PHPMailer, nu mă descurc cu variabilele
Last Updated: Jun 10 2014 17:34, Started by
MiculDexter
, Jun 10 2014 16:49
·
0

Posted 10 June 2014 - 16:49

Bună
Am un exemplu de complectare PHPMailer, http://phpmailer.wor...hp?pg=exampledb Nu am înteles ce să compelctez la Username și ce la SetFrom. Dacă a lucrat cineva cu această clasă, rog să mă lămurească și pe mine. Multumesc. |
Posted 10 June 2014 - 17:34

Un E-mail poate fi trimis prin mai multe metode, printre care este cea printr-un server SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).
Pentru a te putea folosi de el, trebuie sa te autentifici cu cel care ofera serviciul printr-un nume de utilizator si o parola. Apoi cand trimiti e-mail-uri, campul "From" defineste de la cine este trimis acel e-mail, aka expeditorul. Desi ar parea definit implicit, expeditorul unui e-mail poate sa fie alta adresa de e-mail decat numele serverului care transmite e-mail-ul. --- E-mail-urile pot sa aiba campuri diferite pentru "From" si "Reply-To". Poti sa zici ca trimiti un e-mail de pe "[email protected]" dar sa iti raspunda destinatarul pe "[email protected]". La o adica nu il impiedica cu nimic pe destinatar sa scrie un e-mail pentru [email protected], ca doar il vede acolo. Toate sunt doar 'simplificari'. Edited by genericuser01, 10 June 2014 - 17:37. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users