![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum se numeste melodia?
Last Updated: Oct 17 2023 18:18, Started by
djlyon
, Mar 22 2003 09:14
·
112

Posted 22 March 2003 - 09:14

Cum se numeste piesa care ruleaza in fundal de la 30:00 la 33:50 in film?
Multumesc. Edited by maxy, 09 September 2006 - 10:35. |
Posted 22 March 2003 - 12:56

ca sa nu mai deschide alt topic as dori sa stiu si eu care este numele filmului "Casca gura sau o incurci" in engleza deoarece doresc sa caut soundtrakul pe kazza....filmul a rulat de prin ianuarie 2003 pana prin martie la HBO
|
Posted 23 March 2003 - 14:19

te referi cumva la piesa lui moby? am vazut filmul de mult si chiar nu mai stiu ce piesa este asta de la min. 30. asta de care zic eu este la inceputul filmului si se numeste "flower". chemical brothers au si ei o piesa pe soundtrack dar nu stiu cum se numeste. oricum bafta la cautari.
![]() |
Posted 23 March 2003 - 15:21

Nope, Moby - Flower a fost pe coloana sonora a filmului "Gone in 60 seconds" cu N.Cage.
Djlyon, daca ai filmul, vezi ca undeva in genericul de final trebuie sa scrie piesele care alcatuiesc coloana sonora. Chiar daca sunt mai multe piese, prin eliminare poti sa restrangi sfera posibilitatilor la 2-3 melodii si sa ajungi in cele din urma la ceea ce cauti. Eu nu mai am filmul acum sa caut. |
Posted 23 March 2003 - 22:18

Sorry man. Daca stii numele vre-unui actor care a jucat in filmul asta cauta pe www.imdb.com.
|
Posted 27 April 2003 - 01:06

Shut Yer Dirty Little Mouth (2002)
Asta pare sa fie singurul film care duce la titlu cu ce ai cerut tu, sper sa te ajute ![]() |
Posted 22 June 2003 - 12:38

In acest Thread persoanele carora le place o melodie si nu stiu cum o cheama pot sa ofere ceva informatii despre ea si poate cineva va sti cum se numeste melodia respectiva
Si acum sa incep eu cu o melodie : Stie cineva cum se cheama melodia dupa care a facut Gareth Gates remixul Unchained_Melody ? Cineva mi-a spus ca a fost coloana sonora a filmului Fantoma , dar nu stiu .. e doar un Zvon. |
Posted 09 August 2003 - 00:19

am si eu o melodie de care nu pot sa scap ...
si cum nu am cum sa o fredonez ... deci prima oara am ascultat-o mai prin iarna cred in Maxx, erau 4 dansatori, 3 baieti si o fata, aveau o costumatie cu un umar descoperit ... si asta era melodia principala pe care dansau ... sper ca stie cineva despre ce vorbesc... acuma o aud mai des prin masini, discoteci da nu reusesc sa aflu nume sau formatie ... nu stiu... seamana un pic cu melodia aia de la spotul Coca Cola Party de la Pro Tv (Apropo .. aia e melodie sau doar un generic ? ). plz helpppp |
Posted 14 August 2003 - 23:33

De peste o luna de zile aud aceasta melodie pe un post spaniol de radio (cu mix-uri).
Se difuzeaza zilnic in orele cu cea mai mare audienta... La inceput am crezut ca nu aud bine! Stie careva de aceasta Violeta de-a noastra? Sau tipa s-a lansat acolo? Se da exclusiv pe MAXIMA FM din Spania... |
Posted 17 August 2003 - 20:44

s-ar putea sa fie vorba de Benny Benassi presents Violeta - I love my sex
|
Posted 17 August 2003 - 20:53

WOAUUU !!!
Exact asa se numeste melodia! Multumesc mult de tot,Neoxx! Dar ce e cu tipa aia? E stabilita acolo? Prezentatorii spun ca e o melodie de mare succes in discotecile din Spania... |
Posted 17 August 2003 - 21:03

no problem
![]() nu stiu care e treaba cu tipa, si eu am fost mirat cand am auzit-o.. da, e o melodie care prinde in disco (ca mai toate de la BB) |
|
Posted 03 September 2003 - 18:23

Am gasit-o pe Viloleta...
www.futurestyle.org/archives/b/benassiBenny.htm Se pare ca au succes si in alte tari din UE! |
Posted 06 September 2003 - 23:32

De curand am auzit la radio melodia celor de la Queen We Will Rock U, cantata de niste pusti, de niste pici, ce mai! Stie cineva despre cine e vorba?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users