![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Oferte last minute in Turcia
Last Updated: Sep 10 2014 12:14, Started by
alviy
, May 14 2014 11:55
·
0

Posted 14 May 2014 - 11:55

Salutare,
Caut anul acesta o oferta sa merg in Turcia, si ma tot uit periodic pe site-uri dupa ceva oferte bune.Am vazut ca ofertele last minute ar fi mai bune. Care ati mers cu astfel de oferte si ce recomandari imi puteti da pentru a alege o oferta pe turcia cat mai buna Mersi |
Posted 14 May 2014 - 12:21

Eu de regulă merg cu early booking, dar nici ofertele last minute nu sunt de lepădat, dar cred că apar mai des cele cu transport cu avionul cu transport individual apar mai rar.
|
Posted 14 May 2014 - 12:30

Nu exista o regula clara sau ceva sfaturi pentru last minute, pentru ca ele pot sa apara sau nu pentru un anumit hotel pe care il doresti . Apar oferte last minute si pentru individual . Totusi un sfat pe care ti-l pot da este sa urmaresti tot timpul ce oferte apar in perioada dorita de tine.
|
Posted 14 May 2014 - 12:33

adi_ab, on 14 mai 2014 - 12:30, said:
Nu exista o regula clara sau ceva sfaturi pentru last minute, pentru ca ele pot sa apara sau nu pentru un anumit hotel pe care il doresti . Apar oferte last minute si pentru individual . Totusi un sfat pe care ti-l pot da este sa urmaresti tot timpul ce oferte apar in perioada dorita de tine. Unde pot fi urmarite mai exact toate ofertele? |
Posted 14 May 2014 - 12:35

Sunt o multime de siteuri de oferte, newsletter de la agentii de turism . Deci sunt variante. Altfel oricum nu ai nici o sansa sa auzi de ofertele last minute
|
Posted 14 May 2014 - 12:37

Posted 10 September 2014 - 12:14

Oferta Last Minute Turcia Antalya - plecare 28 Septembrie - 399 EUR
Tariful include: - bilet avion Bucuresti- Antalya (cursa charter) - taxe de aeroport - transfer aeroport- hotel- aeroport - 5 nopti de cazare Hotel Sea Life 5* (sau similar) cu regim de masa All Inclusive |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users