Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?

Huawei band 8
 Statii de benzina DHR

AT Duster 80 asfalt 20 forestier

fisura/crapatura perete exterior ...

Windows XP Volume License
 Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...

Branșament gaze 2024 sau pom...
 Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips

Alternative pod Giurgiu - Ruse
 

Windows 10 "Threshold" - RTM

- - - - -
  • Please log in to reply
7068 replies to this topic

Poll: Cititi si Primul post al topicului (147 member(s) have cast votes)

Acesta va fi actualizat permanent cu informatii utile.

  1. Va va scuti de cautari. (70 votes [47.62%])

    Percentage of vote: 47.62%

  2. Va va scuti de unele intrebari inutile sau care s-au mai pus deja. (65 votes [44.22%])

    Percentage of vote: 44.22%

  3. Ptr intrebarile legate de licenta si upgrade-ul acesteia, folositi topicul dedicat. (11 votes [7.48%])

    Percentage of vote: 7.48%

  4. Acest topic ramane doar ptr discutiile legate de versiunea RTM (1 votes [0.68%])

    Percentage of vote: 0.68%

Vote Guests cannot vote

#829
Cozzmy13

Cozzmy13

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,464
  • Înscris: 15.04.2014
Aspect Ratio il setezi din televizor. In mod clar ai telecomanda. Daca nu gasesti setare care sa-ti-l faca bine, atunci ai un AR neobisnuit.

#830
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Ia sa-l testez si eu, ca tot ii faceti reclama..... :)

#831
vj_Heaven

vj_Heaven

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 19.07.2005

View PostCozzmy13, on 03 octombrie 2014 - 07:58, said:

Aspect Ratio il setezi din televizor. In mod clar ai telecomanda. Daca nu gasesti setare care sa-ti-l faca bine, atunci ai un AR neobisnuit.
Stiu, problema e ca pe 16/9 imaginea e cu 0.5 - 1cm mai ingusta decat in mod normal.
Aceiasi problema o am si pe 7, doar pe Xp se vede perfect.


Vad ca au scos setarea de micsorat iconurile in start menu, stie cineva vre-un registry hack? :D

Edited by vj_Heaven, 03 October 2014 - 11:23.


#832
stanes

stanes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 24.06.2014
as incerca si eu  windows 10 dar nu inteleg de unde drivere, daca sunt toate programele compatibile iar nu stiu

#833
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
La mine toate driverele s-au instalat automat. In mod normal sunt valabile driverele pentru Windows 8.1.
Aplicatiile nu sunt toate compatibile, dar majoritatea sunt. Ar trebui sa ruleze macar in mod de compatibilitate. Chiar si cele compatibile, daca la pornire verifica versiunea sistemului de operare si nu o recunosc, atunci vor genera un mesaj de eroare.
Treptat vor aparea si aplicatii compatibile. La fel a fost si in cazul lui Windows 8, al lui Vista/7 etc.

#834
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

View Post_-_, on 03 octombrie 2014 - 11:49, said:

La mine toate driverele s-au instalat automat.
Si sunt la fel de optimizate ca cele de la producator? Nu ma astept sa aiba la fel de multe optiuni. Ma refer, de exemplu, la accelerarile GPU.

#835
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
De fapt, avand in vedere ca hardware-ul de la computerul meu este destul de vechi (ultimele drivere oficiale fiind pentru Windows XP, maxim Windows Vista si Windows 7) chiar am fost surprins de calitatea driverelor inca de cand am instalat Windows 8.
Sub Windows 7 aveam unele probleme cu driverele. In schimb sub Windows 8 toate s-au instalat automat si functionau perfect. In Windows 8/10 nu am instalat manual decat Realtek HD Audio Manager (pentru sistemul audio 5.1).

#836
devizah

devizah

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 07.10.2012
Pentru cei care vreti sa folositi pe termen mai lung Win 10 TP (pana expira) dar va enerveaza acel watermark de pe desktop iata aici metoda de a scapa de el: http://www.windowsbl...-technical.html

#837
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,366
  • Înscris: 24.05.2010
fix ala ma incurca.......nu felul cum mi se agata... bine pe 1 gb ram dar nici nu fac mare branza... nici nu mai incerc sa fac un render cu autocad sau ceva reglaje cu matlab

#838
tryky

tryky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 16.04.2014
Revin la voi...Posted Image
   Am reusit pana la urma sa instalez win 10 pe masina virtuala VMWare si i-am dat 2gb ram din 4;  la processors 2 din 4;  iar la OS am pus win 7 pentru ca nu avea nici win 8 nici 8.1.  Problema este ca se misca foarte in reluare chir se mai si blocheaza uneori pentru 2-3 secunde...Asa functioneaza si la voi ???   Ar trebui sa mai fac si alte setari ???, trebuie sa instalez si drivere???

#839
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,750
  • Înscris: 15.06.2004
Instalezi driverele masinii virtuale - de obicei se cheama Tools.

Dar si la mine s-a miscat destul de greoi pana a crapat.

#840
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,629
  • Înscris: 19.04.2009
:lol: Am alocat si eu 20 GB unei partitii, am zis sa-l incerc....
Surpriza!   There is no GPT support! :lol:
Cum vine asta? Chiar as fi vrut sa vad cum ii, mai ales ca il numesc "10"... suspect...

#841
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,750
  • Înscris: 15.06.2004
Daca ai un hard formatat cu GPT in loc de MBR pe o placa de baza non UEFI, aceasta nu stie sa booteze de pe el.

#842
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,629
  • Înscris: 19.04.2009
Am SSD-ul in GPT, si daca am sau nu UEFI...tind sa cred totusi ca nu. Classic BIOS.
Imi booteaza orice, dar Win10 TrashCan nu ma lasa sa instalez pe partitia mea...si la detalii imi zice clar ca nu vrea GPT.

Acum am 8.1, tot pe acest GPT..

#843
Al_koholic

Al_koholic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 14.06.2007
Se pare ca sunt printre putinii care au instalat Windows 10 ca OS principal.
Am zis ca daca-i bal, bal sa fie si l-am instalat dupa formatarea C-ului.
Pana acum in aproape 24 ore de folosire nimic deosebit fata de 8.1. Nici blocari nici incompatibilitati...nici nu mi se pare mai rapid, fluid etc.
Mie personal mi se pare ok. Cel putin pana acum.

#844
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Pai, de fapt, nu difera de Windows 8.1 mai mult decat diferea Windows 8.1 fata de Windows 8. Windows 10 ar fi trebuit sa fie Windows 8.2.
Dar 8 si cu 2 fac 10 asa ca in loc de Windows 8.2 avem Windows 10, iar Windows 8.1 a fost Windows 9 (8+1=9) :D

#845
13YTe

13YTe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,328
  • Înscris: 25.11.2006
@Al_koholic nu esti singurul... Stai calm, mai sunt si altii, ma numar printre ei... L-am instalat si eu tot ca OS principal/secundar, depinde cum privesti lucrurile, mai am si o distributie de linux elementary OS Freya *beta 1 si asta... Tot in productie le folosesc, ambele merg foarte bine pentru niste preview-uri... Tind sa cred ca au crescut cerintele de calitate pentru software-ul de test.

Edited by 13YTe, 03 October 2014 - 18:00.


#846
bigboi

bigboi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 31.12.2006
Si eu tot ca OS principal il am de cand a aparut. Nu am intampinat probleme cu el decat la K-Lite Codec Pack care da nu stiu ce eroare si ca mananca mai multe resurse decat win 7.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate