Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...

Cat timp se pierde cu fisa medica...

Ce se poate face intr-o balta de ...
 Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie

Noul Suzuki Swift 2024

Parere ac sh
 Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...

Alegere tableta

Cine poate lamuri extra-judiciar ...
 Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v

M-am saturat de cei care distrug ...

telefon fix cu cartela SIM plus e...
 

Sim abonament Optim in stick date, este posibil?

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
cricri51

cricri51

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 30.07.2008
Cer scuze daca s-a discutat, eu n-am gasit (sau n-am cautat unde trebuie!)
Am abonament "rosu" sub contract, din pacate!, pana in octombrie.
Calatoresc relativ mult, ptr job, si am nevoie de voce si net. Net SI pe tableta/laptop.  Anul trecut, dupa doua luni cu costuri aproape dublate ptr. nationale si net, am acceptat o prelungire de un an ptr +2€ tva inclus, cu 200 nationale si 250M net, cu tarif convenabil (1,5 centi tva inclus) la depasire net. Foloseam net voda preplatit, intr-un stick huawei 1750 liber de retea, pentru tableta/laptop. La actualul plan tarifar, nu mai este necesar, hotspot pe telefon ma poate ajuta, atunci cand am semnal "rosu" si mai ales viteza! Pentru umplerea "gaurilor negre" am incercat sim voce preplatit de la portocalii, utilizat NUMAI PENTRU DATE, in stick. Merge dar costa (5€/luna+tva), pentru o utilizare sporadica (net rosu neperformant!). Si e ca dracu', daca nu incarc, atunci am nevoie!.
Am imprumutat un sim RDS pt. net, oferit gratuit la abonament fiber. Este foarte bun ptr mine, am acoperire si calitate (si cantitate!!!) multumitoare prin multe locatii unde am fost. Din pacate va trebui sa-l returnez, iar eu nu beneficiez de nici un serviciu RDS in locatia de domiciliu, nu au ajuns inca la noi, s-au oprit la 10km! (Breaza!).
O varianta este sim de net ptr stick, la 15 ron. Aparand abonamentele Optim, ma gandesc la on O2, deocamdata, cu sim in stick de date, utilizat momentan NUMAI ptr internet.
Este posibil?
LE. Inca nu pot porta si nu am deocamdata telefon dual sim.
Multumesc ptr rabdarea de a ma fi citit si ptr eventualele raspunsuri.


#2
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,551
  • Înscris: 08.03.2011
da, se poate folosi Optim 2 intr-un modem de date, iti recomand un Huawei care are voce si il poti folosi pentru apeluri cind esti in fata laptopului

#3
cricri51

cricri51

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 30.07.2008
Multumesc ptr promptitudine.
Nu stiu daca 1750 are si voce, am sa caut.
Pe laptop utilizarea este sporadica, in principal pe tableta (alte dimensiuni fata de telefon! si nu-mi trebuiesc ochelarii).


#4
danzi23

danzi23

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,072
  • Înscris: 14.08.2013

Quote

O varianta este sim de net ptr stick, la 15 ron. Aparand abonamentele Optim, ma gandesc la on O2, deocamdata, cu sim in stick de date, utilizat momentan NUMAI ptr internet.
Este posibil?

Da. Si eu am DO2 si am incercat asta. Am pus sim-ul de la telefon in stick de net si a mers.

PS: Am constatat ca am semnal mai bun daca conectez telefonul prin cablu usb la laptop, deci folosesc telefonul pe post de modem mobil. Recomand sa faci si tu la fel Posted Image

Edited by danzi23, 11 May 2014 - 16:06.


#5
cricri51

cricri51

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 30.07.2008
Multumesc din nou!
Saptamana viitore, cand ajung la Ploiesti, voi incerca un O2 ptr 12 luni.


#6
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,180
  • Înscris: 02.01.2007
Posted Image Am folosit și în Huawei 1750 și în Huawei 3772 , pot spune ca sim-ul merge foarte bine, desigur odată ce ai depașit cantitatea fair usage de 3 gb
o să mearga un pic cam lent și drept urmare Posted Image  va fi aproape imposibilPosted Imagede folosit pentru streaming-uri și alte aplicații sau activități  Posted Image care
necesita în mod evident Posted Image o viteză rapidă de tip 3G sau 3G+ ori chiar 4G

Edited by Teophileos, 11 May 2014 - 16:41.


#7
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,551
  • Înscris: 08.03.2011
E1750 suportă voce, dar poate sa fie dezactivată default ! Pe tableta nu poți folosi voce prin intermediul modemului

Edited by Modemuri3G, 11 May 2014 - 18:41.


#8
cricri51

cricri51

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 30.07.2008
Voce ma intereseaza mai putin acum, poate chiar deloc. 3GB va fi suficient, corespondenta, ceva informatii, cautare documentatii sau cloud pt documentatiile de "acasa". O viteza de 3MB este de asemenea suficienta, merge si 1,5-2!
Vedem cum evolueaza lucrurile si facem portare sau dual sim.
Si sper ca in sezonul viitor sa nu consum toata "portia" pe un singur meci de fotbal care eventual m-ar interesa!


#9
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,650
  • Înscris: 20.10.2006

View PostModemuri3G, on 11 mai 2014 - 18:18, said:

E1750 suportă voce, dar poate sa fie dezactivată default ! Pe tableta nu poți folosi voce prin intermediul modemului
Poti, cu DigiOriunde.

#10
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,551
  • Înscris: 08.03.2011

View PostLunaCrystal, on 12 mai 2014 - 00:08, said:

Poti, cu DigiOriunde.
Știu ca tu ești Gica contra, mă refeream strict la modem și posibilitatea de a suna prin intermediul lui, fără a folosi alta aplicație.

#11
cricri51

cricri51

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 30.07.2008

View Postcricri51, on 11 mai 2014 - 19:55, said:

Voce ma intereseaza mai putin acum, poate chiar deloc. 3GB va fi suficient, corespondenta, ceva informatii, cautare documentatii sau cloud pt documentatiile de "acasa". O viteza de 3MB este de asemenea suficienta, merge si 1,5-2!
Vedem cum evolueaza lucrurile si facem portare sau dual sim.
Si sper ca in sezonul viitor sa nu consum toata "portia" pe un singur meci de fotbal care eventual m-ar interesa!
Scuze, corectie:
... O viteza de 3Mb este de asemenea suficienta ....

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate