![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Platforma pentru site
Last Updated: Jun 12 2014 20:07, Started by
MariusVerga
, Jun 10 2014 12:05
·
0

Posted 10 June 2014 - 12:05

Buna ziua,
Doresc sa-mi creez un website gratuit in limba romana, si as dori o recomandare de platforma. La o cautare pe Google am gasit mai multe variante, insa nu ma pot hotari. Multumesc! |
Posted 10 June 2014 - 12:08

depinde si ce o sa contina site-ul
incearca wordpress, joomla |
Posted 10 June 2014 - 12:08

Depinde de nevoile tale, de tipul de site etc.
In general eu folosesc Wordpress pe siteurile simple, iar Joomla pe cel mai complexe. |
Posted 11 June 2014 - 14:17

Cea mai buna platforma gratuita este wordpress.Poti creea orice tip de site cu aceasta si poti alege o tema din sute, gratuite.Bafta!
|
Posted 11 June 2014 - 21:12

Cea mai buna platforma gratuita este wordpress.Poti creea orice tip de site cu aceasta si poti alege o tema din sute, gratuite.Bafta! Gresit. Cel mai bun CMS e cel facut la comanda special pt siteul tau. Wordpress mi se pare o petarda de script, cel putin din experienta proprie. O gramada de bataie de cap cu modulele, si majoritatea template-urilor free sunt pline de buguri si brese de securitate. |
Posted 12 June 2014 - 17:31

Gresit. Cel mai bun CMS e cel facut la comanda special pt siteul tau. Wordpress mi se pare o petarda de script, cel putin din experienta proprie. O gramada de bataie de cap cu modulele, si majoritatea template-urilor free sunt pline de buguri si brese de securitate. Frate..Te-ai bagat in acest topic doar ca sa-mi zici mie asta? Omul a pus o intrebare, raspunde-i. Si ce parte din GRATUIT nu intelegi? |
Posted 12 June 2014 - 17:32

[ http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2012/261/4/d/u_mad_bro__by_silver0453-d5f5gnd.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Edited by gumball3000, 12 June 2014 - 17:33. |
Posted 12 June 2014 - 18:57

Frate..Te-ai bagat in acest topic doar ca sa-mi zici mie asta? Omul a pus o intrebare, raspunde-i. Si ce parte din GRATUIT nu intelegi? Deja i-am raspuns dupa cum poti observa (sau nu). Te-am contrazis pt ca afirmatia ta este gresita. Nu poti construi orice site cu wordpress, si este departe de a fi cel mai bun cms, poate cel mai popular, dar nu cel mai bun. |
Posted 12 June 2014 - 20:07

Deja i-am raspuns dupa cum poti observa (sau nu). Te-am contrazis pt ca afirmatia ta este gresita. Nu poti construi orice site cu wordpress, si este departe de a fi cel mai bun cms, poate cel mai popular, dar nu cel mai bun. Nu, nu i-ai raspuns la intrebare...Omul zice clar ca vrea un website GRATUIT, iar tu ii zici sa-si comande un CMS ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users