Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Megalopolis (2024)

Integra A8690

Solutie asamblare perete - cada.

Balans la ridicare picior dupa ac...
 Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 

Windows 10 "Threshold" - RTM

- - - - -
  • Please log in to reply
7068 replies to this topic

Poll: Cititi si Primul post al topicului (147 member(s) have cast votes)

Acesta va fi actualizat permanent cu informatii utile.

  1. Va va scuti de cautari. (70 votes [47.62%])

    Percentage of vote: 47.62%

  2. Va va scuti de unele intrebari inutile sau care s-au mai pus deja. (65 votes [44.22%])

    Percentage of vote: 44.22%

  3. Ptr intrebarile legate de licenta si upgrade-ul acesteia, folositi topicul dedicat. (11 votes [7.48%])

    Percentage of vote: 7.48%

  4. Acest topic ramane doar ptr discutiile legate de versiunea RTM (1 votes [0.68%])

    Percentage of vote: 0.68%

Vote Guests cannot vote

#901
devizah

devizah

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 07.10.2012
In sfarsit am gasit un hack pentru scoaterea butoanelor/icoanelor de Search si Task View din taskbar.
Pe mine ma enervau la culme. Chiar nu am nevoie de acele icoane acolo.
Eu nu folosesc Task View si nici Multi Desktop iar de Search chiar nu am nevoie acolo... Parca mi-e sudat direct pe retina.

Cautati pe Google si descarcati WinTHButtonHider dati click pe .exe si icoanele vor disparea imediat.

Atentie! Nu am incercat inca daca se poate reveni la forma initiala. Ganditi-va de doua ori inainte daca vreti sa va scapati de acele icoane sau nu.
Vad ca mai ales Task View este dezbatut de catre multi carora li se pare foarte util. Poate chiar este dar eu prefer un taskbar mai elegant.

#902
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,002
  • Înscris: 18.09.2008
Cu ce e mai bun ReFS, ca nu am reusit sa inteleg de pe Gogu'. Se descurca mai bine cu fisierele mari? Se poate folosit ca fs pentru OS?

#903
Pr1vate

Pr1vate

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 16.09.2013
Deja am un bug de la windows, imi spune ca am o conexiune de net si nu imi da voie sa ma conectez la alta. Deci sa explic mai bine, am deschis windows-ul am dat sa se conecteze si direct eroare, faza e ca nu am alte conexiuni existente. Uitati in poza. Dupa un restart am rezolvat problema, de la ce poate fi?

Attached Files

  • Attached File  pr1.png   232.49K   81 downloads


#904
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,357
  • Înscris: 24.05.2010
Aici ce iti apare?

https://i.imgur.com/FSu9FXY.png

#905
Pr1vate

Pr1vate

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 16.09.2013
Imi apare normal, numai acolo imi arata asa, dar dupa un restart s-a rezolvat.

#906
tryky

tryky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 16.04.2014
Am instalat si eu windows 10 64 bit in partitia C de la zero si in comparatie cu windows 7 ultimate 32 bit se misca muuuuult mai bine in toate privintele. dupa care mi-am bagat nasul prin PC setings si mi-am redenumit Pc name cu alt nume (nu stiu ce numi avea prima data) dupa care mi-a scris sa-i dau restart. Dar dupa restart imi apare un alt nume de logare si vand ii bag parola mea imi scrie ca nu este valida si trebuie sa-i dau pe sageata din dreapta sus care ma duce la doua nume din care unul este numale meu cu adresa de mail iar celalalt este cel care nu imi recunoaste parola si este fara mail. Intrebarea mea este ce trebuie sa fac/setez ca sa porneasca sistemul la fel ca prima data cu numele si parola data la instalarea sistemului ?

Attached Files


Edited by tryky, 05 October 2014 - 17:39.
eliminare dublura mesaj


#907
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,689
  • Înscris: 15.06.2004

View Postjegmihai, on 05 octombrie 2014 - 12:04, said:

Mie nu-mi merge.
Eu am UAC-ul setat la minim si folosesc Total Commander ptr navigare - ruland ca administrator.
A mers din prima.

#908
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006
@tryky: De ce iti apare doar 3,86GB RAM usable?

#909
MaVeRicK89

MaVeRicK89

    We're all mad here

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,199
  • Înscris: 20.07.2008

View PostSuPY, on 05 octombrie 2014 - 17:45, said:

@tryky: De ce iti apare doar 3,86GB RAM usable?

Probabil are placa video intel si restul sunt alocati ca video memory.
@tryky ai zis ceva de windows 7 ultimate pe 32 bit. daca ai 4gb ram de ce nu aveai windows 7 pe 64 bit?

Edited by MaVeRicK89, 05 October 2014 - 17:54.


#910
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

View PostMaVeRicK89, on 05 octombrie 2014 - 17:53, said:

Probabil are placa video integrata si restul sunt alocati ca video memory.
tricky ai zis ceva de windows 7 ultimate pe 32 bit. daca ai 4gb ram de ce nu aveai windows 7 pe 64 bit?
Da, poate fi si asta, dar din poza aia nu pot sa-mi dau seama daca asa e. Poate ne lamureste el.

#911
tryky

tryky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 16.04.2014

View PostMaVeRicK89, on 05 octombrie 2014 - 17:53, said:

Probabil are placa video intel si restul sunt alocati ca video memory.
@tryky ai zis ceva de windows 7 ultimate pe 32 bit. daca ai 4gb ram de ce nu aveai windows 7 pe 64 bit?
In urma cu doi ani mi-a instalat windows 7 un prieten si cred ca pe asta de 32 il avea sau nu s-a uitat bine la specificatii si nu a stiut ce windous sa-mi instaleze.

View PostSuPY, on 05 octombrie 2014 - 17:55, said:

Da, poate fi si asta, dar din poza aia nu pot sa-mi dau seama daca asa e. Poate ne lamureste el.
Uite o captura de ecran cu proprietatile care le aveam in win 7, poate asta se vede mai bn ? Daca nu spuneti-mi unde sa intru sa fac o captura de ecran sa o pun aici.

Attached Files



#912
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

View Posttryky, on 05 octombrie 2014 - 18:21, said:

Uite o captura de ecran cu proprietatile care le aveam in win 7, poate asta se vede mai bn ? Daca nu spuneti-mi unde sa intru sa fac o captura de ecran sa o pun aici.
Pai cum, tu ai facut upgrade de la Windows 7 x86 la Windows 10 x64?!

Pune poza din Device Manager, ramura Display adapters.

#913
tryky

tryky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 16.04.2014
Nu, prima data am facut upgrade de la win 7 32 bit la win 10 /32 bit dar dupa aia m-am decis sa instalez win 10/ 64 bit de la zero cu formatare pe partitia C. Acum am in laptop doar win 10 /64 bit.
Deci ce ar trebui sa fac/setez ca sa-mi porneasca laptopul la fel ca prima data dupa instalare cu numele meu si adresa de e-mail ?
P.S. Daca nu m-am facut inteles te rog sa-mi spui si o sa incerc sa explic mai bine. Eventual daca trebuie o sa dau un restart si o sa fac si o poza sa o pun aici. Multumesc!

View PostSuPY, on 05 octombrie 2014 - 18:24, said:

Pai cum, tu ai facut upgrade de la Windows 7 x86 la Windows 10 x64?!

Pune poza din Device Manager, ramura Display adapters.
Aha, acum am priceput. Asta e buna?

Attached Files


Edited by tryky, 05 October 2014 - 18:47.


#914
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,357
  • Înscris: 24.05.2010
normal ca 10 pe 64x merge mai bine decat 7 pe 32x cand aveai 4gb ram din care foloseai 3... practic acum ai 1gb ram mai mult

#915
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

View Posttryky, on 05 octombrie 2014 - 18:48, said:

Aha, acum am priceput. Asta e buna?
Da, e perfect! Multumesc!

View PostMaVeRicK89, on 05 octombrie 2014 - 17:53, said:

Probabil are placa video intel si restul sunt alocati ca video memory.
Iata ca nu are placa video Intel! Deci care sa fie explicatia? Intreb ca sa stiu daca e ceva legat de Windows 10!

Edited by SuPY, 05 October 2014 - 19:16.


#916
jegmihai

jegmihai

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,536
  • Înscris: 03.09.2013
Chiar daca are placa dedicata, si aceea mai fura din RAM.

#917
tryky

tryky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 16.04.2014

View Posttryky, on 05 octombrie 2014 - 17:35, said:

Am instalat si eu windows 10 64 bit in partitia C de la zero si in comparatie cu windows 7 ultimate 32 bit se misca muuuuult mai bine in toate privintele. dupa care mi-am bagat nasul prin PC setings si mi-am redenumit Pc name cu alt nume (nu stiu ce numi avea prima data) dupa care mi-a scris sa-i dau restart. Dar dupa restart imi apare un alt nume de logare si vand ii bag parola mea imi scrie ca nu este valida si trebuie sa-i dau pe sageata din dreapta sus care ma duce la doua nume din care unul este numale meu cu adresa de mail iar celalalt este cel care nu imi recunoaste parola si este fara mail. Intrebarea mea este ce trebuie sa fac/setez ca sa porneasca sistemul la fel ca prima data cu numele si parola data la instalarea sistemului ?
Deci, stie cineva ce trebuie sa fac/setez ?

#918
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,357
  • Înscris: 24.05.2010
Mai zi odata ce problema ai .... cu mai putine detalii si mai multe predicate

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate