![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Redare fisier audio. Sintaxa fct. de OS
Last Updated: May 17 2014 21:47, Started by
colombo2003
, May 17 2014 20:30
·
0

Posted 17 May 2014 - 20:30

As vrea sa redau un fisier audio. Pana aici nimic neobisnuit, pentru ca am incercat cu tagul <embed>, dar pe Andoid nu functiona. Si atunci, pe net, am gasit solutia cu <audio>. Functiona acum pe Android, dar pe Windows, din cauza ambelor taguri, melodiile se suprapuneau.
Asa ca am cautat un script, ceva, ca sa imi detecteze sistemul de operare. Si am gasit urmatorul javascript (pot indica si sursa, daca este nevoie): <html> <head> </head> <body> <script language="Javascript"> // This script sets OSName variable as follows: // "Windows" for all versions of Windows // "MacOS" for all versions of Macintosh OS // "Linux" for all versions of Linux // "UNIX" for all other UNIX flavors // "Unknown OS" indicates failure to detect the OS var OSName="Unknown OS"; if (navigator.appVersion.indexOf("Win")!=-1) OSName="Windows"; if (navigator.appVersion.indexOf("Mac")!=-1) OSName="MacOS"; if (navigator.appVersion.indexOf("X11")!=-1) OSName="UNIX"; document.write('Your OS: '+OSName); </script> </body> </html>Rulat insa pe Android, imi afiseaza Linux. Si nu inteleg de ce. Am mai sapat, si am gasit si alte diverse abordari; de exemplu: if (navigator.appVersion.indexOf("Linux")!=-1) OSName="Linux"; if (navigator.appVersion.indexOf("iPod;")!=-1) OSName="iPod"; if (navigator.appVersion.indexOf("4_2_8")!=-1) OSName="iPhone CDMA"; if (navigator.appVersion.indexOf("4_2_7")!=-1) OSName="iPhone CDMA"; if (navigator.appVersion.indexOf("iPhone;")!=-1) OSName="iPhone"; if (navigator.appVersion.indexOf("iPhone; Version/3.0")!=-1) OSName="iPhone 3GS"; if (navigator.appVersion.indexOf("iPad")!=-1) OSName="iPad"; if (navigator.appVersion.indexOf("Android")!=-1) OSName="Android"; var isAndroid = navigator.userAgent.match(/android/i); if( isAndroid ) OSName = "Android";Insa aceeasi situatie. Ce nu este bine? Vreo idee? Multumesc |
Posted 17 May 2014 - 20:43

Fiindca Android are la baza Linux?
Daca sub Windows (nu stiu exact de ce te referi la sistemul de operare fiindca aici browserul e cel care conteaza) functioneaza si cu embed si cu audio, de ce nu lasi doar audio care zici ca merge si pe restul? |
Posted 17 May 2014 - 21:47

Rectific: <audio> nu functioneaza in Opera si IE8 (doar de la 9 in sus).
M-am gandit ca fisierul sa fie si in format wav (sau ogg), dar tot nu e suportat in toate browserele. Ceva idei? Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users