza exact ca pe Mozilla, am tot citit despre prefixe dar nu imi pot da seama cum functioneaza.
Este vorba despre site-ul asta, mai exact aici, verificati click-ul pe o poza in Mozilla si click-ul pe o poza in alte browsere, astept cateva sfaturi va rog sa ma ajutati. Stima. |
Posted 21 June 2014 - 09:24

in general lucrez in Mozilla E plin forumul de useri si nu doar aici, care fac confunzia intre compania Mozilla si browserul lor Firefox. Ei habar nu au si sa zicem ca pe ei ii intelegem, dar tu? Cum sa dezvolti un site si sa faci asemenea afirmatii? Edited by deathnite, 21 June 2014 - 09:26. |
Posted 21 June 2014 - 11:14

Acesta este noul mod de a-ti face reclama la site? La mine se vad identic atat pe Firefox cat si pe IE. In primul rand ce te intereseaza pe tine asta, ar trebui sa intereseze un moderator, si in al doilea rand nu ai fost deloc atent la ce am cerut. Ma asteptam ca si pe un astfel de forum sa gasesc doar critici. S-a umplut si Sofepedia de copii. @deathnite: Daca am facut confuzie inseamna ca doar imi place sa ii spun asa, nu inseamna ca nu stiu. Iar tu puteai sa-ti dai seama ca am folosit "Firebug" care clar este un supliment FIREFOX. Edited by Happi, 21 June 2014 - 11:16. |
Posted 21 June 2014 - 13:24

Iar tu puteai sa-ti dai seama ca am folosit "Firebug" care clar este un supliment Firefox.
Daca am facut confuzie inseamna ca doar imi place sa ii spun asa, nu inseamna ca nu stiu. Ai botezat si restul browserelor?
Edited by deathnite, 21 June 2014 - 13:49. |
Posted 21 June 2014 - 14:27

Ma asteptam ca si pe un astfel de forum sa gasesc doar critici. S-a umplut si Sofepedia de copii. ![]() Si ai postat pe Softpedia nu pe Sofepedia, daca nu ai remarcat. Si am incercat sa te ajut, spunandu-ti ca la mine nu sunt probleme de afisaj. Din nefericire la cat esti de arogant, este greu sa mai remarci si asa ceva. |
Posted 21 June 2014 - 15:05

Am deschis acest subiect cu gandul ca o sa primesc ajutor dar vad ca altceva inafara sa comentati si sa va luati de greselile altora nu stiti. E plin forumul asta de post hunteri.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users