Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Veris Titan

aspirator flexibil

Sistem iluminare obiectiv izolat

Recomandare lampa UV
 Cum imi caștig dreptul la li...

VPS cu posibilitate de 2FA

Raspundere administrator (patron)...

La multi ani @Therockstar!
 Finala UCL 2023: Man. City vs Int...

Trotineta electrica E-SLIDE -ES10...

Problema PC - posibil cu memoria ...

Ce plante recomandati in zonele u...
 Recomandare trotineta pentru adul...

Dezactivare swipe

vuiet/zgomot dupa montare rulment...

Autoritate de lucru judecat provi...
 

Setari internet Digi Mobil Optim Nelimitat

- - - - -
  • Please log in to reply
215 replies to this topic

#73
vinczef

vinczef

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.09.2014
Salut,

Am un Nokia Lumia 520. Puteti sa-mi spuneti cum se seteaza internetul pe ea? (Am internet Digi. Mobil)

Regards

#74
predaiulian

predaiulian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 02.12.2006
@DIGI_Helper

Salut, poti sa imi spui de ce iphone nu se poate conecta la Server King (candy crush) pt a-si face update?

Thx

#75
Maneleist

Maneleist

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 425
  • Înscris: 11.07.2009
Bună seara. Eu dețin de un iPhone 3Gs cu iOs 6.1.6 Neverloker.
Am citit aici pe net "SoftPedia forum" problema cu internetul de la DIGI Mobil. i-am sunat de vreo 5-6 ori pe cei de la RCS RDS la numărul de Telefon 031.400.77.77 și le-am spus problema cu internetul că nu merge. Vă rog să mă ajutați aveți idee de ce nu pot intra pe net? am făcut toate bune și frumoase. Până să mă mut la iei cu numărul de COSMOTE mia mers bine internetul la WebNet. Uitați câteva imagini cu pașii pe care i-am făcut. Vă rog mult ajutați-mă. vă mulțumesc tare mult.

Iar aici vedeti imaginile cu aplicatia APN-ul instalat dar nimic. tot la fel.

Attached Files



#76
barbutc1

barbutc1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 19.01.2007

Vizualizare mesajadrian__78, pe 02 iunie 2014 - 16:13, a scris:


La mine trece...Samsung s3 mini...
Salut!
Eu am un samsung S3 si nu face trecerea automat!
Cei de la relatii clienti nu ma pot ajuta...spun ca tel nu STIE sa faca trecerea automata din roming in 3g si invers!
Poti sa mi spui ce setari ai tu pe tel tau?
Ms!

#77
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,368
  • Înscris: 08.06.2005

Vizualizare mesajManeleist, pe 16 septembrie 2014 - 18:55, a scris:

Bună seara. Eu deţin de un iPhone 3Gs cu iOs 6.1.6 Neverloker.
Am citit aici pe net "SoftPedia forum" problema cu internetul de la DIGI Mobil. i-am sunat de vreo 5-6 ori pe cei de la RCS RDS la numărul de Telefon 031.400.77.77 şi le-am spus problema cu internetul că nu merge. Vă rog să mă ajutaţi aveţi idee de ce nu pot intra pe net? am făcut toate bune şi frumoase. Până să mă mut la iei cu numărul de COSMOTE mia mers bine internetul la WebNet. Uitaţi câteva imagini cu paşii pe care i-am făcut. Vă rog mult ajutaţi-mă. vă mulţumesc tare mult.

Iar aici vedeti imaginile cu aplicatia APN-ul instalat dar nimic. tot la fel.
Internetul de la Digi Mobil merge si fara nicio configurare pe iPhone, nu e nevoie de APN, desi il poti trece daca vrei. Cu APN "internet" la date celulare sau fara ar fi trebuit sa ai acces la internet. http://forum.softped...0#entry14744694
Sterge profilul acela instalat de pe unlockit.co.nz, nu e necesar, tot ce face e sa treaca "internet" la APN, lucru ce il poti face si tu.
Incearca cartela in alte telefoane.

In screenshot-uri iti apare Digi.MobilR la retea, asta inseamna ca esti in roaming national cu reteaua Vodafone, desi pe iPhone merge internetul si cu optiunea data roaming dezactivata, incearca si cu ea activata. Totusi as recomanda sa incerci internetul intr-o zona unde ai semnal Digi, vezi daca poti selecta manual reteaua.
In roaming national oricum ai doar 100 MB/luna trafic. http://www.rcs-rds.r...operire_extinsa

Vizualizare mesajvinczef, pe 03 septembrie 2014 - 13:40, a scris:

Am un Nokia Lumia 520. Puteti sa-mi spuneti cum se seteaza internetul pe ea? (Am internet Digi. Mobil)
Incearca ghidul pentru Nokia Lumia 630. http://www.rcs-rds.r...ia-dual-sim.pdf

Edited by deathnite, 17 September 2014 - 00:55.


#78
adrian__78

adrian__78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 05.11.2009

Vizualizare mesajbarbutc1, pe 16 septembrie 2014 - 23:44, a scris:

Salut!
Eu am un samsung S3 si nu face trecerea automat!
Cei de la relatii clienti nu ma pot ajuta...spun ca tel nu STIE sa faca trecerea automata din roming in 3g si invers!
Poti sa mi spui ce setari ai tu pe tel tau?
Ms!
La retele mobile, cu datele mobile dezactivate, alegi selectare automata retea. Sa ai grija ca inainte sa ai selectata optiunea roaming date mobile. Mai verifica si in Digicare daca ai activ roamingul national de date si voce.

#79
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,199
  • Înscris: 16.04.2014

Vizualizare mesajvinczef, pe 03 septembrie 2014 - 13:40, a scris:

Salut,

Am un Nokia Lumia 520. Puteti sa-mi spuneti cum se seteaza internetul pe ea? (Am internet Digi. Mobil)

Regards

Salut,

Ar trebui sa fie similar ca si la Lumia 630 - http://www.rcs-rds.r...-internet-mobil (selectezi Nokia 630 Lumia Dual Sim)

#80
Maneleist

Maneleist

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 425
  • Înscris: 11.07.2009

Vizualizare mesajdeathnite, pe 17 septembrie 2014 - 00:51, a scris:

Internetul de la Digi Mobil merge si fara nicio configurare pe iPhone, nu e nevoie de APN, desi il poti trece daca vrei. Cu APN "internet" la date celulare sau fara ar fi trebuit sa ai acces la internet. http://forum.softped...0#entry14744694
Sterge profilul acela instalat de pe unlockit.co.nz, nu e necesar, tot ce face e sa treaca "internet" la APN, lucru ce il poti face si tu.
Incearca cartela in alte telefoane.

In screenshot-uri iti apare Digi.MobilR la retea, asta inseamna ca esti in roaming national cu reteaua Vodafone, desi pe iPhone merge internetul si cu optiunea data roaming dezactivata, incearca si cu ea activata. Totusi as recomanda sa incerci internetul intr-o zona unde ai semnal Digi, vezi daca poti selecta manual reteaua.
In roaming national oricum ai doar 100 MB/luna trafic. http://www.rcs-rds.r...operire_extinsa

Salut. iti multumesc pt. raspuns dar in zadar. a trebuit sa dau resetare la retea la telefon iPhone 3Gs si i-am dat si restart si am facut aceleas setari fara aplicatia de instalare APN-ul. si merge ok. super. dar se intampla cam foarte des. In momentul cand bifez optiunea de date si si 3G-ul imi scade foarte mult semnalul, de multe ori chiar imi apare "Niciun serviciul"

Incearca ghidul pentru Nokia Lumia 630. http://www.rcs-rds.r...ia-dual-sim.pdf

Attached Files


Edited by Maneleist, 17 September 2014 - 15:33.


#81
adrian__78

adrian__78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 05.11.2009
Cum faci sa apara numele operatorului la status, ca la vechile telefoane?
Fara Phono sau alte instalari...

#82
Maneleist

Maneleist

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 425
  • Înscris: 11.07.2009

Vizualizare mesajadrian__78, pe 18 septembrie 2014 - 06:25, a scris:

Cum faci sa apara numele operatorului la status, ca la vechile telefoane?
Fara Phono sau alte instalari...

Scuza-ma la ce te refer? La rețea manuala? Daca te referi la rețea manuala, urmează pasionat. Configurari > Operator > si debifezi Operatorii. Te rog sa vi cu ceva mai exact ca sa te pot ajuta.

Apropo băieți. Problema cu semnalul si cu Internetul merge struna. Perfect merge. Nu le fac reclama la RCS RDS, Dar sa știți ca Internetul de la DIGI Mobil merge de parca esti pe WIFI. Am început sa primesc e-mail-uri pe strada. Super

#83
adrian__78

adrian__78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 05.11.2009

Vizualizare mesajManeleist, pe 18 septembrie 2014 - 06:54, a scris:


Scuza-ma la ce te refer? La rețea manuala? Daca te referi la rețea manuala, urmează pasionat. Configurari > Operator > si debifezi Operatorii. Te rog sa vi cu ceva mai exact ca sa te pot ajuta.Apropo băieți. Problema cu semnalul si cu Internetul merge struna. Perfect merge. Nu le fac reclama la RCS RDS, Dar sa știți ca Internetul de la DIGI Mobil merge de parca esti pe WIFI. Am început sa primesc e-mail-uri pe strada. Super
Mai exact e vorba de logo operator sau nume operator DigiMobil, Telekom, Orange etc. care apareau pe telefoanele mai vechi automat in stanga sus pe ecran. Am Samsung smart si nu stiu cum sa fac sa apara asta....fara soft aditional...phono de ex.

#84
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,368
  • Înscris: 08.06.2005
Asa apare la iPhone numele operatorului in bara de sus, fara nicio smecherie. E posibil si de inlocuit numele operatorului cu un logo, dar e nevoie de jailbreak. http://modmyi.com/info/zeppelin.d.php
Ti-ai gasit pe cine sa intrebi. Mergi si tu pe aria Android si vezi acolo.

Edited by deathnite, 18 September 2014 - 22:00.


#85
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,368
  • Înscris: 08.06.2005
Cei care au facut update la iOS 8 probabil au observat ca a disparut Personal Hotspot din setari.
In iOS 8.0 nu mai e posibila activarea hotspot-ul daca nu trecem ceva la setarile de retea.

Pentru a reactiva hotspot-ul sunt necesare urmatoarele modificari.
Se acceseaza aplicatia Settings -> Cellular -> Cellular Data Network -> jos la Personal Hotspot se completeaza campul Username (se poate trece orice, nu are importanta).
Se revine inapoi la Settings, iar sub Cellular ar trebui sa apara Personal Hotspot.

Attached File  Cellular Data Settings iOS 8.png   346.42K   193 downloads Attached File  Settings iOS 8.png   303.14K   165 downloads

Edited by deathnite, 20 September 2014 - 22:16.


#86
nickey1234

nickey1234

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 18.02.2007
Pe un S3 i9300 nu vrea sa stea pe 3g la date comuta imediat pe H. Ce as putea sa ii fac ca sa stea in 3g?Mersi.

#87
dekaru

dekaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 225
  • Înscris: 08.11.2007
De ce ai vrea asta? Vitezele sunt mai bune pe HSDPA.

#88
silviu111

silviu111

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 10.08.2011
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu setarile pt internet pe un nokia e75.Am cartela cu optiunea nelimitat de la rds.

#89
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,176
  • Înscris: 16.12.2006
Faci un APN nou, il selectezi si asta e tot. Vezi in Setari, Conectivitate. La nume APN treci ce vrei, iar in dreptul la la APN internet (cu litere mici).

#90
kato1

kato1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,915
  • Înscris: 05.07.2007
stie cineva ce setari trebuie sa fac pentru un nokia 300? net-ul merge, exceptand youtub-ul.......banuiesc ca e o setare care nu e facuta ok....

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate