![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Apple iCloud
Last Updated: Dec 25 2022 22:19, Started by
pasaila_catalin
, Mar 06 2014 11:13
·
4

Posted 25 December 2022 - 10:05

Daca este locala de ce te arunca pe web sa dai acces din contul google la aplicatie ca sa iti acceseze contactele ?
Daca ar fi locala nu ar putea sa le sincronizeze din telefon ? Ca doar sunt stocate in telefon sub tag-ul contului de email, de ce are nevoie sa ii dai acces la ele din cont ? Daca ar fi local ar trebui sa functioneze fara internet si sa faca sincronizarea intre aplicatie si icloud iar cand ai net sa ti le urce la apple, ca orice fisier aruncat in iclod cand nu ai net si se sincronizeaza cand ai ! Aplicatia are acces la contul de gmail ! Punct. |
Posted 25 December 2022 - 19:37

Fără nici cea mai mică intenție de a jigni, nu înțelegi nimic.
Well, nimeni nu s-a născut învățat. |
Posted 25 December 2022 - 22:19

Pana la urma n-a fost necesar sa folosesc aplicatia. Am urmat pasii din link-ul colegului @geluadi2000. Dupa cum a spus M0su am gasit in telefon mail-ul de pe gmail si am incercat cateva variante de parole pana am nimerit-o pe cea corecta. Ca sa fiu inteles : gmail-ul a fost facut strict pentru un telefon Android pentru a avea acces in Google PLay sa instalez aplicatii , backup etc. Nu a fost un cont folosit pentru altceva.De asta nu am intrat pe el de nicaieri , din niciun browser. Nu s-a operat pe el deloc fiindca nu era necesar. Era strict pentru telefonul cu Android. Maica-mea are contul de mail pe yahoo activ de ani de zile. Pe ala il foloseste zilnic. De asta s-a uitat inclusiv numele celui gmail. Nu este nicio vrajeala sau mai stiu eu ce.
Asadar , am importat fisierul vCard in iCloud si acum toate contactele sunt in lista de contacte iCloud. L-am sters pe cel Gmail din telefon. Rezolvat. Multumesc inca odata! Sanatate! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users