![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Nu pot accesa wp-admin
Last Updated: May 03 2014 20:09, Started by
1Maus
, May 03 2014 15:06
·
0

Posted 03 May 2014 - 15:06

Salutare,
Mi-am transferat siteul pe un alt server, am incarcat fisierele, baza de date si am editat wp-config.php. Siteul este functional pe noul server, dar nu imi pot accesa panoul de administrare. Pot sa introduc userul si parola, dar dupa ce dau login mi se deschide o pagina alba. M-am uitat putin peste permisii si sunt setate la 755 pe foldere si 644 pe fisiere. De la ce ar putea fi problema? Ce nu am facut bine? Va multumesc |
Posted 03 May 2014 - 15:52

Arunc imediat o privire sa vad daca am omis ceva, desi cred ca este in regula pana acum.
Ce vreau sa mai adaug: am editat denumirea folderului plugins din wp-content si am reusit sa accesez panoul de administrare. Cred ca unul din pluginuri este cu probleme, dar nu inteleg ce s-ar fi putut corupe la migrare. Cum imi pot da seama despre care este vorba si cum il elimin? |
Posted 03 May 2014 - 15:55

Dezactivezi si activezi pe rand plugin-urile si vezi care face probleme.
|
Posted 03 May 2014 - 16:32

@HpVirus ... daca redenumesc folderul plugins, nu mai pot accesa panoul de administrare
@LensFlare ... nu. Doar am incarcat backupul. Dar numele domeniului nu s-a modificat. Daca reintroduc nameserver-ele de la hostingul vechi mi se afiseaza siteul precedent? Mai trebuiesc facute ceva setari pentru revenirea la DNS-urile vechi? |
Posted 03 May 2014 - 16:41

Numele domeniului nu s-a modificat, dar in baza de date e calea catre fisiere de pe server /home/userxxx/publichtml/etc. si e posibil sa fie diferita.
Edited by LensFlare, 03 May 2014 - 16:41. |
Posted 03 May 2014 - 20:09

Din ce spui tu, se poate ca unul din pluginuri sa nu fie compatibil cu setarile noului server. Daca ai redenumit wp-contents/plugins si poti accesa Dashboard-ul, atunci acolo e problema. Activeaza plugin dupa plugin pana reapare eroarea si ai descoperit care e vinovatul.
Daca tot nu poti accesa Dashboard-ul dupa ce ai redenumit wp-contents/plugins atunci nu e de acolo problema. Eu as descarca Wordpress din nou si as suprascrie vechile fisiere, poate e ceva corupt... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users