![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Acoperire Digi.Mobil - probleme semnal si zone noi acoperite
Last Updated: Jun 03 2014 14:51, Started by
Alexis
, May 22 2014 08:29
·
0

Posted 22 May 2014 - 08:29

Deoarece pe vechiul topic despre acoperire se discuta despre cine cumpara RDS, cum se reziliaza contracte, cum se porteaza numere si cum se taie cartelele ca sa iti faci un microsim, deschid topicul asta in care sa discutam despre situatii punctuale unde sunt probleme de semnal si despre evolutia acoperirii la RDS, unde s-au mai montat antene, ce zone noi au inceput sa aiba semnal Digi.
|
Posted 22 May 2014 - 09:03

De ce sa deschizi alt topic cand e unul pe aceeasi ema. Hai sa discutam acolo.
|
Posted 22 May 2014 - 09:57

Ai citit mesajul de mai sus?
Quote Deoarece pe vechiul topic despre acoperire se discuta despre cine cumpara RDS, cum se reziliaza contracte, cum se porteaza numere si cum se taie cartelele ca sa iti faci un microsim |
Posted 22 May 2014 - 10:41

De acord ca pe acel topic se cam bat campii in ultima vreme. Dar asta nu inseamna ca trebuie deschis un nou topic. Daca si aici vine lumea si face off-topic, facem inca un topic nou ?
Cand cineva o sa doreasca sa semnaleze lipsa de semnal intr-o locatie, sau inbunatatirea lui o poate face pe topicul acela. Si disctua ar reveni la normal. Edited by danzi23, 22 May 2014 - 10:42. |
Posted 23 May 2014 - 16:36

Si in Iasi sunt probleme cu semnalul indoor , sunt multe zone in oras fara semnal
|
Posted 23 May 2014 - 16:49

botosani, nu se poate verifica semnalul din cauza ca nu sunt simuri...
|
Posted 23 May 2014 - 20:03

@slai
![]() ![]() |
Posted 24 May 2014 - 14:06

De cateva zile, am observat ca desi nu vorbesc ;la telefon cand sunt apelat spune ca reteaua este ocupata, nu mai face fata reteaua Vodafone ?????
|
Posted 25 May 2014 - 20:19

E bine sa deschidem si un alt topic si dupa parerea mea aici se va discuta unele lucruri diferite fata de vechiul topic .De exemplu aici in iasi in zona dacia semnal am ok dar cand sunt afara .Cum intru in scara blocului semnalul scade brusc si abia daca am doua linite amarate pe telefon de semnal.De exemplu in baie sare de tot din retea .Deci semnalul slab indoor este o realitate in reteaua Digimobil.Daca intereseaza pe cineva poate ca va observa cineva de la Digi este vorba de celula cu numarul 70446165665.
|
Posted 26 May 2014 - 08:50

In Bucuresti pe Soseaua Fundeni, in casa, telefonul intra in roaming. La mine in Pantelimon, stiu sigur de pe vremea cand aveam telefonul digi primit gratuit, ca aveam semnal maxim pentru ca au antenele pe un bloc de 14 etaje, de langa mine.
|
|
Posted 02 June 2014 - 16:58

E bine sa deschidem si un alt topic si dupa parerea mea aici se va discuta unele lucruri diferite fata de vechiul topic .De exemplu aici in iasi in zona dacia semnal am ok dar cand sunt afara .Cum intru in scara blocului semnalul scade brusc si abia daca am doua linite amarate pe telefon de semnal.De exemplu in baie sare de tot din retea .Deci semnalul slab indoor este o realitate in reteaua Digimobil.Daca intereseaza pe cineva poate ca va observa cineva de la Digi este vorba de celula cu numarul 70446165665. |
Posted 03 June 2014 - 10:41

Mi se intampla ca de cateva ori pe zi semnalul digi mobil sa cada chiar daca de regula in acele locuri in general e semnal ok .vorbesc de Bucuresti in zone ca Militari si Aviatorilor. Apoi daca intru in setari si caut reteaua manual semnalul revine. Lucru acesta mi s-a intamplat chiar daca am schimbat telefonul. Oare o fi datorita lucrarilor la retea sau o fi de la cartela sim ?!
|
Posted 03 June 2014 - 12:56

Si daca iti cade semnalul digi mobil in acele zone,nu iti intra automat in reteaua vodafone ? sau te deranjeaza ca in acele zone nu ai semnal digi (pentru net)?
|
Posted 03 June 2014 - 14:51

Nu imi apare decat "retea indisponibila". Cand intru in zone fara semnal digi(ex moll afi etc ) imi intra in roming cu vf. Insa ,repet de regula am semnal in casa tot timpul dar in unele momente brusc cade semnaluli nexplicabil
Edited by calin7mihai, 03 June 2014 - 14:53. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users