Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila

Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...
 Router wirelles care sa stie de V...

ETL one to many relationship from...

Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...
 Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat

Camera auto DVR PNI Voyager S1700...

PC pentru editare video si putin ...
 Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...

OnePlus Watch 2

Costuri 150 mp parter vs 170 p+1

Turcia - cea mai apropiata statiu...
 

[CLIENT]Conectare client metin2.

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
Salut.Mi-am facut un server privat de metin2,totul merge perfect,mysql filezill,avmc ,absolut tot,dar nu stiu cum sa conectez clientul la baza de date.Vre-o idee,am incercat sa dau extract la root.epk,am modificat eua colo la IP cu ip-ul meu din vmc,dar tot nu merge.Cineva care a facut in server de metin2 daca poate sa ma ajute.Mersi!

P.S:nu gasesc pe 'goagal' mai nimic...

#2
shelder

shelder

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 28.10.2012
timp pierdut si viata de copli traita tragic.
iesi afara din casa si have fun.

Edited by shelder, 17 May 2014 - 12:36.


#3
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,271
  • Înscris: 24.05.2010
a? Cum conectez serverul la baza.... ? pai ai configurat si nu merge? host:xxxx users:xxxx pass:xxxx database:xxxx

#4
ialex2000

ialex2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 236
  • Înscris: 20.07.2013
http://www.cloud-exp...n-Refused-.html
http://www.cloud-exp...formatii-Metin2
poate te ajuta

#5
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
Da,am configurat,problema mea este,cand intru in client,imi spune ca nu id si pass sunt gresite.Desi eu am deja contul in baza de date...si inca ceva,cum imi pot da seama daca serverul este ON?

#6
OptimusPrimeLord

OptimusPrimeLord

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 20.03.2013

View Poststefanutz13, on 17 mai 2014 - 13:34, said:

Da,am configurat,problema mea este,cand intru in client,imi spune ca nu id si pass sunt gresite.Desi eu am deja contul in baza de date...si inca ceva,cum imi pot da seama daca serverul este ON?

Dai repair la baza de date sau schimba baza de date account si va merge..

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate