Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebare motor auto

Opel Astra K

Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge
 problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...
 Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon

installation has failed there was...
 Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu
 

Search Bar Php

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
Salut,

Am un website cu multe tutoriale adaugate si as vrea sa adaug si un search bar , dar habar nu am ce sa caut si cum sa il folosesc.. Nu vreau sa fac reclama dar va dau exemplu urmatorul website: http://www.1stwebdesigner.com/?s=test, am cautat cuvantul "test" si mi-a dat rezultatul http://www.1stwebdesigner.com/?s=test


Multumesc anticipat

Edited by sorin86, 19 June 2014 - 15:40.


#2
HpVirus

HpVirus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,142
  • Înscris: 30.05.2009
Ce platforma folosesti?

#3
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
platforma ... html sau php? la asta te referi?

#4
dan-s

dan-s

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,699
  • Înscris: 02.07.2013
Cred că mai degrabă se referă la joomla, wordpress, etc.

#5
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
Salut,

Nu folosesc niciuna din astea...

#6
dan-s

dan-s

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,699
  • Înscris: 02.07.2013
Dar cum ai făcut site-ul? Ai codat de mână tot codul php? Sau cum?

#7
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
Pune un Google Custom Search: https://www.google.com/cse/

#8
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
Salut,

Nu merge cel de la goagle, trebuie sa folosesc un script pentru pagini statice,,php java...exista asa ceva :D

#9
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
Cum adica nu merge? Google Custom Search se bazeaza pe exact aceleasi rezultate pe care le primesti pe google.com. Cata vreme site-ul tau e indexabil nu are de ce sa nu mearga. Sa inteleg ca paginile tale nu sunt accesibile decat dupa o autentificare?

#10
sorin86

sorin86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 16.12.2012
uite de ce nu functioneaza..nu afiseaza tot in custom bar-ul acela...
http://54.187.150.122/script/

multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate