![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Un rottweiler ataca intr-o scara de bloc...
Last Updated: May 03 2014 23:33, Started by
vimann
, May 03 2014 23:33
·
0

Posted 03 May 2014 - 23:33

http://stirileprotv....l-ei-video.html
....un caine mai mic, nu pe femeie sau fiica ei, dar: - Stapana e idioata, ii scapa un caine, il tine relaxata pe celalalt si atat. Balustrada era acolo...putea sa incerce sa-l lege si sa plece dupa celalalt. Putea sa-l scoata pe usa afara si sa plece dupa celalalt. Eh.. Daca te inhami sa-ti iei un caine mai greu ca tine (in cazul asta, 2!) si dintr-o rasa periculoasa, ar trebui sa stii ce-i poate pielea si ce sa faci in situatiile astea. Bine ca macar au botnite... eu n-am mai vazut de mult rott/pit cu botnita pe strada/prin parc. - Atat mama cat si fiica puteau fi muscate urat, daca javra atacatoare nu avea botnita, incercand sa salveze javra mica. - Mi-e mila de fetita aia, chiar cred ca a tras o sperietura zdravana. Edited by vimann, 03 May 2014 - 23:34. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users