Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Linie vinetie mana stanga
 Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea

Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie
 TVA doar la valoarea adaugata sau...

Inregistrare ecran

M-am inregistrat in e-factura. Ca...

Voi cum faceți fața ava...
 Spital stomatologic sector 4 grat...

Pastrare numar inmatriculare !

Supraveghere autoturism in parcar...

Bsod repetat
 

Redare fisier audio. Sintaxa fct. de OS

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
As vrea sa redau un fisier audio. Pana aici nimic neobisnuit, pentru ca am incercat cu tagul <embed>, dar pe Andoid nu functiona. Si atunci, pe net, am gasit solutia cu <audio>. Functiona acum pe Android, dar pe Windows, din cauza ambelor taguri, melodiile se suprapuneau.

Asa ca am cautat un script, ceva, ca sa imi detecteze sistemul de operare. Si am gasit urmatorul javascript (pot indica si sursa, daca este nevoie):
<html>
<head>
</head>
<body>
<script language="Javascript">
// This script sets OSName variable as follows:
// "Windows"	for all versions of Windows
// "MacOS"	  for all versions of Macintosh OS
// "Linux"	  for all versions of Linux
// "UNIX"	   for all other UNIX flavors
// "Unknown OS" indicates failure to detect the OS
var OSName="Unknown OS";
if (navigator.appVersion.indexOf("Win")!=-1) OSName="Windows";
if (navigator.appVersion.indexOf("Mac")!=-1) OSName="MacOS";
if (navigator.appVersion.indexOf("X11")!=-1) OSName="UNIX";

document.write('Your OS: '+OSName);
</script>
</body>
</html>

Rulat insa pe Android, imi afiseaza Linux. Si nu inteleg de ce.
Am mai sapat, si am gasit si alte diverse abordari; de exemplu:
if (navigator.appVersion.indexOf("Linux")!=-1) OSName="Linux";
if (navigator.appVersion.indexOf("iPod;")!=-1) OSName="iPod";
if (navigator.appVersion.indexOf("4_2_8")!=-1) OSName="iPhone CDMA";
if (navigator.appVersion.indexOf("4_2_7")!=-1) OSName="iPhone CDMA";
if (navigator.appVersion.indexOf("iPhone;")!=-1) OSName="iPhone";
if (navigator.appVersion.indexOf("iPhone; Version/3.0")!=-1) OSName="iPhone 3GS";
if (navigator.appVersion.indexOf("iPad")!=-1) OSName="iPad";
if (navigator.appVersion.indexOf("Android")!=-1) OSName="Android";

var isAndroid = navigator.userAgent.match(/android/i);
if( isAndroid ) OSName = "Android";

Insa aceeasi situatie.

Ce nu este bine? Vreo idee?
Multumesc

#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,226
  • Înscris: 24.02.2007
Fiindca Android are la baza Linux?
Daca sub Windows (nu stiu exact de ce te referi la sistemul de operare fiindca aici browserul e cel care conteaza) functioneaza si cu embed si cu audio, de ce nu lasi doar audio care zici ca merge si pe restul?

#3
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
Rectific: <audio> nu functioneaza in Opera si IE8 (doar de la 9 in sus).
M-am gandit ca fisierul sa fie si in format wav (sau ogg), dar tot nu e suportat in toate browserele.
Ceva idei?
Multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate