![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
TVE
Last Updated: Jul 14 2014 22:10, Started by
olivadi
, Jun 19 2014 10:21
·
0

Posted 19 June 2014 - 10:21

Oare avem vreo sansa sa avem canalul TVE in grila DIGI Cablu?
|
Posted 19 June 2014 - 10:51

@olivadi - TVE Internacional (Spania) e un fel de TV 5 de la francezi. In mod normal ar putea sa-l introduca. Depinde de politica lor si in afara de aceasta si daca publicul il solicita. Asa exista si Rai International (Italia) RTP International (Portugalia) si lista ar putea continua dar nu sunt introduse. Toate aceste canale la care m-am referit se pot vedea gratuit pe satelit fara niciun cost daca ai avea o antena parabolica separata si un receptor. Daca ai un televizor cu tuner S sau S2 nu iti mai trebuie receptorul, ci doar parabolica.
Edited by favoritul, 19 June 2014 - 10:53. |
Posted 19 June 2014 - 11:41

TVE este deja cerut in topicul Programe tv pe care vi le doriti in grila rcs&rds!Mai departe depinde de de cine citeste acest forum si bineinteles de conducerea rcs&rds.
|
Posted 19 June 2014 - 12:11

Pana va intra in grila Digi Cablu, TVE va intra, incepand cu 14 iulie, in grila Dolce satelit.
|
Posted 19 June 2014 - 13:52

Pe la inceputurile digitale ale RDS era si TVE international in grila, dar pe vremea aia era si Discovery HD pe acolo (parca mai avea inca ceva prin nume) si Mediaset-urile...
Edited by mardan66, 19 June 2014 - 13:53. |
Posted 19 June 2014 - 18:49

@olivadi - TVE Internacional (Spania) e un fel de TV 5 de la francezi. In mod normal ar putea sa-l introduca. Depinde de politica lor si in afara de aceasta si daca publicul il solicita. Asa exista si Rai International (Italia) RTP International (Portugalia) si lista ar putea continua dar nu sunt introduse. Toate aceste canale la care m-am referit se pot vedea gratuit pe satelit fara niciun cost daca ai avea o antena parabolica separata si un receptor. Daca ai un televizor cu tuner S sau S2 nu iti mai trebuie receptorul, ci doar parabolica. ![]()
TVE este deja cerut in topicul Programe tv pe care vi le doriti in grila rcs&rds!Mai departe depinde de de cine citeste acest forum si bineinteles de conducerea rcs&rds. |
Posted 11 July 2014 - 22:13

oricum e liber pe satelit. acum nu mai e nimic de capul lui!fata de anii trecuti cand mai se strecurau meciuri de fotbal !
|
Posted 12 July 2014 - 12:23

Și Fotbalul are o relevanță pt. calitatea unui post T.V.? Eu unul personal detest acest sport.
Și de ce să nu fie și pe D.V.B.-C.? |
|
Posted 12 July 2014 - 12:34

Posted 14 July 2014 - 00:24

Viziuni opuse. Şi eu te pot jigni fără resentimente.
![]() Poate am fost dur, e exagerat 'a detesta' -Nu sunt fan cel mult, doar voiam să spun că nu doar Prezenţa unei anumite Competiţie, sau anumitor -i, cresc ori scad valoarea unui post T.V.. E deja subiectivism dus la extrem. Edited by alfa_alfa, 14 July 2014 - 00:25. |
Posted 14 July 2014 - 00:50

Pe la inceputurile digitale ale RDS era si TVE international in grila, dar pe vremea aia era si Discovery HD pe acolo (parca mai avea inca ceva prin nume) si Mediaset-urile... Pe analogic Bucuresti a fost scos in 2008 parca, inlocuit cu DDTV, era la moda domnu' Dan ![]() |
Posted 14 July 2014 - 13:18

În 2005 l-au înlocuit cu D.D. TV, ăsta a fost și motivul pt. care am tot blestemat posturile lui Dan Diaconescu!
Bine, mai exact l-au mutat în HiperBandă, dar în iarna aceluiași an, a fost zburat. |
Posted 14 July 2014 - 22:00

ce fericiti suntem noi abonatii dolce tv!ne-am pricopsit in grila cu un canal premium: tve international!
![]() |
Posted 14 July 2014 - 22:10

Doar unul ? http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/romtelecom-modificari-grila.html
Ati pierdut doar 2 posturi inutile, pacat de HD-urile de la Nat Geo. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users