![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Karaoke - ce sa cant?
Last Updated: Jun 13 2014 23:33, Started by
psycho22
, Jun 13 2014 14:51
·
0

Posted 13 June 2014 - 15:39

Sepultura - Roots Bloody Roots e o idee cam deplasata pt karaoke, cu toate ca daca nu ai voce, e indicat sa o canti pt ca ragetele nu trebuie sa fie muzicale.
Cu toate ca daca ma gandesc mai bine, la karaoke trebuie sa canti, nu sa urli. Eu n-as incerca stilul asta, no offence Lex. Psycho, votez cu Maroon 5 din cele doua ale tale. Oricum, mai fa exercitii intre timp, pana diseara, vezi ca-s destule negative cu versuri pe YT. ![]() |
Posted 13 June 2014 - 15:55

"Se mărită Mona"
![]() Zece Fairouz - Habaytak BiSayf ( oldies, dar mai greu ) Die Antword - Rich Bi**, Evil Boy, Fatty Boom Boom ![]() Ben Folds - Bitc*es Ain't Sh*t ![]() Jason Mraz - Plane Dream On by Aerosmith ![]() Diana, te inteleg in ceea ce priveste Sepultura, dar mie imi place ![]() |
Posted 13 June 2014 - 16:02

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EZmDzxpiiYE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 13 June 2014 - 16:36

Ce imi recomandati sa cant diseara? Vreau o piesa cunoscuta, care sa nu fie dificila. Momentatn oscilez intre Green Day - Holiday si Maroon 5 - This Love. Dar astept si alte propuneri. Eventual ce ati cantat voi cand pe la seri de karaoke. Merci. Ceva potrivit vocii tale?
Sepultura - Roots Bloody Roots e o idee cam deplasata pt karaoke, cu toate ca daca nu ai voce, e indicat sa o canti pt ca ragetele nu trebuie sa fie muzicale. Varianta asta e foarte muzicală, chit că-s nemți ăia de cântă. ![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/r1zARg-nFzU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 13 June 2014 - 17:43

Asta :
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9mkOF-slbPs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by DjMx, 13 June 2014 - 17:43. |
Posted 13 June 2014 - 23:33

Probabil e tardiv,, dar macar ca exercitiu de stil...
Eu n-am inteles o chestie: initiatorul se duce la o petrecere/club/etc. unde poate sa vina cu melodia pe care vrea s-o cante sau trebuie sa aleaga dintr-o lista de melodii disponibile? In cazul al 2-lkea, noi doar vorbim discutii. Oricum, recomand o melodie la care sa stie versurile macar aproximativ. E total aiurea sa incerci sa canti o melodie pe care abia ai auzit-o de o ora. Asa ca, draga initiator, alege ceea ce-ti place si crezi ca ti se potriveste. Daca pui suflet, o sa ai si succes, chiar cu o voce mai putin perfecta. Edited by pufonel, 13 June 2014 - 23:34. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users