Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...

Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...
 Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...
 De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...
 schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 

Tehnica drăcească de Yoga

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
57 replies to this topic

#1
madhukar

madhukar

    Bhakta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,275
  • Înscris: 28.02.2010

View Postterrarossa, on 18 iunie 2014 - 18:15, said:

Se vede că ești un om care nu are  habar de Biblie și de cultură generală fiind îmbibată cu tehnica drăcească de Yoga și de zei falși hinduși care nici măcar nu există!
Pe ce se bazează afirmația că Yoga
1. ar fi o technică
2. această technică ar fi drăcească

#2
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,427
  • Înscris: 30.10.2003
Pai in primul rand e o tehnica si nu technica.
In al doilea rand, Yoga nefiind o tehnica crestineasca, ea vine de la Dracu, in consecinta e draceasca.

Alte nelamuriri?

#3
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,894
  • Înscris: 25.06.2007

View Postmadhukar, on 19 iunie 2014 - 11:02, said:

Pe ce se bazează afirmația că Yoga
1. ar fi o technică
Termenul e acceptat, exista lucrari cunoscute denumite astfel, exemple aici si aici...

#4
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Yoga e o chestie deosebita. Dar in lumea asta exista multi prea multi prosti care nu au citit altceva decat Blblia sau nu sunt in stare sa se detaseze de ea si sa faca si alte conexiuni.
Asa ca daca in Biblie nu exista vre-o referire la Yoga, acesta e dracesca, si alte asemenea tamepenii.
Sa imi arate cineva ca in Cartea Cartilor este vre-o referire la televiziune, telefonie mobila, submarine si altele. In concluzie, si astea nefiind trecute sunt dracesti..
Logic, nu?

Edited by Prien, 19 June 2014 - 12:29.


#5
PicoDazore

PicoDazore

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 25.11.2011
Vezi daca poti sa citesti cartea:

http://www.amazon.co...r/dp/1563840227

sau

http://www.amazon.fr...t/dp/2866791266

Ai multe explicatii legate de yoga si dracia din ele. In plus si despre inventiile UFO, Ayurveda Kinesiologiy, Aroma Therapia, The Yoga of Medicine/l; Beijing T'ai Chi Cong, Breathing Exercises, Bioenergia, Yoga for helth, Zen Shiatsu, si alte o sumedenie de practici, care au legatura cu puterile intunericului-oculte, francmasonerie etc.
Cartea prezinta experientele de viata ale unui fost lider al miscarii New Age, un student eminent (doctorat in stiinta cristalelor), care pentru simplu fapt ca a fost ignorat de preotul sau, atunci cand a dorit sa stie mai multe despre existenta lui Dumnezeu, s-a lasat atras si a urmat calea practicilor si filozofiei Orientului Indepartat, pana in momentul, in care (providential) constientizeaza cu ce are de-a face. Apoi urmeaza reintoarcerea la calea pe care o considera a fi drept de urmat-crestinismul. Evident trecand si prin experienta exorcismului.
Este o carte scrisa de pe pozitia experientelor de viata personala, venite din partea lui Randall N. Baer, autorul cartii si nu al unor deduceri fanteziste.
Dar cel mai bine e sa citesti cartea, pentru a intelege aspectele care te intereseaza.

#6
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Sa scrii o carte si sa-i dai un titlu ”dracesc” e cel mai usor mod de a face bani.
Si io pot spune ca am devenit miliardar in $$$ in urma ignorarii mele de catre preot atunci cand am vrut sa-l intreb ce face cu banii adunati la "tas", deoarece, intorcandu-ma de la casa parohiala am cazut intr-o gaura, care era, de fapt, intrarea secreta in sifonieru' popii, unde am gasit tichete de masa de pe vremea lu' Pazvante Chioru', iar Isarescu s-a oferit sa mi le cumpere pentru ca apoi sa le faca drept cadou lu' Basescu de ziua lui.

#7
PicoDazore

PicoDazore

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 25.11.2011

View PostSOCRATE_MMXII, on 19 iunie 2014 - 13:19, said:

Sa scrii o carte si sa-i dai un titlu ”dracesc” e cel mai usor mod de a face bani.
Si io pot spune ca am devenit miliardar in $$$ in urma ignorarii mele de catre preot atunci cand am vrut sa-l intreb ce face cu banii adunati la "tas", deoarece, intorcandu-ma de la casa parohiala am cazut intr-o gaura, care era, de fapt, intrarea secreta in sifonieru' popii, unde am gasit tichete de masa de pe vremea lu' Pazvante Chioru', iar Isarescu s-a oferit sa mi le cumpere pentru ca apoi sa le faca drept cadou lu' Basescu de ziua lui.

Poate intelegi mai multe de aici:

http://truthinrealit...-age-nightmare/

#8
terrarossa

terrarossa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 624
  • Înscris: 12.06.2014
Uite aci:
http://www.sfaturior...xe.ro/_yoga.htm

#9
headlikeahole

headlikeahole

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 03.06.2014

View Postterrarossa, on 19 iunie 2014 - 17:05, said:

ia uite aici ceva informatie obiectiva, verificabila, bazata pe studii stiintifice: www.brainwashingcrestinescdacanucredetiosaardetipeveciiniad.ro

#10
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Domeniul Yoga nu este un domeniu uniform existind variante uneori contrare intre eleceea ce insramna ca cel putin una este eronata si cel putin unul din guru este fals guru adica fals sfint asa cum pretinde.
Cei falsi nu au probleme in a adera la miscarea New Age o asociatie de vreo 20 -24 organizatii asociate de tip economic nu si doctrinar in scop de promovare mediatica insa adevaratii guru nu au aderat ci dimpotriva au criticat acest fel de asociere cit mai ales invataturile si practicile promovate.
Daca in domeniul preotesc brahmanuc exista peste 4000 de ramuri doctrinare atunci in ceea ce priveste ramurile de tip yoghin exista cel putin 200 iar contactul cu doua inrudite nu poate reprezenta o mostra edificatoare prin care sa se poata face generalizari asupra tuturor.
Nici catre MISA nu recomand cercetarea ea nefiind singurul sistem yoga care a ajuns la noi dealtfel nici Misa nu e un sistem unitar insa din pacate conducerea incearca uniformizarea insa o consider intro modalitate defavorabila.
Vorbesc de cercetare fiindca la viata mea am citit prea multe pareri partinitoare din partea multor crestini si preoti duhovnici la adresa oricarei alte doctrine.
Sa dau citeva exemple .
Se spune ca in filozofia hindusa spre deosebire de cea crestina nu se face diferenta intre creator si creatie vazinduse totul ca fiind continut in Dumnezeu . Pina la un punct este adevarat caci totul e din substanta fiintei sale pina la cel mai mic atom si cuanta insa diferenta intre lumea divina si creatia nedesavirsita spiritual o redau conceptele de Purusha si Prakriti concepte usor de aflat cu google.
Alt ex e ca Zeii hindusi sau zeul suprem nu are o natura personala nu e perdoana ci doar principiu de caracter. La fel pina la un punct este adevarat insa nu e valabil in cazul tuturor zeilor ca parti de caracter ale celui suprem monoteist numit Brahman cu n sau alteori Parabrahma ori rareori Indra etc. Mai ales ca intruparile pruncipale ale lui Vishnu care sint Rama si Krishna sint cit se poate de persoane. Plus restul de veniri divine care le.au insotit in suita lor.
Alta mistificare e facuta din considerentul ca descrierea caracterului unui sfint desavirsit hindus este prea asemanatoare cu descrierea unuia crestin in lipsa altor argumente sa afirmat cit se poate de doct si ferm ca de fapt cinstea iertarea si toate calitatile morale si de catacter ale unui hindus sint de fapt false generozitate iubire dreptate compasiune etc toate false incit sa ajuns prin absurd sa nu se mai poata judeca dupa fapte ci dupa sabloane partinotoare.
mai sint si alte exemple . critica ca e o religie oarecum animista insa celor patru hai trei fapturi asemanatoare cu animale din Apocalipsa nimeni nu are nici o explicatie atotcunoscatoare...
Apoi se fac tot felul de generalizari si interpretari superficiale cum ar fi doua aspecte ce tin de ipostasul Kali cum ca e prea dura ori ca toata lumea face sacrificii umane in numele ei sacrificii despre care nu sa auzit in contemporaneitate si nici ca fiind generalizate in conditiile in care nu exista nici o carte sfinta care sa ceara vreun sacrificiu nici macar de sotie a unui rege decedat.
Duritatea este necesara in.lupta cu tenebrele fiind o caracteristica a canalului feminin care trebuie intarit in.vreme ce cel masculin trebuie imblanzit cu maxim de inocenta respect si delicatete iertare.
Trebuie sa existe si o forta politieneasca dura care sa apere inocenta  blindetea delicatetea . Kali reprezinta partea Duhului sfint care corespund calitatilor ferme neinfricate care formeaza anticorpii in acest sens in catacterul fiecaruia. Kali tine de canalul sting avind trei aspecte principale umite diferit iar pt canalul central doar in chakra a patra mai exista un ipostas Durga zis Amba ori Jagadamba sau Ambika care tine strict de curaj optimismul intelept simtul increderii speranta si credinta legata de intuitie si care in plan fizic chiar coordoneaza sistemul imunitar si face astfel ca placebo prin credinta sa aibe efect. si
Ambele sint imaginate ca avind arme si avind ca vehicole animale de prada cum e leul si tigrul tocmai pt senificatia lor de forta.
Diferentele intre scolile de yoga sint uneori chiar si prezentarea amanuntelor sistemului de chakre atit ca localizare si ca lista de calitati continute de unele chakre.

