![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
360 Total Security
Last Updated: Jul 20 2014 17:02, Started by
BlueHazard
, Jun 14 2014 06:09
·
0

Posted 14 June 2014 - 06:09

LINK
Ce parere aveti despre aceasta "suita" de securitate? (tot lipseste firewall-ul ca la versiunea Internet Security) O folosesc pe PC-ul de acasa, doar de test. Pana acum mi se pare ultra light, super silentios si cu o rata de detectie destul de buna. Mai foloseste cineva "chinezaria" asta? ![]() |
Posted 14 June 2014 - 06:56

Ai punctat foarte bine cuvantul chinezarie, eu unul nu am auzit de acest sistem de securitate.
|
Posted 14 June 2014 - 07:29

eu zic ca le merge bine
![]() Stock price: QIHU (NYSE) $87.18 -1.23 (-1.39%) by Google |
Posted 14 June 2014 - 08:48

Ai punctat foarte bine cuvantul chinezarie, eu unul nu am auzit de acest sistem de securitate. Ar trebui sa-l incerci.
eu zic ca le merge bine ![]() Stock price: QIHU (NYSE) $87.18 -1.23 (-1.39%) by Google Nu prea le am cu bursa. E de bine sau de rau?
E bazat pe BitDefender. Apare si pe interfata logo Bitdefender.
Eu il am pe mobil si sunt multumit de el. Si eu sunt multumit. Mai ales de cand are si functie de cleaner. |
Posted 14 June 2014 - 09:13

LINK Ce parere aveti despre aceasta "suita" de securitate? (tot lipseste firewall-ul ca la versiunea Internet Security) O folosesc pe PC-ul de acasa, doar de test. Pana acum mi se pare ultra light, super silentios si cu o rata de detectie destul de buna. Mai foloseste cineva "chinezaria" asta? ![]() |
Posted 14 June 2014 - 10:15

Ar trebui sa-l incerci. Nu prea le am cu bursa. E de bine sau de rau? Apare si pe interfata logo Bitdefender. Si eu sunt multumit. Mai ales de cand are si functie de cleaner. |
Posted 14 June 2014 - 10:58

Seems legit.
Daca vrei sa ramai fara bani in cont, sa-ti ia foc PC-ul si sa-ti fie rapita prietena atunci cumpara-l linistit. |
Posted 20 July 2014 - 17:02

Seems legit. Daca vrei sa ramai fara bani in cont, sa-ti ia foc PC-ul si sa-ti fie rapita prietena atunci cumpara-l linistit. Poate ai probleme.......de alta natura... Folosesc Qihoo de aprox 1an pe pc si mobile, tablete.....nu mi-a disparut un ban, nu mi-a disparut copilul, si din pacate nici soacra nu a fost hakuita..... Detectia este ok (motor bitdefender si Avira ca optiuni), poti vedea pe site-urile de specialitate rezultatele. Vrajeala ca chinezii te fura....citeste, cauta si apoi foloseste. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users