![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Apple iCloud

Posted 11 June 2014 - 18:49

am ajuns aici..am instalat itunes si icloud..dar cand bag apple id, nu merge..:-?? Edited by deathnite, 11 June 2014 - 18:50. |
Posted 11 June 2014 - 18:54

Adm te inseli ![]() @initiator: ce anume nu merge? nu te poti loga? ai apple id? ai introdus corect user/pass?
Nu e nevoie de instalat nimic pentru a accesa site-ul https://www.icloud.com/. Tot ce ai nevoie e contul tau de iCloud/iTunes/App Store, respectiv de username-ul si parola contului folosit pe telefonul pe care s-a activat Find My Phone.
El are nevoie de functia Find My iPhone ce poate fi accesata de pe site-ul https://www.icloud.com/. iCloud este disponibil pentru Windows si Mac. http://www.apple.com...d/setup/pc.html http://www.apple.com.../setup/mac.html |
Posted 11 June 2014 - 18:56

GPS activat?
Pe tel la Settings/Privacy/Location Services (activat) si Find my iphone la fel activat? |
Posted 11 June 2014 - 18:59

Posted 11 June 2014 - 19:13

Posted 11 June 2014 - 19:15

Si cu asta spui tot ... your apple id or password was incorrect
Fa-ti alt id si incearca din nou. Sau incearca sa vezi unde gresesti. |
Posted 11 June 2014 - 19:21

Si cu asta spui tot ... your apple id or password was incorrect Fa-ti alt id si incearca din nou. Sau incearca sa vezi unde gresesti.
Ai pus la ID si @email.com ? |
Posted 11 June 2014 - 19:21

Da. Adica daca tu e-mail-ul cu care ai setat iCloud-ul de genul [email protected], cand te loghezi in iCloud, folosest la ID : [email protected] nu doar shimmy
Edited by filip.serban, 11 June 2014 - 19:23. |
Posted 11 June 2014 - 19:23

Da |
|
Posted 11 June 2014 - 19:25

Posted 11 June 2014 - 19:27

Posted 11 June 2014 - 19:30

Iti creaza automat si cont de iCloud cu extensia @icloud.com. Eu avand cont mai vechi, mi-a creat si @me.com. Ma pot loga pe acelasi cont indiferent ca folosesc extensia adresei de e-mail initiale (@yahoo, @gmail, etc.) sau @me.com/@icloud.com. Deci indiferent de ce foloseste ar trebui sa functioneze. Daca introduci doar username-ul fara extensia adresei de e-mail oricum iti pune automat @icloud.com dupa. Atata timp cat username-ul si parola sunt corecte, nu ar trebui sa ai probleme. Incearca totusi cu adresa de e-mail initiala, poate la prima conectare nu merge cu @icloud.com. ![]() Edited by deathnite, 11 June 2014 - 19:46. |
Posted 11 June 2014 - 20:17

Posted 11 June 2014 - 21:45

Hmmm ... esti sigur ca sunt bune? Cum le-ai setat? Ca daca te chinui sa spargi parola aluia, nu reusesti.
Iti creaza automat si cont de iCloud cu extensia @icloud.com. Eu avand cont mai vechi, mi-a creat si @me.com. Ma pot loga pe acelasi cont indiferent ca folosesc extensia adresei de e-mail initiale (@yahoo, @gmail, etc.) sau @me.com/@icloud.com. Deci indiferent de ce foloseste ar trebui sa functioneze. Daca introduci doar username-ul fara extensia adresei de e-mail oricum iti pune automat @icloud.com dupa. Atata timp cat username-ul si parola sunt corecte, nu ar trebui sa ai probleme. Incearca totusi cu adresa de e-mail initiala, poate la prima conectare nu merge cu @icloud.com. ![]() ![]() |
Posted 11 June 2014 - 22:57

Folosesc iTunes, dar am testat si pe PC fara iTunes, iCloud sau orice altceva legat de Apple instalat. Am incercat cu Firefox si Chrome. Outlook nu folosesc. Nu are nici o treaba site-ul iCloud cu ce ai instalat. Doar de browser si de contul tau iCloud ai nevoie.
Edited by deathnite, 11 June 2014 - 23:00. |
|
Posted 12 June 2014 - 08:41

Folosesc iTunes, dar am testat si pe PC fara iTunes, iCloud sau orice altceva legat de Apple instalat. Am incercat cu Firefox si Chrome. Outlook nu folosesc. Nu are nici o treaba site-ul iCloud cu ce ai instalat. Doar de browser si de contul tau iCloud ai nevoie.
zici sa instalez un browser mai nou'?!..ca am chrome-ul... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users