Deasemenea se neaga sistemul de chakre insa culmea este ca inlantuirea calitatilor dupa care in unele Filocalii sint numite cele sapte duhuri ale lui Dumnezei cu precizarea ca in realitate sint grupuri de mai multe ei bine ele corespund exact in aceeasi ordine de la prima la ultima cu cite o calitate dintre cele continute de cite o chakra cel putin din prezentarea atit din sistemul japonez Reiki si al.sistemului indian Sahaja Yoga varianta creata in 70 numita pe scurt si W.N.D. pt ca mai nou a mai aparut un.nume similar probabil de ispiratie.
Hinduismul.a dainuit pt ca nu a patit ca cea greaca si romana care pierdusera prea mult reperele morale inventind si zei care nu reprezentau calitati asta chiar daca nu a fost ferit de incercari doctrinare totusi azi ele au ramas la ora actuala doar in occident si pe net ultima reduta pt corectare a fost cucerita cu ocazia tsunamiului din India de vest care a spart turma in conditiile in care falsii guru respectivi deja murisera anterior si mare parte din discipoli au migrat la alti guru.
In.rest ca sa ai ceva impotriva Ayurvedei sau altor ptactici si cunoasteri orientale nu neapat hinduse e ca si cum ai spune ca Tao Te King ar fi impotriva lui Dumnezeu sau a lui Iisus in conditiile in care cei bine documentati stiu ca nu este asa.
Daca unii nu au prins trenul credintei in Iisus pt a urma invatatura fiind intrun fel vesnic osanditi nu inseamna automat ca crestinatatea sau o biserica are exclusivitatea binecuvintarilor si cunoasterii calauzirii suportului parintesc al lui Dumnezeu.
Asta e doar o iluzie a mandriei si complexului de superioritate a celui aparent unic favorizat si in virrutea caruia Judecata cu neparti.ire dupa Lege a tuturor popoarelor devine nebiblica ca si jufecata cu nepartinire di.partea preotilotr cu incalcarea logica a primului Legamant din.Maleahi 2 facind exceptie de simburele de adevar din Maleahi 1 in care Domnul.spune ca de la rasarit la apus toate neamurile ii cunosc Numele si aduc ofrande de tamaieri fiind de inteles ca nu serefera doar la suprafata teritoriului mozaic evreiesc pe care tocmai ii critica de lipsa de supunere si respect.
Numele nefiind musai YHWH ori Savaot Adonai etc ci Nume in sensul autoritatii suverane atotputernice ce impune respect si ascultare supunere.




#11
madhukar

madhukar

    Bhakta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,275
  • Înscris: 28.02.2010

View PostBursul, on 19 iunie 2014 - 11:09, said:

Pai in primul rand e o tehnica si nu technica.
Conform cunoașterii transcendentale, Yoga nu este "o tehnică"
Iată definiția:
yoga¶ citta-vṛtti-nirodhaḥ – Yoga este starea, (în care) impresiile (lumii acesteia) sunt distruse.

Acestea sunt cu adevărat distruse în momentul în care am reușit să luăm legătura cu Absolutul,
pentru că însuși înțelesul cuvântului yoga este de a te lega cu (absolutul, când cuvâtul este folosit într-un context transcendental).

Această legare cu Absolutul este confirmată prin realizarea Absolutului.
Conform diferitelor școli care pot fi urmate există diferite realizări ale Absolutului.
Dintre multele tipuri de realizări spirituale, cele mai iportante sunt enumerate în Bhagavat Puran 1.2.11:

vadanti tat tattva-vidas / tattvaM yaj jJAnam advayam
Brahmeti paramAtmeti / bhagavAn iti zabdyate


Cei ce au văzut Adevărul Absolut - tattva vidas
spun că Adevărul Absolut -vadanti tat tattvam
e cunoscut ca nondual (adică nu aparține lumii materiale a dualității) - yat jJAnam advayam
fiind revelat - iti șabdyate
ca energia spirituală impersonală Brahman - brahma ,
suprasufletul - paramAtmA ,
și Personalitatea Supremă - bhagavAn

#12
madhukar

madhukar

    Bhakta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,275
  • Înscris: 28.02.2010

View PostBursul, on 19 iunie 2014 - 11:09, said:

In al doilea rand, Yoga nefiind o tehnica crestineasca, ea vine de la Dracu,
Alte nelamuriri?
Da.
1. Cine este Dracu? Și pe ce se bazează creștinii când vorbescu despre "Dracu".
2. Ce tehnici creștine există, pentru a atinge realizarea spirituală?

#13
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
1. Dracu' e ala care fuge dupa enoriasii care n-au pus la tas cat trebuie. Posted Image
2. Rugaciunea si meditatia.

P.S. Sa nu ma iei cu vrajeala ca meditatia-i specific orientala, please.

Edited by SOCRATE_MMXII, 22 June 2014 - 20:14.


#14
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

View PostSOCRATE_MMXII, on 22 iunie 2014 - 20:13, said:

P.S. Sa nu ma iei cu vrajeala ca meditatia-i specific orientala, please.
Meditatia este specifica doar orientalilor si africanilor.
In africa se obtine prin drogare, dar am vazut niste documentare prezentate de Jo_Malbun in care si yoghini foloseau aceleasi tehnici.

View Postmadhukar, on 22 iunie 2014 - 15:06, said:

1. Cine este Dracu? Și pe ce se bazează creștinii când vorbescu despre "Dracu".
Dracu e cel care a pus la punct toate tehnicile Yoga.
Daca domnul Bivolaru este dat in urmaire internationala de lege, e clar ca tot ce a invatat stie de la dracul.

#15
madhukar

madhukar

    Bhakta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,275
  • Înscris: 28.02.2010

View PostSOCRATE_MMXII, on 22 iunie 2014 - 20:13, said:

2. Rugaciunea si meditatia.

P.S. Sa nu ma iei cu vrajeala ca meditatia-i specific orientala, please.
Am mai multe întrebări, privind afirmațiile tale, dar pentru că aparțin unui alt topic, am descris un alt șir în acest sens, vezi:
http://forum.softped.../#entry15395952

#16
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013

View Postaltul2, on 23 iunie 2014 - 07:11, said:

Meditatia este specifica doar orientalilor si africanilor.
In africa se obtine prin drogare, dar am vazut niste documentare prezentate de Jo_Malbun in care si yoghini foloseau aceleasi tehnici.
Posted Image Posted Image Posted Image
Aha! Daca-s puse de Jo_Malbun/bilachi/ioham tre' crezute...
Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight...

View Postaltul2, on 23 iunie 2014 - 07:11, said:

Dracu e cel care a pus la punct toate tehnicile Yoga.
Daca domnul Bivolaru este dat in urmaire internationala de lege, e clar ca tot ce a invatat stie de la dracul.
Posted Image Posted Image Posted Image
Aha! Deci dracu' l-o-nvatat yoga pe Bivolaru care o adus-o lumii....
Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight...

#17
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010

View Postaltul2, on 23 iunie 2014 - 07:11, said:

Meditatia este specifica doar orientalilor si africanilor.
:roflmao:

#18
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

View PostSOCRATE_MMXII, on 23 iunie 2014 - 12:13, said:

Aha! Deci dracu' l-o-nvatat yoga pe Bivolaru care o adus-o lumii....
Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight...
Da.
Dar Bivolaru a adus-o in Romania

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate