Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se poate imbunatati o poza sa se ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

smart switch fara neutru
 Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata

Manere clasice mobila sau push to...
 Contact pe piele cu sangele altei...

metoda constantelor de scurtcircuit

video file info

Nu pot raspunde: Huawei P10
 Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...

Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...

CASS pe veniturile din DOBANZI
 

Search Bar Php

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
Salut,

Am un website cu multe tutoriale adaugate si as vrea sa adaug si un search bar , dar habar nu am ce sa caut si cum sa il folosesc.. Nu vreau sa fac reclama dar va dau exemplu urmatorul website: http://www.1stwebdesigner.com/?s=test, am cautat cuvantul "test" si mi-a dat rezultatul http://www.1stwebdesigner.com/?s=test


Multumesc anticipat

Edited by sorin86, 19 June 2014 - 15:40.


#2
HpVirus

HpVirus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,142
  • Înscris: 30.05.2009
Ce platforma folosesti?

#3
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
platforma ... html sau php? la asta te referi?

#4
dan-s

dan-s

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,699
  • Înscris: 02.07.2013
Cred că mai degrabă se referă la joomla, wordpress, etc.

#5
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
Salut,

Nu folosesc niciuna din astea...

#6
dan-s

dan-s

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,699
  • Înscris: 02.07.2013
Dar cum ai făcut site-ul? Ai codat de mână tot codul php? Sau cum?

#7
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
Pune un Google Custom Search: https://www.google.com/cse/

#8
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
Salut,

Nu merge cel de la goagle, trebuie sa folosesc un script pentru pagini statice,,php java...exista asa ceva :D

#9
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
Cum adica nu merge? Google Custom Search se bazeaza pe exact aceleasi rezultate pe care le primesti pe google.com. Cata vreme site-ul tau e indexabil nu are de ce sa nu mearga. Sa inteleg ca paginile tale nu sunt accesibile decat dupa o autentificare?

#10
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
uite de ce nu functioneaza..nu afiseaza tot in custom bar-ul acela...
http://54.187.150.122/script/

multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate