Hotel euphoria aegean resort&spa 5*
Last Updated: May 20 2014 22:31, Started by
LILIELI
, May 19 2014 10:24
·
0

Posted 19 May 2014 - 11:06

Un link ar fi util. Sau cel putin sa ne spui de unde este.
|
Posted 19 May 2014 - 12:14

tripadvisor ... **** .. etc... gasesti o groaza de review - uri care iti pot fi utile daca ii dai o cautare pe google
|
Posted 19 May 2014 - 15:31

Am trecut prin statiunea respectiva si pe langa hotel asta vara. S-ar putea sa bata vantul, noi veneam din Cesme care e celebra pt treaba asta dar nu ne-a batut 1 zi. 100 km mai la vale insa, incepand cu 1 septembrie, ne-a capiat la modul ca se invinetea copilul de frig cand iesea din apa si nu mai vroia sa intre. Stiu ca sunt pietre in apa, dar pe mine nu m-ar deranja, cu pantofi speciali nu e nici o problema. Poate deveni daca ai copii mici care nu stiu sa inoate. In rest, ce am vazut, pe dinafara gardului, parea frumusel si foarte nou, cu un regim redus de inaltime, nu ca matahalele din Antalya. Localitatea respectiva parea cam pustie, avea un port mic, cafenele, bancomate, dar era pustiu. Si cam dimineata ne-am oprit noi, in jur de 10. Cica ar avea un centru vechi destul de spectaculos, n-am dat de el, dar nici nu ne-am agitat, nu vroiam decat o pauza scurta de tufis si apoi mai departe.
|
Posted 20 May 2014 - 22:31

Am fost anul trecut, hotelul e f.bun, servicii bune dar.....bate vantul tot timpul, apa e rece si aricei in mare.Noi am fost la sf. august si era apa rece iar alti prieteni au fost de la 01 august si a fost mai rau ca la noi.Pacat de hotel e frumos, servicii bune, mancare f.buna dar batea vantul , seara nu se tinea nici discoteca afara.Am scris mai multe despre hotel pe alt site ,cauta si tu si vezi.
Edited by simov, 20 May 2014 - 22:32. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users