![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
VISUAL BASIC
Last Updated: May 10 2014 12:05, Started by
Zeyn11
, May 09 2014 19:45
·
0

Posted 09 May 2014 - 19:45

Valorile sunt create in COMBOBOX .Cum fac un buton care sa-mi modice si sa-mi completeze cu alte valori?(ma intereseaza codul pe care trebuie sa-l scriu in spatele acelui buton)
Edited by Zeyn11, 09 May 2014 - 19:48. |
Posted 09 May 2014 - 20:15

cboCutare.Items.Add("item_text")
sau AddRange sau faci o clasa da obiecte |
Posted 09 May 2014 - 23:23

Valorile de fapt sunt intr-o lista afista afisata intr-un stil numit dropdown
http://en.wikipedia..../Drop-down_list Modul de creeare este alta mancare de peste. Despre cum faci un buton, ai parte complicata in care poti sa iti creezi propiul tau element (si sa arate ca un buton) sau partea simpla in care iti pozitionezi un CommandButton in fereastra si ii dai instructiuni sa-mi modice si sa completeze sa modifice mai exact ce? si sa completeze pana cand? Daca vrei sa inlocuiesti toate valorile pur si simplu stergi toata lista, (RemoveItem sau Clear) cu alte valori Valori luate/citite/introduse de unde? (ma intereseaza codul pe care trebuie sa-l scriu in spatele acelui buton) Si pe mine ma intereseaza sa intelegi ce vrei sa faci atunci cand scrii cod sau ce vrei sa ceri atunci cand expui o problema |
Posted 10 May 2014 - 08:56

Form 1:
O fereastra in care exista denumirile a 5 produse (COMBOBOX),se poate activa orice produs din aceasta lista. Un buton etichetat ACTUALIZARE. La actionarea acestui buton se activeaza o forma pentru produsul selectat anterior ,se modifica sau se completeaza ,enumereaza . FORM2: Urmeaza urmatoarele codul produsului,denumirea ,pretul,cantitatea din stoc.In aceasta forma trebuie sa existe un buton de revenire in fereastra anterioara (FORM 1). Un buton etichetat tranzactie care activeaza o forma care sa preia din tipul de tranzactie intrare sau iesire. (RADIO BUTON) FORM3 In acesta forma se poate selecta un set de produse din cele existente in lista initiala din form 1 si corespunzator pentru fiecare produs selectat sa se ia cantitatea ce intra in tranzactie. In aceasta forma sa fie un buton etichetat calcul care sa determine calculul valorii tranzactiei. (LABEL) Se vor afisa produsele selectate ,pretul lor,cantitatile,valorile corespunzatoare si valoarea totala. Un buton back si un buton pt terminarea sesiunii de lucru. Am nevoie de ajutor .Imi trebuie urgent si nu am habar cum sa o fac ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users