Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Interpretare radiografie pulmonara

Noile buletine cu cip din perspec...

Probleme email

Amplificator auto
 PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...

Concediere prin acordul partilor
 Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici ß SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...

Termostat radiator blocat?
 Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video

Montare tv pe perete
 

HD4ALL Android

- - - - -
  • Please log in to reply
349 replies to this topic

#19
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 10.07.2009

View PostRaduMX, on 14 iunie 2014 - 17:34, said:

se pare ca azi nu merge nimic...Posted Image  nu se conecteaza.
Si la mine functioneaza ok, multumim "creatorului", pe viitor poate adauga canalele pro+ voyo, intact+ play....

#20
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009

View Postcarceanu, on 14 iunie 2014 - 17:51, said:

Si la mine functioneaza ok, multumim "creatorului", pe viitor poate adauga canalele pro+ voyo, intact+ play....
Mulțumim și susțin ideea ta

#21
cotcodac2007

cotcodac2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 15.10.2007
Functioneaza cumva si pe KitKat? De cand am instalat noua versiune nu mai pot accesa HD4ALL. Sau e down?

#22
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 10.07.2009
Eu am 4.1.2 și funcționeaza



#23
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,019
  • Înscris: 18.08.2004
La mine merge brici pe 4.0.4.

Interesant ca in noua versiune au aparut niste chestii noi care nu se regasesc si pe Hdd links pentru mediaplayere :(

#24
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 10.07.2009
Adica, ce?

#25
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,019
  • Înscris: 18.08.2004
Adica CatMusic, MediaProMusic, Roton...

#26
raydeb

raydeb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.04.2006
Va rog sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema
Am urmat pasii de instalare pe un E-boda Revo r85 ,dar imi apare o pagina alba pe care e afisat "Activati sau dezactivati sectiunea Adult din setari", dar nu pot seta nimic deorece nu imi apar nici un fel de setari pagina e alba. Va multumesc anticipat

#27
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
La ora asta încarcă foarte foarte greu... Stai cam un minut și după ce încarcă da eroare citire data versiune disponibila

#28
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Nu s-ar putea găsi o soluție sa vedem și noi posturile look?  :)

#29
carceanu

carceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 10.07.2009
Salut, poti adauga si Look Plus ? Multumiri anticipate....

#30
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Sunt deja active.
Mulțumim

#31
marginean49

marginean49

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 19.01.2007
Superrrr....multumim...intreb si eu o prostie: oare exista si varinata de PC?

#32
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Pentru PC din câte știu eu, nu!

#33
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,738
  • Înscris: 08.08.2002
PC-ul ala e OS cumva ?

#34
marginean49

marginean49

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 19.01.2007

View Postwolfynwo, on 08 iunie 2014 - 16:05, said:

Voua va merg posturile din sopcast? Mie imi da eroarea ca server is down sau nu mai stiu eu ce. Daca inserez adresa data in sopcast manual merg. Any clue?
Daca instalezi Sopcast din Google Play iti vor merge foarte bine.

#35
danmerezeanu

danmerezeanu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 15.04.2009
Multumiri vb6rocod. Tocmai l-am instalat si eu. Merge pe Nexus 10 sub KitKat 4.4.2 (in modul Dalvik). Am testat si pe Android L dar din pacate KSWEB SERVER da FC.

Edited by danmerezeanu, 02 August 2014 - 20:06.


#36
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Are fi bine dacă ar putea fi adăugat și Orange go.. Sunt și pe acolo mai multe chestii interesante

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate