Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...

Felicitari Republica Moldova pent...
 Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...

Probleme baterie monde 3
 Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror

Tarot (2024)
 Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !

Inlocuire hdd cu ssd la NVR
 

VISUAL BASIC

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Zeyn11

Zeyn11

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 09.05.2014
Valorile sunt create in COMBOBOX .Cum fac un buton care sa-mi modice si sa-mi completeze cu alte valori?(ma intereseaza codul pe care trebuie sa-l scriu in spatele acelui buton)

Edited by Zeyn11, 09 May 2014 - 19:48.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003
Tot nu vrei sa citesti help-ul ? Posted Image

#3
claz

claz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,861
  • Înscris: 10.06.2005
cboCutare.Items.Add("item_text")
sau AddRange
sau faci o clasa da obiecte

#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,583
  • Înscris: 10.08.2005
Valorile de fapt sunt intr-o lista afista afisata intr-un stil numit dropdown
http://en.wikipedia..../Drop-down_list

Modul de creeare este alta mancare de peste.

Despre cum faci un buton, ai parte complicata in care poti sa iti creezi propiul tau element (si sa arate ca un buton)
sau partea simpla in care iti pozitionezi un CommandButton in fereastra si ii dai instructiuni

sa-mi modice si sa completeze
sa modifice mai exact ce?
si sa completeze pana cand?
Daca vrei sa inlocuiesti toate valorile pur si simplu stergi toata lista, (RemoveItem sau Clear)

cu alte valori
Valori luate/citite/introduse de unde?

(ma intereseaza codul pe care trebuie sa-l scriu in spatele acelui buton)
Si pe mine ma intereseaza sa intelegi ce vrei sa faci atunci cand scrii cod
sau ce vrei sa ceri atunci cand expui o problema

#5
Zeyn11

Zeyn11

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 09.05.2014
Form 1:
O fereastra in care exista denumirile a 5 produse (COMBOBOX),se poate activa orice produs din aceasta lista.
Un buton etichetat ACTUALIZARE. La actionarea acestui buton se activeaza o forma pentru produsul selectat anterior ,se modifica sau se completeaza ,enumereaza .
FORM2:
Urmeaza urmatoarele codul produsului,denumirea ,pretul,cantitatea din stoc.In aceasta forma trebuie sa existe un buton de revenire in fereastra anterioara (FORM 1).
Un buton etichetat tranzactie care activeaza o forma care sa preia din tipul de tranzactie intrare sau iesire.
(RADIO BUTON)
FORM3
In acesta forma se poate selecta un set de produse din cele existente in lista  initiala  din form 1 si corespunzator pentru fiecare produs selectat sa se ia cantitatea ce intra in tranzactie.
In aceasta forma sa fie un buton etichetat calcul care sa determine calculul valorii tranzactiei.
(LABEL) Se vor afisa produsele selectate ,pretul lor,cantitatile,valorile corespunzatoare si valoarea totala.
Un buton back si un buton pt terminarea sesiunii de lucru.

Am nevoie de ajutor .Imi trebuie urgent si nu am habar cum sa o fac !

#6
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,583
  • Înscris: 10.08.2005
Uz comercial, urgent ... 1400 RON.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate