![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Betting script
Last Updated: Jun 11 2014 17:51, Started by
xMsT
, Jun 11 2014 10:49
·
0

Posted 11 June 2014 - 10:49

Salutare !
Am vazut pe net cateva site-uri care au sistem de bet dar aici nu ma refer la sporturi ci la gaming. Nu pot sa fac reclama acum site-urilor cu "pricina" dar totul consta in : Ai un numar specific de puncte (sau bani/gold etc) de inceput, pariezi pe un meci care va fi in desfasurare gen League of Legends, iar dupa ce se termina, utilizatorul va primi X puncte daca echipa respectiva a castigat/pierdut. Dispun de o suma de bani si vroiam sa ma interesez cat costa un astfel de script . Nu caut ieftineli, caut pe cineva serios care sa se ocupe si sa-mi comunice pretul si daca totul este OK, putem incepe. --- Legat de script, ma gandeam daca se poate sa includa jocurile League of Legends si Hearthstone pentru inceput. Rog seriozitate si rog daca nu cunoasteti, sa nu comentati inutil. Multumesc anticipat ! |
Posted 11 June 2014 - 14:15

Pai iti vor trebuii bani nu umai pentru script ci si pentru a platii membrii...+ iti va trebuii securitate si o echipa care sa te ajute sa te ocupi de site, ceea ce necesita alti bani.Din ce ai spus tu acolo, vrei sa deschizi ca un fel de ptc,toti membrii primind un anumit numar de puncte/gold/etc.La inceput nimeni nu va investii bani, ci toti vor incerca sa castige niste banuti cu punctele pe care le primesc initial, iar tu va trebuii sa ii platesti pentru a-ti creste popularitatea site-ului.Deabea cand site-ul va fii cunoscut vei putea face niste banuti cu el.
|
Posted 11 June 2014 - 15:29

Sunt constient de toate aspectele listate de tine mai sus.
Am cine sa se ocupe de el dupa ce este facut la partea de backend cat si echipa pentru a-l intretine. Tot ce am nevoie este cineva care sa il creeze. Nu intentionez sa scot bani de la utilizatori prea curand, vreau ca mai intai sa-l populez si abia apoi cred ca va incepe sa intervina si venitul. Tocmai de-asta il si fac, este(va fi) singurul sau printre putinele site-uri de game betting in limba romana si din Romania. |
Posted 11 June 2014 - 17:28

Poti cumpara un script de betting normal de pe net, iar apoi sa platesti pe cineva sa ti-l editeze asa cum doresti..Sau cauti freelanceri care pentru 50-100$ ti-l fac de la 0.Bafta!
|
Posted 11 June 2014 - 17:40

Un exemplu se poate ? Nu le am cu jocurile şi nu înţeleg exact despre ce e vorba.
|
Posted 11 June 2014 - 17:51

Ai PM, nu pot face reclama aici.
@Nick , sa stii ca nu zici rau, dar mi-am incercat norocul si aici, inainte sa apelez la freelanceri straini , poate puteam colabora cu un roman. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users