![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Setari internet Digi Mobil Optim Nelimitat
Last Updated: Mar 07 2019 11:19, Started by
newspapertimes
, May 20 2014 09:14
·
0

Posted 03 October 2014 - 18:53

kato1, poti accesa in browser-ul tau adresa: https://m.yotube.com ?
Daca da, atunci e o problema cu aplicatia de Youtube de pe telefon. Daca nu, atunci e o problema legata de retea. Teoretic, daca-ti merge sa accesezi orice adresa de web, nu ar trebui sa ai nici o problema, ceea ce inseamna ca ai setarile corecte. Edited by Ciubex, 03 October 2014 - 18:54. |
Posted 03 October 2014 - 19:01

pot accesa, pot sa caut, nu pot viziona videoclipuri. am incercat si cu opera si cu nokia express.....
|
Posted 03 October 2014 - 19:08

Daca nu poti viziona clipurile inseamna ca nu ai un player pentru filmulete.
Asta nu mai tine de reteaua RDS-ului, tine de telefonul tau. Habar nu am despre ce model e vorba la tine si ce sistem de operare are telefonul tau, daca are vreun sistem de operare. Cauta pe aria dedicata acestui model sa vezi ce-ti sugereaza colegii de forum. Discutiile despre Nokia sunt pe alta arie. Edited by Ciubex, 03 October 2014 - 19:08. |
Posted 15 October 2014 - 19:05

Buna seara !
Am luat si eu de la rds abonamentul ala la 5 euro cu nelimitat si 5 gb de internet, il am de 2 luni si azi mi-am luat si eu un telefon nou(woo sp 6020) si am facut si eu toate setarile pt a ma conecta la internet si nu merge Va rog sa ma ajutati si pe mine sa ma conectez. Va multumesc frumos !! |
Posted 15 October 2014 - 19:44

dada ala im am si eu. acum ma uit sa vad daca merge....multumesc !!
am facut si tot nu merge ![]() |
Posted 15 October 2014 - 20:06

Lasa setarile asa cum sunt daca spui ca le-ai facut asa cum scrie acolo (apropo, numele ap-ului este internet cu literele mici), si suna la Call Center. Eu l-am configurat pentru cineva exact cu acele setari de la postul respectiv si a mers din prima.
|
Posted 15 October 2014 - 20:14

Gata a mers !!!!
nu ii dadusem restart la telefon apropo de telefon te-ai inteles cu el? multumesc frumos !!!!! Edited by moxxy, 15 October 2014 - 20:16. |
Posted 15 October 2014 - 20:38

nu este nevoie intotdeauna de restart la telefon; am facut multe asemenea setari pe telefoane diferite si nu a trebuit restart.
|
|
Posted 15 October 2014 - 22:26

....... nu ii dadusem restart la telefon Ciudat ca a avut nevoie de restart. Dar mai conteaza si cum a implementat producatorul sistemul de operare.
....... apropo de telefon te-ai inteles cu el? .... Nu a stat la mine decat o zi pentru configurare. In marea majoritate a timpului nu am avut decat telefoane Nokia. In 1997 am avut Bosh 607 ca mai toata lumea, apoi am gresit odata cu un iPhone 3G si un Samsung S2 si mi-am promis "ca nu mai fac".
....... multumesc frumos !!!!! You're welcome ! |
Posted 16 October 2014 - 22:56

La un Vodafone smart II ce setari sa fac? Am introdus setarile de aici si nu merge netul. La un Vodafone smart 4 am reusit cu aceleasi setari. Ce trebuie sa mai fac? Multumesc!
|
Posted 17 October 2014 - 08:36

Se pare ca la Vodafone smart 2 trebuie modificat doar la nume si APN, restul trebuie lasat asa cum vine setat el. Bafta tuturor!
|
Posted 17 October 2014 - 16:16

Am urmat indicatiile date de eumorocanosul si am modificat si la tip APN - IPv4 si nu a mers. A doua oara am modificat si la tip de autentificare- am pus PAP. In final am sters tot, am completat doar la nume si APN, restul lasand nesetat si a mers. Telefonul asta este mai rudimentar.
|
|
Posted 17 October 2014 - 16:18

Daca citeai pe forum mai in urma...scapai de belele...
|
Posted 28 October 2014 - 14:28

spunetimi si mie unde gresesc la setari internet de nu merge
Name DIGI.Mobil APN type default APN internet USERNAME not set Password not set Authentication type not set Proxy not set Port not set MMSC not set MMS proxy not set MMS port not set |
Posted 28 October 2014 - 14:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users