Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imposibil de portat vodafone-digi...

Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila

Utilizatorii de servicii de comun...
 Notificare Anaf pentru venituri d...

Router WiFi care sa stie VLAN si ...

ETL one to many relationship from...

Trust Wallet
 Inmulțire pomi cu flori (meliferi...

Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat

Camera auto DVR PNI Voyager S1700...
 PC pentru editare video si putin ...

Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...

OnePlus Watch 2

Costuri 150 mp parter vs 170 p+1
 

Ce este dwm.exe?

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Johny2x4

Johny2x4

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 03.03.2014
Am aceasta eroare de o zi si nu am nici macar o idee cum as putea sa scap de ea. Imi merge pc-ul foarte prost din cauza asta, procesorul este stresat 80-90% doar privind desktop-ul. Cum pot scapa de tampenia asta de eroare?

Attached Files



#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,551
  • Înscris: 30.07.2003
Ar trebui sa vezi cu procexp ce .dll-uri incarca. Sau scaneaza cu un antivurs bun.
Executabilul e al Windows-ului.

Edited by neagu_laurentiu, 20 May 2014 - 17:51.


#3
marius87ism

marius87ism

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,798
  • Înscris: 18.11.2012
Desktop Window Manager
Arunca o privire aici, s-ar putea sa ajute.

Edited by marius87ism, 20 May 2014 - 17:54.


#4
Chriss_Summer

Chriss_Summer

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,811
  • Înscris: 22.05.2011
http://www.sevenforu...disk-drive.html

#5
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

 Johny2x4, on 20 mai 2014 - 17:44, said:

Am aceasta eroare de o zi ...
Vezi aici http://www.techsupportall.com/dwm-exe/ poate te lamuresti, foloseste traducerea de la Google daca engleza iti este necunoscuta.

#6
Johny2x4

Johny2x4

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 03.03.2014
Tot nu am reusit sa o rezolv :( alte sfaturi?

#7
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Apare eroarea cand faci ce?

Intra in start-run, scrii msconfig, la startup faci poza si o atasezi aici

Edited by xxvirusxx, 20 May 2014 - 20:43.


#8
Johny2x4

Johny2x4

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 03.03.2014
@xxvirusxx uite aici:

Attached Files



#9
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Trage de | sa se vada tot ce scrie la Command. Sunt curios ce scrie la cele cu Microsoft

Edited by xxvirusxx, 21 May 2014 - 11:57.


#10
Johny2x4

Johny2x4

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 03.03.2014
Asta scrie la comand:

Attached Files



#11
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Vreau si eu acel oky.vbs. Il arhivezi si mi-l trimiti pe PM
Locatia lui C:\Users\Myrel\AppData\Roaming .Deschizi My Computer si scrii sus adresa/locatia

Apoi le debifezi din Startup(cele 2 microsoft), si dai un Full Scan cu Malwarebytes

Edited by xxvirusxx, 21 May 2014 - 13:43.


#12
Johny2x4

Johny2x4

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 03.03.2014
@xxvirusxx, Multumesc mult pentru raspunsuri, am rezolvat singur problema. Am scanat tot pc-ul cu bitdefender si mi-a gasit vreo 50 de virusi. I-am sters pe toti, iar acum merge totul perfect.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate