Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut un VPN gratuit si un Antivir...

ajutor VPN

Sfaturi montaj folie antivapori l...

Sistem audio recomandat
 Borseta barbateasca

Ce este cu declaratiile cerute ce...

Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala
 Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...

tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...
 Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7

Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...
 

Windows 10 "Threshold" - RTM

- - - - -
  • Please log in to reply
7068 replies to this topic

Poll: Cititi si Primul post al topicului (147 member(s) have cast votes)

Acesta va fi actualizat permanent cu informatii utile.

  1. Va va scuti de cautari. (70 votes [47.62%])

    Percentage of vote: 47.62%

  2. Va va scuti de unele intrebari inutile sau care s-au mai pus deja. (65 votes [44.22%])

    Percentage of vote: 44.22%

  3. Ptr intrebarile legate de licenta si upgrade-ul acesteia, folositi topicul dedicat. (11 votes [7.48%])

    Percentage of vote: 7.48%

  4. Acest topic ramane doar ptr discutiile legate de versiunea RTM (1 votes [0.68%])

    Percentage of vote: 0.68%

Vote Guests cannot vote

#883
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,316
  • Înscris: 24.05.2010
nu ai desktopul ocupat

Si mi se pare mai util sa le inchid de oriunde decat sa ma duc pe desktopul unde ruleaza acea aplicatie

Edited by MooF2010, 04 October 2014 - 22:23.


#884
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007
Da, cred ca unora le place cum e acum, dar mie nu imi place sa vad toate aplicatiile care ruleaza pe alte desktopuri in taskbar.

#885
madutzu25

madutzu25

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 07.10.2013
Salut. As vrea sa instalez si eu W10, dar exzista vreun risc sa se strice laptopul? am citit ca nu ar fi bine sa se instaleze pe sisteme fizice ca ar putea crapa?

#886
Cozzmy13

Cozzmy13

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,464
  • Înscris: 15.04.2014
Nu are cum sa "crape" nimic.

#887
gabivl67

gabivl67

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 05.09.2010
Unde naiba ai citit asa ceva? Pune un link sa ne distram si noi.

#888
madutzu25

madutzu25

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 07.10.2013
aici

Attached Files



#889
Cozzmy13

Cozzmy13

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,464
  • Înscris: 15.04.2014
Se refera la HDD banuiesc, nu are cum sa crape ca ai mai reinstalat tu Windowsu' de 2 ori doar fiindca ai vrut, eu faceam asta odata la 3 zile mai de mult, si inca merge PC-ul.

@moof nu mai induce oamenii in eroare.

Edited by Cozzmy13, 05 October 2014 - 08:31.


#890
madutzu25

madutzu25

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 07.10.2013
ok, multumesc mult pentru sfat. acum ma apuc de treaba ;)

#891
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,810
  • Înscris: 07.06.2014

View Postmadutzu25, on 05 octombrie 2014 - 08:06, said:

Salut. As vrea sa instalez si eu W10, dar exzista vreun risc sa se strice laptopul? am citit ca nu ar fi bine sa se instaleze pe sisteme fizice ca ar putea crapa?

asa de naiv ... Posted Image

#892
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Nu se recomanda sa se instaleze ca sistem PRIMAR - are bug-uri si poate duce la pierderea datelor. Altceva nu are ce sa se strice.

In alta ordine de idei, se pare ca m-am grabit cu cateva pagini in urma. WIndows 10 e de fapt 8.1 update 2 Posted Image
Attached File  8.1U2.jpg   578.79K   81 downloads


Experimental:

Daca adaugati intrarea de mai jos in registrii puteti formata in noul system al Microsoft - REFS.

Quote

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MiniNT]
"AllowRefsFormatOverNonmirrorVolume"="1"

Puteti da copy/paste intr-un fisier text, salvati si redenumiti cu extensia .reg apoi rulati.

#893
madutzu25

madutzu25

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 07.10.2013
Am si eu o intrebare, voi ati introdus Keya de licenta pe care va dato la descarcare? eu nu am gasit unde sa o introduc Posted Image

Am gasit. Imi apare ca este activat

Edited by madutzu25, 05 October 2014 - 09:42.


#894
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Cheia respectiva este deja introdusa in imaginea iso - in folderul "sources" gasesti un fisier pid.txt care contine cheia.
In felul asta nu mai trebuie introdusa.

Ptr cine este ingrijorat de telemetria Microsoft - datele par ca se transmit la fiecare 5 minute.
Puteti bloca, cel putin o parte din datele transmise adaugand in fisierul hosts urmatoarele linii:

Quote

127.0.0.1 vortex.data.microsoft.com
127.0.0.1 telecommand.telemetry.microsoft.com.nsatc.net

Nu voi adauga asta la primul post, intrucat interesul majoritatii este un SO mai bun.
Totusi consider ca trebuie mentionat intrucat Microsoft a cam sarit calul cu keyloggeul.

#895
Pr1vate

Pr1vate

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 16.09.2013
Mi-am bagat win 10 si imi mere perfect!

#896
AlexxTM

AlexxTM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 774
  • Înscris: 26.08.2014
Se poate dezactiva acel keylogger?

#897
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,810
  • Înscris: 07.06.2014
tot sitemul este un keylogger momentan. citeste posturile de mai sus si ai sa intelegi

#898
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004

View PostAlexxTM, on 05 octombrie 2014 - 10:21, said:

Se poate dezactiva acel keylogger?
Nu, dar scriind linkurile respective in hosts se poate bloca  ( partial sau total ?? ) transmiterea informatiilor colectate.

#899
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,391
  • Înscris: 07.12.2006
Intrebare scurta: Erorile raportate din Action Center - Problem reports  vor fi luate in calcul la feedback, sau sunt trimise de pomana?

#900
jegmihai

jegmihai

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,536
  • Înscris: 03.09.2013
Mie nu-mi merge.

View Posteiffel, on 05 octombrie 2014 - 11:55, said:

Nu, dar scriind linkurile respective in hosts se poate bloca  ( partial sau total ?? ) transmiterea informatiilor colectate.

Attached Files

  • Attached File  eif.jpg   265.15K   67 downloads


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate