Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E posibila vanzarea in conditiile...

OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?

Recomandare limbaj back-end pentr...
 Micsorare volum interfon

Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...

Facebook mi-au inchis contul!
 Km de pe tester nu corespund cu c...

Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini

OnePlus face magarii in privinta ...
 Racordare masina spalat vase si g...

EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...

Cu ce vezi in interiorul urechii?
 

HD4ALL Android

- - - - -
  • Please log in to reply
349 replies to this topic

#1
vb6rocod

vb6rocod

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 26.05.2005
Mai multe informatii gasiti aici.
Teoretic necesita Android > 2.3. Testat pe 4.1.1
Recomandat cel putin dual core daca vreti sa folositi iesirea HDMI. Functioneaza decent si pe single core.
Cateva poze:
[ http://s30.postimg.org/87or40not/Screenshot_2014_05_23_20_05_02.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/z6slz6a5p/Screenshot_2014_05_23_20_05_53.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/swxcc6ar1/Screenshot_2014_05_23_20_06_32.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/m035znegd/Screenshot_2014_05_23_20_07_23.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/mo7f4unsd/Screenshot_2014_05_23_20_08_05.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/cr0zpj5kd/Screenshot_2014_05_23_20_08_26.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/izqwwusj1/Screenshot_2014_05_23_20_08_58.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/x8ly16hnx/Screenshot_2014_05_23_20_09_29.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/t74uvipd9/Screenshot_2014_05_23_20_09_37.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/m7qsw5pf1/Screenshot_2014_05_23_20_09_49.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/w6gcwdo8d/Screenshot_2014_05_23_20_10_53.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/n2hxvxmnh/Screenshot_2014_05_23_20_11_10.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/d6guwagvh/Screenshot_2014_05_23_20_11_25.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/yu5t6qh9p/Screenshot_2014_05_23_20_11_39.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/asyx5a2gd/Screenshot_2014_05_23_20_11_53.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/h5e2f45il/Screenshot_2014_05_23_20_12_09.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://s30.postimg.org/a600fr5kd/Screenshot_2014_05_23_20_12_39.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://s30.postimg.org/66y7j6rjh/Screenshot_2014_05_23_20_12_55.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by vb6rocod, 24 May 2014 - 09:56.


#2
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Merge foarte bine.
Sunt cu ochii pe viitoare update-uri.O mai buna functionare cu spice tv daca s-ar putea.
Eu folosesc un himedia q5II.
Multumesc

#3
Cronus

Cronus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 25.12.2009
Nu-mi functioneaza programele din SPICE TV.E ceva ce n-am facut?

#4
vb6rocod

vb6rocod

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 26.05.2005
trebuie cont free sau abonament

#5
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Merg bine cele free

#6
Cronus

Cronus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 25.12.2009
Multumim  vb6rocod

#7
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
@ vb6rocod
Foarte util update-ul de azi.
Daca s-ar putea adauga si o secțiune kids ar fi perfect.
Multumim frumos

#8
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,019
  • Înscris: 18.08.2004
Faina treaba. Felicitari pentru idee, efort si implementare!

Am zis sa testez si eu toate astea (pe care le folosesc de multa vreme cu mare succes pe eBoda 500) pe o tableta foarteeeeeee "primitiva". Single core, 512 ram, 7 inchi... si merge impecabil! Nu vreau sa ma gandesc cum zbarnaie pe un quad core Posted Image

Multumesc, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate!

PS. nu stiu cum e cu noobroom asta, mi-am facut acum 10 minute cont si vad ca merge partea cu "flash" din hd4all for android.
PS2. Spice (la seriale sau filme) nu vrea sa mearga nici mort Posted Image Nici pe eboda si nici pe tableta. Am user si parola dar cred ca buba este de la ei. pentru posturile free tv, folosesc aplicatia lor din google play, merge fara probleme.

Edited by nanashu, 01 June 2014 - 19:30.


#9
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009

View Postnanashu, on 01 iunie 2014 - 19:16, said:

Faina treaba. Felicitari pentru idee, efort si implementare!

Am zis sa testez si eu toate astea (pe care le folosesc de multa vreme cu mare succes pe eBoda 500) pe o tableta foarteeeeeee "primitiva". Single core, 512 ram, 7 inchi... si merge impecabil! Nu vreau sa ma gandesc cum zbarnaie pe un quad core Posted Image

Multumesc, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate!

PS. nu stiu cum e cu noobroom asta, mi-am facut acum 10 minute cont si vad ca merge partea cu "flash" din hd4all for android.
PS2. Spice (la seriale sau filme) nu vrea sa mearga nici mort Posted Image Nici pe eboda si nici pe tableta. Am user si parola dar cred ca buba este de la ei. pentru posturile free tv, folosesc aplicatia lor din google play, merge fara probleme.
La mine pe un himedia q5II merge brici

#10
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,019
  • Înscris: 18.08.2004

View Postpopik2007, on 01 iunie 2014 - 20:32, said:

La mine pe un himedia q5II merge brici

nici nu indraznesc sa te contrazic :) cand vad cat de bine merge si pe un Serioux S700!

vb6rocod, Multumesc pentru RObotzii! (si pentru tot ce mai este nou in versiunea din 3.06)

#11
wolfynwo

wolfynwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,637
  • Înscris: 31.10.2013
Voua va merg posturile din sopcast? Mie imi da eroarea ca server is down sau nu mai stiu eu ce. Daca inserez adresa data in sopcast manual merg. Any clue?

#12
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Merg bine...puțin sunetul decalat fata de imagine

#13
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,019
  • Înscris: 18.08.2004
Si la mine merg ok, si am o configuratie tare "jalnica" :). Din pacate iar nu mai merge nimic de pe Spice.tv, dar nu mai e asa mare bai.

#14
vb6rocod

vb6rocod

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 26.05.2005
spice e in mentenanta.

#15
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009
Salut!
Ce a adus nou update-ul de astăzi?
Mulțumesc

#16
mihaich

mihaich

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 15.06.2005
Multumesc si eu pentru functionalitate. Am totusi si o intrebare de "dezvoltare": l-am instalat pe un server PHP din LAN (m-am gandit ca e mai simplu de accesat de pe diversele deviceuri de prin casa) si totul functioneaza bine pana la momentul in care pagina php a postului/siteului ar trebui sa genereze fisierul *.m3u8
Fie imi zice page down, fie deschide o pagina alba. Ce gresesc sau ce ar trebui editat in fisiere? Acelasi lucru si la testul cu instalare pe un server PHP de hosting platit.

#17
RaduMX

RaduMX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 01.07.2006
se pare ca azi nu merge nimic...Posted Image  nu se conecteaza.

#18
popik2007

popik2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 31.10.2009

View PostRaduMX, on 14 iunie 2014 - 17:34, said:

se pare ca azi nu merge nimic...Posted Image  nu se conecteaza.
A mers toată ziua bine.. Și merge foarte bine și acum ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate