![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum scot functia "search" dintr-un cod HTML?
Last Updated: Jun 01 2014 20:30, Started by
Mos-Nicolae
, May 31 2014 11:00
·
0

Posted 31 May 2014 - 19:02

Revin si eu cu ceva divers: Caut sa las codul cat mai curat: Pe HTML am mai editat(si dupa cum se vede pe pagina: Stiu unde se pune pagina la #, unde se pune nume categorie dar nu stiu ce inseamna restul de comanda:
Pe romaneste: Ce doresc sa stiu: Care este comanda scurta se face un meniu? Ex. Inlocuiesc: <li><a href='#'>Business</a> cu <li><a href='www.puferiu.blogspot.ro'>Puferiu Games</a> Acuma daca vreau sa se incheie meniul/comanda? Ce folosesc? Sa zicem ca nu mai vreau vreo sub categorie: Vreau doar 3 Butoane: Home, Puferiu Games, AetherCaffe? Ce comanda mi-ar trebui? Deci sa zicem ca repet de 3 ori: <li><a href='#'>Business</a>, mai trebuie sa despart randurile cu vreo comanda? Si pentru sub meniu ce comanda trebuie?"<ul class='children'>"? Sunt curios cum fac un meniu separat(doar un buton, sa stiu ce randuri repet pana fac cate butoane vreau). Tot asa la meniu secundar m-ar interesa cam ce comanda mi-ar trebui? Sa fac un Buton principal si cu 1-2 secundare(adica sub meniu)? <ul class='menus menu-secondary'> <li><a expr:href='data:blog.homepageUrl'>Home</a></li> <li><a href='#'>Business</a> <ul class='children'> <li><a href='#'>Internet</a></li> <li><a href='#'>Market</a></li> <li><a href='#'>Stock</a></li> </ul> </li> <li><a href='#'>Downloads</a> <ul class='children'> <li><a href='#'>Dvd</a></li> <li><a href='#'>Games</a></li> <li><a href='#'>Software</a> <ul class='children'> <li><a href='#'>Office</a> </li> </ul> </li> </ul> </li> <li><a href='#'>Parent Category</a> <ul class='children'> <li><a href='#'>Child Category 1</a> <ul class='children'> <li><a href='#'>Sub Child Category 1</a></li> <li><a href='#'>Sub Child Category 2</a></li> <li><a href='#'>Sub Child Category 3</a></li> </ul> </li> <li><a href='#'>Child Category 2</a></li> <li><a href='#'>Child Category 3</a></li> <li><a href='#'>Child Category 4</a></li> </ul> </li> <li><a href='#'>Featured</a></li> <li><a href='#'>Health</a> <ul class='children'> <li><a href='#'>Childcare</a></li> <li><a href='#'>Doctors</a></li> </ul> </li> <li><a href='#'>Uncategorized</a></li> </ul> </div> </div> <div style='clear:both;'/> Vreau sa fac curat in toata comanda asta mare si sa imi ramana doar 3 butoane principale. Randul 770. Edit: Am mers pe inlocuit si am descoperit comanda pentru un buton fara sub meniu: <li><a href='http://www.puferiu.b...o/'>Puferiu Games</a></li> Acuma sa ma uit cum fac un buton + submeniu Edited by Mos-Nicolae, 31 May 2014 - 19:02. |
Posted 01 June 2014 - 08:46

Inlocuieste ce ai tu:
<li><a href='link_blog'>Aether Caffe</a></li> cu <li><a href='#'>Aether Caffe</a> <ul class='submeniu'> <li><a href='#'>Cafenea 1</a></li> <li><a href='#'>Cafenea 2</a></li> <li><a href='#'>Cafenea 3</a></li> </ul> </li> Daca am inteles eu bine si vrei sa faci asa.... LE. La categorie poti lasa # ca sa fie link doar pe subcategorii Edited by xxvirusxx, 01 June 2014 - 08:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users